سلام
شما چه شرکتی را پیشنهاد میکنید ADSL بگیرم ؟؟ منطقه ما هیچ کدوم جا خالی ندارند فقط شهراد جای خالی داره . شهراد هم میگه 512 سرعت دانلودش 30-40 است و لحظه ای به 50-60 میرسد. به نظر شما از شهراد بگیرم ؟ کسی از شهراد گرفته بگه چطوره ؟
Printable View
سلام
شما چه شرکتی را پیشنهاد میکنید ADSL بگیرم ؟؟ منطقه ما هیچ کدوم جا خالی ندارند فقط شهراد جای خالی داره . شهراد هم میگه 512 سرعت دانلودش 30-40 است و لحظه ای به 50-60 میرسد. به نظر شما از شهراد بگیرم ؟ کسی از شهراد گرفته بگه چطوره ؟
آیا با اینترنت جی پی آر اس که در گوشی موبایل میباشد
میتوان در کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟
یعنی موبایل gprs را به کامپیوتر وصل کنیم و به اینترنت وصل شیم.
آیا همچین کاری تا به حال کسی کرده یا اصلا شدنیه؟
بله میشه همچین کاری انجام داد.نقل قول:
چه جوری میشه؟نقل قول:
تو این کارو کردی؟
آیا کار خوبیه؟
کاری نداره شما اینترنت را با گوشی فعال می کنید و وی زنید به کامپیوتر و نرم افزار گوشیتون رو نصب می کنید و با استفاده از اون وصل میشید به اینترنت .نقل قول:
من خودم از همراه اول نا محدود گرفتم اینکار را کردم .
من پیشنهاد نمیکنم چون گوشی پارازیت مینداره رو مانیتور و کیفیت مانیتورت رو خراب میکنه . من خودم اینکار را کردم و مانیتورم کیفیتش بد شد. ولی برای رفع این مشکل می تونید مودم GSM بخرید و اینترنت رو رو سیم کارت فعال کنید و سیم کارت را بزارید تو مودم gsm و بزنید به کامپیوتر برید تو اینترنت . مودم دیگ فکر نکنم پارازیت داشته باشه . قیمت مودم هم از 80 تومان هست تا 300-400 تومان . ولی ADSL یا وایمکس از همه چی بهتره .
چجوری میتونم پینگم رو پایین بیارم؟؟؟:46:
آخه شنیدم میشه پینگ رو تغییر داد وپایین آورد...
سلام
من از شهراد سرویس حجمی گرفتم تو سایتش سرعتش رو از 128 تا 1024 نوشته و بیشتر وقتا زیر 256 نیست سرعت دانلودش هم 30 به بالاست من ازشون راضی بودم قطعی نداره پشتیبانیشون هم خیلی خوب. شهراد نمایندگیه سرویسشم از فن اوا و عصر اتقال داده میگیره که هر دو تاشون جزو 10 تا isp برتر هستن.
شبانش نیم بهاستنقل قول:
من خودم خواستم بگیرم زنگ ردم خودشون گفتن 512 سرعت دانلودش معمولی روی 30-40 است ؟ ماله شما هم همینطوره ؟؟ چون 512 باید با سرعت 60-65 دانلود کنه . من پرسیدم گفت اشتباه نوشتیم 1024 حداکثرش همون 512 است . شما کدام مرکز هستید ؟ کلاً پیشنهاد می کنید بگیرم ؟ پینگش چطوره ؟ اگه یک speedtest هم یزارید ممنون میشم. شبانش هم تا حجم 5 گیگ تو سایتش نوشته نیم بهاست ولی 10 گیگ به بالا تو سایتش زده رایگاننقل قول:
من از اینترنت پرسرعت پارس آنلاین استفاده میکنم سرعت سرویسم، 128 هستش
اما برخی مواقع سرعت دانلودش به 150 هم میرسه یعنی بالاتر از سرعت سرویس
قبل از این سرویس یه بار 512 رو خریدم، سرعت بارگذاری صفحات فرقی با 128 نداره
و سرعت دانلود هم حداکثر به 200 رسید در صورتیکه باید به 600 برسه
چندتا دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه ولی مارمولکی که معمولاً این حجم مصرفی رو ایجاد میکنه Windows Update هست. اصلاً خودشو نشون نمیده.نقل قول:
البته نرمافزارهای دیگهای هم هستند که بدون اجازه خودشون رو آپدیت میکنند. مثلاً Adobe Acrobat یا آنتیویروسها. حتی میتونه به خاطر نرمافزار Thunderbird یا نرمافزارهای مشابه باشه.
یه سری نرمافزار خاص وجود داره که برنامههایی که از اینترنت استفاده میکنند و میزان مصرفشون رو نشون میده. میتونید با استفاده از اونا دزد رو خفت کنین:31: بعد با یه سری نرمافزار دیگه یا Kaspersky Internet Security اونا رو بلاک کنید.:10:
من خودم با صبانت کار نکردم اما خیلی تعریفش رو شنیدم. یکی از بهترین شرکتهاست و سرعتی هم که ارائه میده خیلی خوبه. البته یه سری معایب داره که خیلی مهم نیستند (مثلاً ساعات استفاده رایگانش خیلی بده و برای استفاده رایگان باید یوزرنیم و پسورد عوض بشه!!!)نقل قول:
من در مورد پارسانلاین نمیدونم اما با تعرفههایی که توی سایتش دیدم ٬ شاتل رو پیشنهاد میکنم بهتون. اینجا قیمت سرویسهای ART رو زده
پلن Art1برای شما مناسب هست. با ۱۲ گیگ ترافیک ماهانه + ۱تا ۷ صیح رایگان (بدون تغییر یوزرنیم و پسورد) + جمعهها رایگان + تا آخر تابستون پنجشنبهها رایگانکد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
برادر من همین Art1 رو داره٬ سرعت دانلودش بعد از ظهر حدود ۳۰-۴۰ هست.
من خودم Eco128 رو دارم. سرعت دانلودش در طول روز حدود ۷۰-۹۰ هست. ساعاتی هم که رایگان هست سرعتش تقریباً ۱۴-۲۰ هست. (البته جدیداً سرعتش توی ساعات رایگان٬ حدود ۶۰ هست!!!):46:
نظر بقیه دوستان در مورد این سرویسهای شاتل چیه؟نقل قول:
من الان از بتانت سرویس گرفتم، نماینده فن آوا هستش.
256 9گیگ ترافیک شبانه هم فقط از 2 تا 7 صبح رایگان 72 تومن.
اما خب اینجوری که بوش میاد این سرویس ECO512 از هر نظری بهتره...
نظرتون چیه؟ ارزشش رو داره سرویسم رو عوض کنم؟کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist
بله می شه.نقل قول:
این تاپیکو بخون.
توضیحات در مورد GPRS هم جواب می ده، تفاوتی هم نداره که از چه اپراتوری استفاده می کنی.کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=419891
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
یه سری به این بزن ببین به کارت میادنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242465
برادر من سرعت سرویس 128 شما باید حداکثر16باشه وسرعت 512 شمابایدحداکثر 64باشه اونیم که میبینید به شمادارن بیشتر از حد معقول پهنا میدن دلیلش اینه که شما وسوسه شی دانلود زیاد کنی زودتر شارژت تموم شه وبری شارژ بخری. :21:دلیل اینکه سرعت مثلا 128 باید 16 باشه اینه کهADSL در ایران به صورت اشتراکی ارائه میشه و ضریب اشتراک هم از یک تا 10هستش.نقل قول:
کی از صبانت تعریف کرده؟؟؟:2::2::2:اگر یک سری به تاپیک صبا بزنید می بینید که کاربرای بیچاره اش چه عذابی دارن از دست این صبانت دزد حروم خور میکشن.این از این.نقل قول:
سرعت 128اکو شاتل در روز بالای 160تاست همین.چون من خودم 128دارم اینو میگم ودرکل شاتل وضع بهتری نسبت به ISP های دیگر در ایران داره هم از نظر قطعی(بدون حتی یک قطعی )هم از نظر سرعت در روز (220KB)درشب که سرعتش 60 70هستش وروی 512 بستنشهمین دیگه انتخاب با شماست.
شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان پینگشم بد نیست اینم speedtest ازش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان پینگشم بد نیست اینم speedtest ازش:نقل قول:
شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان بدون تغییر user pass .پینگشم بد نیست اینم speedtest ازشنقل قول:
شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان پینگشم بد نیست اینم speedtest ازشنقل قول:
دوست عزيز بنده هم 1 هفته اي هست توي مركز توحيد اومدم و به دنبال سرويس دهنده مناسب مي گردم سايت مخابرات براي سرويس دهنده ها توي اين مركز 10 شركت و خودش را معرفي كرده ميشه گفت همه سرويس دهنده هاي تهران هستند ولي بنده كه از يكي دو نفر كه توي اون محدوده بودن براي سرويس خونگي پرسيدم مي گفتند توي اين مركز براي سرعت 128 دانلود حداكثر 16 هست و زياد دنبال بالاتر نباش و در اخر يكي گفت وقتي سرعت دان همه 16 هست برو از مخابرات بگير كه حداقل پول مفت ندي ...نقل قول:
لطفا دوستان ديگر و شما اگر تاييد نمي كنيد مطالب بالا رو و يا راهي براي گرفتن سرعت بالاتر براي خوه داريد بگيد ما هم تا 2 هقته ديگر كه جاگير شديم بريم دنبال سرويس
كيفيت و سرعت اينترنتADSL در هر شهري متفاوته؟ منظور اينه شركتي در يه شهر كيفيت خوب باشه و در شهر ديگه بد
تو شهرما دو نمايندگي هست يكي نمايندگي اسيا تك هست ديگري مال فن آوا؟ اولي تازه نمايندگي گرفته
از كجا ميشه فهميد كدوم بهتره؟ نميدونم تست رايگان ميدن يانه موندم كدوم رو انتخاب كنم قيمت نمايدگي اساي تك پايين تره به نسبت فن آوا
با سلام من یه سرویس گرفتم با پهنای 3 گیگ حالا 2400 مگ دانلود کردم میگه اعتبارت تموم شده. رفنم 2 گیگ دیگه گرفتم و این مسئله رو هم بهش گفتم گفت صفحاتم که لود میشه از پهنای باند کم میکنه. حالا من می خواستم بدون اگه بخام سر ماه سرویسشو عوض کنم یعنی از ترافیک 3 گیگ بندازمش رو نامحدود باید دوباره هزینه نصب بدم یا فقط پول اشتراکشو؟ با تشکر
اگه اینکارو کنید سرعتتون رو میارن پایین درضمن شما نگفتی از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟واگه اینکارو کنید فقط هزینه اشتراک رو ازتون میگیرن.نقل قول:
هزینه نصب دیگه نمی خواد و فقط باید پول اشتراکو بدید.نقل قول:
پس الان بهترین اشتراکی می تونم تو همین موارد بگیرم چیه؟ از گذرگها استفاده می کنم
اشتباه شد !!!!!!!
کدوم شرکتی در حال حاضر؟ تا چقدر می خوای پول بدی؟نقل قول:
من تو اراکم و از گذرگاه جهانی استفاده می کنم. تا همین 20000نقل قول:
من دیدم شده 1024 زنگ زدم شرکتش وصل کردن بخش فنی خودشون نمیدونستم 1024 شده گفت اشتباه درج شده تو سایت ؟نقل قول:
شما معمولاً سرعت دانلودت رو چنده ؟ تا حالا شده 120 کیلو دانلود کنی ؟
خوب من که تعرفه هاش رو نمی دونم شما خودتون ببین نامحدود زیر 20 تومن چی داره فکر نکنم 128 به بالا رو نامحدود این قیمت بده. ممکنه 128 رو هم گرونتر بده. ولی 64 نامحدود نگیر که در حد دایال آپ میمونه به درد چت کردن میخوره فقط:19:نقل قول:
این 256 یا 512 نامحدود شبانه سرعتش مگه چقدر کمه؟ سرعت دانلودش چی؟
دوستان محبت میکنید یه شرکت خوب منطقه شمال غرب تهران معرفی کنید، SSL certificate ساپورت کنه
در حال حاظر 320kb شاتل، سرعتش خوبه ثابت 72kb (به چی میگیم خوب!!! ) منتها دردسرش خیلی زیاد
من حدود یکسال پیش تو شهید زارعی از شهراد گرفته بودم سرعت 512 محدود سرعت دانلودش همیشه 60 بود لود صفحه ها هم خوب بود خیلی کم پیش می آمد بیاد پایین وقتی پایین میامد 45 میشد حالا شاید کمتر هم میشد ولی لحظه ای . من کمتر از یک ماه استفاده کردم . از کسانی هم که الان شهراد دارند بپرس چطوره. یکی از دوستان که من پرسیده بودم صفحه قبل یک speedtest ار شهراد قرار داده .نقل قول:
تا چقدر در ماه پول می خواهید هزینه کنید؟نقل قول:
نقل قول:
حداکثر معقول برای یه سرویس DSL 512/1MB ( بیشتر باشه دیش منطقی تره )
کیفیت-امنیت
من تو ساعت های خلوت با 100 یا 110 هم دانلود کردم و تو ساعتای شلوغ هم سرعت دانلود زیر 35 یا 40 نبودهنقل قول:
دوستان خواهشا یه ISP معرفی کنید که سرویس 512kbps | 20GB رو بدون کارت دانشجویی و معرفی نامه و ... ارائه بده.
مُردیم به خدا هر جا زنگ میزنیم میگه معرفی نامه از فلان جا :2: ... کارت دانشجویی هم قبول ندارن دیگه... :19:
----------
مرکز مخابراتی هم شهدای گمنام هست!
خیلی ممنون از راهنمایینقل قول:
من فقط شهراد را میشناسم بدون مدرک میده البته ماهان نت هم هست ولی ماهان نت اکثر سرویس هاش از همین شهراد . شهراد 512 بدون مدرک میده حالا 20 گیگ نمیدونم بده یا نه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه . چون سرویس های حجمیش برای خونه مشکل نداره . درباره کیفیتش هم من یکسال پیش گرفتم خوب بود 512 سرعت دانلود 60 بود خیلی پایین میومد 40 شاید پایین تر هم بیاد ولی برای چند دقیقه یا چند ثانیه . در کل راضی بودم البته من 2-3 هفته بیشتر استفاده نکردم ولی جدیداً پرسیدم بعضی ها میگن خوب بعضی ها میگن بده دیگه نمیدونم . احتمال زیاد منم میرم شهراد میگیرم . مرکز شما را هم نمیدونم میده یا نمیده زنگ بزن بپرس
شهراد طبق لیستی که تو سایتش قرار داده پوشش نمیده منطقه ی مارو ...
ولی ماهان نت پوشش میده و اگه واقعا 512kbps | 14GB رو بدون مدرک و... بده خیلی خوبه
کسی از دوستان از ماهان نت سرویس داره ؟
من فقط شهراد را میشناسم بدون مدرک میده البته ماهان نت هم هست ولی ماهان نت اکثر سرویس هاش از همین شهراد . شهراد 512 بدون مدرک میده حالا 20 گیگ نمیدونم بده یا نه ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه . چون سرویس های حجمیش برای خونه مشکل نداره . درباره کیفیتش هم من یکسال پیش گرفتم خوب بود 512 سرعت دانلود 60 بود خیلی پایین میومد 40 شاید پایین تر هم بیاد ولی برای چند دقیقه یا چند ثانیه . در کل راضی بودم البته من 2-3 هفته بیشتر استفاده نکردم ولی جدیداً پرسیدم بعضی ها میگن خوب بعضی ها میگن بده دیگه نمیدونم . احتمال زیاد منم میرم شهراد میگیرم . مرکز شما را هم نمیدونم میده یا نمیده زنگ بزن بپرسنقل قول:
کد:www.shahrad.net
دوستان این لینک رو چک کنند ( اینجا ایرانه !! من که زنگ زدم بود ولی متاسفانه منطقه منو ساپورت نمیکنه )
PN/\ عموما جهت برقراری یک ارتباط امن و رمز شده ما بین مشتری و آزادنت رسانه تعریف میگرددکد:www.azadnet.net
گرفتن مارو !!! مخابرات فیلتر میکنه ISP خودش --- میده lol . به امید روزی که همه ی ISP ها اینطور بشن .
تست نشده
یه لینک دیگه، البته مرتبط با موضوع نیست ولی از مواردی هستش که اکثرا رعایت نمیکنن
ایجاد یک ارتباط امن با SQL Server در ASP.NET
کد:http://patoghu.com/forum/thread104472.html