من با 128 آرت با تورنت فيلم سينمايي دانلود مي كنم حدود 12 ساعت طول مي كشه ! چون تورنت نوسان سرعت داره.نقل قول:
حدود 727 دقيقه 12 ساعت و خورده اي
البته با 128 آرت 9 ساعت و خورده اي.
Printable View
من با 128 آرت با تورنت فيلم سينمايي دانلود مي كنم حدود 12 ساعت طول مي كشه ! چون تورنت نوسان سرعت داره.نقل قول:
حدود 727 دقيقه 12 ساعت و خورده اي
البته با 128 آرت 9 ساعت و خورده اي.
تورنت خوبیش اینه که هرچقدر هم قطعی داشته باشی، بالاخره دانلود میشه. به نظر من میارزهنقل قول:
کدوم تورنت ؟ آدرس میدید ؟
برای من اکثر تورنت ها فیل شدند !
نه من فقط یه کم مخابرات برامون مشکل داشت که اونم حل شده ... با پشتیبانی صحبت کردی ؟؟؟ ایرادت عجیبه و 100% سراسری نیست ... مشکل فقط ماله خودته ...نقل قول:
اینها رو من استفاده میکنمنقل قول:
Torrentz.com که خودش سایتهای دیگر رو Index میکنه
Mininova
Isohunt
The Pirate Bay بندگان خدا رو دادگاهی و محکوم کردن (فعلا که سایتشون بازه)
اونوقت اینا سرعتشون چطوره؟
پورتاشون که بسته نیست؟
ببین Hellbrain جان،نقل قول:
این سایتها فقط فایل تورنت رو ذخیره کردن. این فایل حاوی اطلاعاتیه که برنامهٔ دریافت، از طریق اون اطلاعات اقدام به دانلود فایلهای اصلی میکنه (از کامپیوتر کاربرهایی مثل خودمون و البته با اینترنتهای معمولا نامحدود و سریع :46:)
پس این سایتها در روند اصلی دانلود هیچ دخالتی ندارند.
مسئله پورت هم ربطی به این سایتها نداره. پورت یک عدد کاملا قراردادیه که شما توسط برنامه دریافت تورنت تعیین میکنی تا کامپیوترِ کاربرهای دیگه از اون طریق به کامپیوتر شما وصل بشن. بعضی از پورتهای ورودی خاص توسط شاتل بسته شده. اگه از اعداد به اندازهٔ کافی بزرگ (مثلا ۵ رقمی) استفاده کنی، نباید مشکلی پیش بیاد.
یه مسئله دیگه هم هست به نام Port Forwarding : برای مواقعیه که مودمت در وضعیت PPPoE به شاتل وصل باشه. باید مودم تنظیم بشه که مثلا اطلاعت فلان پورت ورودی رو منتقل کنه به همون پورت از یکی از کامپیوترهای متصل به مودم (حتی اگه جمعا یه کامپیوتر به مودم وصل باشه)
درصورتی که مودم خودش اتصال PPPoE رو برقرار کنه (بر خلاف حالت Bridge) و Port Forwarding به درستی تنظیم نشده باشه، شما با پیغام خطا مواجه میشید (مشابه حالتی که پورت بسته باشه)
پس باید
۱- پورت انتخابی جزو پورتهای ممنوعهٔ شاتل نباشه
۲- درصورت لزوم، Port Forwarding به درستی تنظیم بشه.
نامردا تو کل ایرن درست آمدن میلان ما را فیبر نوری کردن :2::2::2:امیدوارم شما به این بلای :2:گرفتار نشیننقل قول:
رفتم مخابرات گفت 1 هفته ای نصب می کنیم اما فقط 128 کیلو :41:دوباره رفتم پیش این دوستان ما شاتلی گفت آشن داره امکان داره بتونه 512 کیلو هم نصب کنه دعا کنید که درست بشه:42::42::42::42::42:
آخه یکی نیست بگه نونتون کم بود آبتون کم بود فیبر نوری تون دیگه چه بود
:19:ایشالا که حل میشه، نگران نباش. ولی خداییش این فیبر نوری شدن هم داستانی شده. اونطور که شنیدم قراره همه مراکز مخابراتی فیبر نوری بشن، اونوقت تکلیف این isp ها چی میشه؟! میرن خروس قندی میفروشن؟؟!نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که اگه سرعت فیبر نوری هم خوب باشه بدیش اینه که بازم بر حسب زمان حساب میشه نه حجم!!!
شما فکرشو بکن برای دانلود یه فیلم 700 مگی باید 12 ساعت کانکت باشی(اگه 128 واقعی باشه و 16 کیلوبایت در ثانیه دانلود بده!)، ساعتی 250 هم که باشه اینطوری هزینه ش از دوتا دی وی دی اوریجینال هم گرونتره! تازه اشغالی خط رو بگو!!! واویلا!
آقا ما فیبر نوری نخوایم کی رو باید ببینیم؟؟!19::19::19:
اون موقع ISP ها هم تجهيزاتش رو ميارن كه بشه ADSL رو فيبر نوري داد. :31: الآن تو خارج مگه رو فيبر نوري ADSL نميدن؟ چرا ميدن چون تجهيزاتش رو دارن.نقل قول:
خوب اخه دوتا مسئله هست:نقل قول:
یکی اینکه تا شرکتا بیان تجهیزاتش رو بیارن نوه های ما باید ازش استفاده کنن!:31:
مسئله دیگه اینه که اونوقت دیگه نمیشه مثلا سرویس 512 شاتل رو ماهی 14 تومن بگیری!!! چون هزینه تجهیزاتش رو من و شما باید بدیم!!!:41:
من الان داشتم با پشتیبانی و فروش صحبت میکردم.
متوجه شدم سرویسهای آرت تا تموم شدن یک و نیم برابر ترافیک مجاز، قطع نمیشن و میزان اضافی مصرف شده در صورتحساب ماه بعد منظور میشه.
یعنی الان که آرت ۱ ترافیکش ۱۲ گیگه، تا سقف ۱۸ گیگ قطع نمیشه و برای مصرف بیش از ۱۲ گیگ، هر گیگ ۳هزارتومن روی فاکتور دوره بعد میاد.
منو باش فکر میکرم تا قطع نشده میتونم با خیال راحت دانلود کنم! :31:
اين جمله ي آخرو خسته نباشيد!!!! :31:نقل قول:
نقل قول:مگه شما ها تا حالا ترافیکتون بالاتر از 10 هم رفته:18:نقل قول:
من خودمو بکشم 8 تا میتونم دان کنم
تا میام دان کنم یا ساعت 1 شده رایگانه یا پنجشنبه جمعه از راه می رسه
الان ۸٫۸ شدهنقل قول:
۳٫۲ باقی مونده همش هم زیر سر این تورنته!
تورنت که حال آدم رو به هم میزنه از بس آپلود میکنهنقل قول:
من فقط واسه آلبوم های موسیقی جدید یا نرم افزارهای جدید ازش دان می کنم
آلبوم هم فقط آپلود هایskirgsk حرف نداره معرکه هست
من دقيق دقيق تا آخرين قطره استفاده ميكنم :31:نقل قول:
ببخشید دوستان شما به اکو مشکلی دارید؟
دوستان من تو مشهد و تهران و کرج از بدی اکو 512 خیلی شاکین
نقل قول:
اینجا که عالیه. دوستمون آقای brain توی همین تاپیک همشهری شما هستن. ظاهرا که راضی هستن. خواستید ازشون بپرسید کیفیت اکو در شهر شما چطوره.
دوست من ، بنده آرت دارمنقل قول:
دوستام تو کرج و مشهد از اکو ناراضین ، الانم می خوان صبا بگیرن
می خواستم بپرسم دوستانی از مشهد و کرج تو این تایپک همیچین مشکلی ندارن؟ (نوسان و افت سرعت)
آپلود رو میذارم روی ۱کیلوبایت بر ثانیه، وقتهایی هم که ترافیک رایگانه روی ۷ کیلوبایت بر ثانیه.نقل قول:
اذیت کننده نیست!
آن زمان که شاتل قیمت جدید خدمات خود را اعلام کرد ما معترض شدیم و گفتیم که این ها برای هر آرت به میزان 4 هزار تومان گران کرده اند و یک +2 گیگ هم به ترافیک اضافه کرده اند. بحث بالا گرفت و خود من چند ایمیل برای شاتل فرستادم و آنها اعلام کردند که قیمت جدید با احتساب هزینه های مخابرات و ... است و حتی مدعی شدند که قیمت جدید شاتل کاهش یافته نه افزایش ، حتی شاتلی ها در جواب اعتراض من یک ایمیل زدند و با صغری کبری چیدن این طور القا کردند که من اشتباه می کنم
بنده آرت 3 دارم و قبلاً 44100 تومان پرداخت می کردم. پس از اعلام اخیر شاتل در خصوص تغییر قیمت، اولین قبضی که برای من صادر شده قیمت را 44200 تومان اعلام کرده.
یعنی نه تنها قیمت شاتل کاهش نیافته بلکه افزایش نیز یافته
حالا شما بگویید من به عنوان یک کاربر شاتل اشتباه می کردم یا این شرکت ...
ضمناً دوستانی که آرت یک داشتند هم می گفتند که به جای 28600 تومان از این به بعد باید 28000 تومان بدهند و از این بابت خوشحال بودند.
دوستانی که آرت یک دارند اعلام کنند در قبض جدید چه مقدار باید پرداخت کنند و آیا قیمت برای آنها کاهش یافته، افزایش یافته یا اینکه ثابت است.
به هر حال "افزایش 100 تومانی" برای بنده که آرت 3 هستم رقم چندان زیادی نیست و بابت دادن 100 تومان اضافه چیزی از من کم نمی شود اما شاتلی ها خجالت بکشند که اعتراض درست ما را وارونه جلوه دادند
اگر مطالب رو دنبال میکردید میدیدید که بنده همون موقع اصلاحش کردم. نیازی به عصبانیت نیست دوست عزیز:10:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان
امروز وصل شدم چندتا مشکل دارم ممنون میشم زود جواب بدید
1.وارد پنل مودم نمیتونم بشم(مودممasus am 602)
2.با lan نمیتونم وصل بشم با usb با مکافات وصل شدم
سرعت دانلود لینک مستقیم و غیر مستقیم فعلا ثابته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مبارک باشهنقل قول:
1-تو ادرس بار 192.168.1.1 را فکر کنم باید وارد کنی
2-چرا ؟ درایور کارت شبکه را نصب کردی؟
راستی مگه نیومدن براتون نصب کنن؟
مودم را از کجا خریدین و چقدر؟
ممنوننقل قول:
1.ip مودما عوض کردم هر چقدر میزنم وارد پنلش نمیشد نیدونم چیکار کنم
2.سی دی مادر بوردا کامل نصب کردم ولی رو کارت شبکه جواب نمیدد شایدم تنظیمات شبکه را درست انجام ندادم
3.دیروز اومد برام نصب کند هر چقدر ور رفت بهش نتونست گفت مودمت خرابه در صورتیکه عیب از خودش بود ویندوزما عوض کردم با مکافات با usb خودم نصبش کردم (سایت شاتل مراحل مودم asus کامل توضیح داده)
4. مجتمع پارک 55000 اصفهانا زیرا رو کردم حتی پاساز انقلاب که فقط پوشاک هم رفتم نبود:31:(با usb کمتراز 3 ثانیه کانکت میشم)
سلام.نقل قول:
1. زنگ بزنين 23089
2. زنگ بزنين 23089
:31:
1. زنگ بزنين 23089نقل قول:
2. زنگ بزنين 23089
3. زنگ بزنين 23089
4. زنگ بزنين 23089
:31:
در چنین مواقعی که تغییر تنظیمات مودم، باعث از کار افتادنش میشه، میتونی با دکمهٔ ریستش تنظیمات رو صفر کنی و از ابتدا کار رو انجام بدی.نقل قول:
امروز یک چیزی کشف کردم. من هی به خودم میگم چرا من که شاتل 512 دارم سرعت باز کردن صفحات وبم با گذشته فرقی نکرده و همچنان باید انتظار باز شدن صفحات لاغر مردنی وب را کشید ولی در یوتیوب ویدیو را بدون مشکل تماشا کرد ؟
خوب من فهمیدم وقتی وارد یک صفحه میشم و اون داره لود میشه معمولا یک ده بیست ثانیه باید منتظر بود. اما اگر همان اول دکمه Work Offline مرورگر فایرفاکس را فشار دهید صفحه کامل بالا میاد. یعنی همان لحظه اول صفحه لود میشه و فقط ده بیست ثانیه طول میکشه که نشون داده بشه ...
خوب یک کد پیدا کردم واسه فایر فاکس که دیگه تاخیر رو در مرورگر از کار میندازه و هر چی لود بشه همان لحظه نشون میده.
nglayout.initialpaint.delay را در پنجره about:config باید به صفر تغییر داد تا این کار انجام بشه
ولی مشکل اینه من هر کاری میکنم نمیتونم این مقدار رو تغییر بدم. یعنی تغییر می دم ولی ریستارت میکنم مرورگر رو تا اعمال بشه می بینم برگشته به حالت اول
دوستان هم این مشکل ما رو حل کنن و هم این مسئله رو با شاتل در میون بزارن ببینن قضیه چی هست
چون فکر کنم همه هم غیر از من همینطور باشن چون پرسیده بودم از دوستان گفتن سرعت بازکردن صفحات تغییری نیمکند و سرعت دانلود فقط زیاد می شه. در حالی که گویا اینطور نیست و صفحات همان لحظه باز میشن فقط لود نمی شن. نمیدونم قضیه چی هست ...
من که از همون اکسپلورر قدیمی استفاده میکنم، خیلی عالیه. از فایر فاکس و اپرا اصلا خوشم نمیاد.نقل قول:
اینترنت اکسپلورر که تعطیل رسمی هست. ولی به هر حال من خواستم به شاتل زنگ بزنم هر چی تلاش کردم نوبتم نرسید.نقل قول:
من که از همون اکسپلورر قدیمی استفاده میکنم، خیلی عالیه. از فایر فاکس و اپرا اصلا خوشم نمیاد.
چت هم کردم طرف مرخص بود. خلاصه گویا با شاتل صفحه همان اول باز میشه. دوستانی که صفحات وب براشون لحظه ای باز نمیشه بدونن که یک چیز با ارزش رو از دست دادن. که فکر کنم همتون هم همین طوری باشین.
شما موفق شدين؟نقل قول:
با Opera هم بلدين؟ (البته من 128 آرت هستم سرعتم 21 هست و به قول شما لحظه اي باز نشدن براش طبيعي هست)
من eco-512 دارمنقل قول:
با opera همون موقع صفحات را باز میکنه مثلا همین صفحات فروم را تا کلیک میکنم 1 ثانیه بعد کامل لود شده
مساله پيچيده شد !
من هم 128 آرت دارم. هر صفحه اي رو حدود 2 تا 4 ثانيه لفت ميده و بعد يكدفعه كل صفحه رو باز مي كنه.
ولي با مرور گر هاي ديگه امتحان نكرده ام .
بعضی دوستان این مشکل رو دارن بعضی نه. به هر حال من که دارم و سرعت باز شدن صفحات وبم با گذشته زیاد فرق نکرده. اما در دانلود سرعت روی 60 70 هست.
خوب من تو سایت خود موزیلا سوال رو مطرح کردم و اونها هم جواب دادن :
دوستان شاتلی که 512 هستند حتما این کارو انجام بدن اگر مشکل من رو دارن و صفحات براشون دیر باز میشه.کد:http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=1246435
جدی!؟ پس واقعا مشکل داری. چون برای من با اکسپلورر همین صفحه های فروم خیلی سریع باز میشه.نقل قول:
داشتم گزارش اتصالات PPPoE رو میدیدم. متوجه شدم الان بیش از ۵۳ ساعته قطعی نداشتم!
یادمه یه زمانی روزی ۱۵-۱۰ تا قطعی عادی بود برام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان تاپیک خوابش برده!
اینم 1 تست برای بیدار کردن تاپیک:31:
برای من از تاریخ 17 ام تا الان هیچ ترافیکی رو محاسبه نکرده!!!! ترافیک شبانه رو درست خساب کرده اما ترافیک روزانه رو زده صفر ! برای بقیه هم این مسئله پیش آمده؟ اشتباه شده یا یک جور هدیه ای چیزیه؟!
انگار اشتباه شده !