تو منو ، روی Internet Connection Type کلیک کنید. شرمنده چون راهتما عکس نذاشته مجبوریم با عکس گذاشتن بریم جلو.نقل قول:
Printable View
تو منو ، روی Internet Connection Type کلیک کنید. شرمنده چون راهتما عکس نذاشته مجبوریم با عکس گذاشتن بریم جلو.نقل قول:
راستش الان با دایال آپ وصلم و این صفحه Internet Connection Type رو نمیشه بازش کرد چیکار کننننننم؟؟؟؟هلپ می..
من نمیتونم به 192.168.1.1 وارد بشم
مودمم هم asus 602 هست
ایراد از کجا میتونه باشه؟؟؟؟
LAN
ip ای که روی کامپیوترت ست میکنی باید 192.168.1.10 باشه تا بتونی صفحه کانفیگ رو ببینی.نقل قول:
چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟:11:نقل قول:
دوستان چیزی به نظرتون نمیرسهنقل قول:
سلام
من یه روتر وایرلس US-Robotic دارم،میخوام وصلش کنم به مودمم نمی تونم.اصلا وارد روتر نمی تونم بشم.تنظیمات بعدی اش هم بلد نیستم.کمک می کنید ؟ ممنون
1- مودم های DSL همه External هستن.نقل قول:
2-من قیمت Tp-link رو ندارم ولی از Asus دو مورد زیر بکارتون میآد (هرچند اصلا فرق نداره ، با اسم هرکدوم بیشتر حال می کنی همون رو بگیر !!! ).
- اگه Combo می خوای که یه USB داره و یه LAN میتونی Asus-am602 رو بگیری - حدود 45 ( هرچند پیشنهادم اینه که Combo نگیری. چون استفاده همزمان از دو پورتش سخته و واسه USB باید Driver رو هم نصب کنی.
- اگه خودم بخوام یه مودم غیر Wireless بگیرم ، قطعا Asus-am604 رو که 4 تا LAN داره انتخاب می کنم. ( باید حدود 55 باشه.)
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
سلامنقل قول:
میشه مدلش رو بگی تا Manual اش رو دانلود کنم؟
رو آیکون کارت شبکت کنار ساعت ککلیک کن و به ترتیب کارهای زیر رو بکن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر باز جواب نداد .
آی پی ها رو به 192.168.1.1 به 192.168.0.1
و 192.168.1.10 به 192.168.0.10 تغییر بده و توی اینتنرت اکسپلورر 192.168.0.1 رو بزن تا صفحه کانفیگ رو ببینی.
سلام دوستان
یه سوال داشتم که امیدوارم اینجا به جوابش برسی
به تازگی یه خط ADSL گرفتم و چون یه لپ تاپ دارم که وایرلس رو ساپورت میکنه مودم رو هم وایرلس گرفتم
حالا مشکلم اینه که نمیدونم چه طور از ویژگی وایر لس استفاده کنم وهمین الانش هم دارم از LAN استفاده میکنم
آیا وسیله جانبی دیگه ای هم لازمه؟
اینم اسم مودم
shuttle tech
wireless g adsl 2/2 router
adsl wireless 915 wm
نقل قول:
مبارکه ، خویه ازیت نشدین ، بعضی اوقات تو راه اندازی مشکلاتی پیش میآد که نه isp گردن میگیره و نه مخابرات و مشتری میمونه و حوضش!
یه سر برید سایت زیر و سرعت سرویس تون رو چک کنید و عکسش رو واسم PM بدین. ببینیم این همارا چه میکنه؟
کد:
کد:www.speedtest.net
سلام
بفرمایید:
اینم چند دقیقه بدش
خوب اوضاع سرویسم چطوریه؟سرعتش خوبه ؟البته دیشب که فایل دانلود میکردم سرعت از 8 تا 104 :18: متغیر بود .
دیشب 500 مگ فایل دانلود کردم .نمیدونم همه مثل من دانلود میککنن یا من ندید بدید بازی در اوردم؟
راستی من از کجا بفهمم که چقدر از حجمم باقی مونده تو کجا اینو مینویسه؟
تو ویندوز چطوری میشه از اینترنت disconect شد؟ رو چی باید کلیک کنم؟
من مودم ايسوز am604 را گرفتم 39000 تومن البته اين مدل تو بازار كمه من از طبقه پايين پاساژ ايران گرفتمنقل قول:
در ویندوز ویستا چنین تنظیمی وجود ندارهنقل قول:
preferred DNS server
:19:
سلام
فقط با تغيير Bridgeبه PPPoE در مودم am604 ديگه هميشه به اينترنت وصلم
پس NAT چيه به اون ربطي نداره
بعد يه سوال ديگه
وقتي در اين نوع مودمها تغييرا ت رو سيو ميكنيم تغييرات در مودم سيو ميشود مثل بايوس مادربرد يا در ويندوز سيو ميشود
منظورم اينه كه اگر مثلا ويندوز را عوض كنيم بايد تغييراتي كه داديم را دوباره بدهيم آن تغييراتي كه مربوط به مودم است يا اينكه خير تغييرات در مودم ذخيره شده است
1- باتوجه به 128 بودنش سرویستون خوبه ، من که شاتل تهران دارم ، دیشب 21/35 بودم !!!نقل قول:
2- نه تازه بهش لطف کردین ، خیلی از دوستان تا روزی 1 گیگ رو از حلقوم ISP نیارن بیرون شب خوابشون نمی بره. من تو 3 ماه اول 54 گیگ دانلود کردم (شبانه روز) ولی الآن ماهی 5 گیگ دانلود دارم و اگرم خودم ایران نباشم به 15 هم نمیرسه. ( اگه شاتل یال پیش مسابقه رعایت الگوی مصرف میذاشت ، اول میشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه امسال مسابقه ی همت مضاعف بذارن ؛ قطعا آخر میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!)
3- واسه دیدن میزان مصرف و حجم باقی مانده به بخش کاربران ADSL سایت همارا برید. اینم لینکش:
4- ویندوزتون چیه؟ اگه XP دارید:کد:http://www.hamarasystem.net/?ADSL_Users
- اگه Bridge زدید روی همون آیکن ای که واسه وصل شدن کلیک می کنید ، کلیک کنید و Disconnect رو بزنین.
- اگر هم PPPoE زده ، باید مودم رو خاموش کنید.
با سرویس کلاسیک تا شبی 1200 مگ هم میشه دانلود کرد. سرویس کلاسیک تو تایم رایگان میره رو 512 و بقیه ساعات 1024 هست. 500 مگ هم کمه. حجم باقی مونده رو صفحه اولنقل قول:میزنه و احتیاج به لوگین نیست.کد:http://www.hamarasystem.net/
مودم من D-Link 2520 هست:
1- میخواستم بدونم آیا با این مودم، میشه ار سرویس مخابرات استفاده کرد؟
2- اگه میشه لطف کنید نحوه کانفیگ کردنش رو برای مخابرات توضیح بدید؟
سلام دوستان من مودمم tp-link td-w8101G هست خودش یه اسپیلیتر داشت اما وقتی وصلش کردم نمیدونم چرا روی تلفن یه نویز مثل صدای جیغ ممتد و با صدای کم مینداخت (هنوز خط رانژه نشده). ببینید اسپیلیتر رو درست نصب کردم:
یه خط تلفن کنار کامپیوتر هست یه سیمشو زدم به طرفی از اسپیلیتر که یک پورت داره و یک سیم هم از اون طرف که دو پورت داره به مودم.
(آیا به تلفن باید اسپیلیتر نصب کنم؟)
بله باید نصب کنید. کلا اپلیترها ر. خط خودشون هم نویز میندازند. اگر گوشی رو بردارید وشماره 9 رو بگیرید که صدای بوق قطع بشه به وضوح شنیده میشه.نقل قول:
پریناز خانم اولشه - ما هم ذوق کرده بودیم مثل شما یکم که بگذره به مشکلات زیادی بر می خوری واسه الان page هم باز نمی کنه ... البته من wireless دارم
روی connection کنار ساعت کلیک کن و disconnect رو بزن ! ولی پول دادی بزار یه سر دانلود کنه فیلم و اهنگ و کتاب و..
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
شما یه شب 500 mb دانلود کردی من باید روز صبر کنم تا 500 mb دانلود شه ..:5:
شما کدوم شهر هستید و از چه شرکتی استفاده میکنید.نقل قول:
الان یه اسپیلیتر که رو مودم بود رو زدم به تلفن صدای نویز به طرز محسوسی کم شد اما مودمم اسپیلیت نداره اگر یه اسپیلیت بذارم رو مودم نویز از اینی که هست کمتر میشه؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همه اساتيد گل
بچه ها خسته نباشيد من 1 مودم TP-Link TD-8610 دارم ميخواستم خواهش كنم اگه كسي تنظيماتشو بلده اينجا بزاره خيلي ازش ممنون ميشم .
شركتي كه من ازش سرويس ميگيرم شاتل هستش
اون يارو كه اومد نصبش كنه ميگفت مودمم به حالت اتومات نميشه البته من با حالت معمولي راحت ترم منظورم كانكشن ساختنه
مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
چون در مورد Splitter و کاربرد اون زیاد سوال میشه ، گفتم یه دیدگاه کلی از نحوه عملکرد ADSL و دلیل استفاده از اسپلیتر به دوستان بدم.
نکته مهم: توضیحات رو بصورت شماتیک و فرضی عنوان کردم که دوستان بتونن در ذهنشون موضوع رو مجسم کنن :46:
ADSL:
سطح مقطع سیم تلفن رو به شکل زیر درنظر میگیریم (این فقط برای ملموس شدن موضوع هستش و در واقعیت نمیشه سیم رو نصف کرد!)
سیگنال های مریوط به صدا در تلفن ، اطلاعات در فکس و اینترنت Dial-Up همگی از قسمت پایینی سیم برای جابجایی استفاده میکنن. (که داری فرکانس های پایین بین 0 تا 80 KHz هستن)
به همین دلیله که وقتی با Dialup به اینترنت وصل هستین و یا فکس ارسال میکنید ، اون صدای گوش خراش رو از گوشی تلفن میشنوین و دیگه نمیتونید با جایی تماس بگیرین!
در این حالت همونطور که میبینید ، قسمت بالایی سیم (فرکانس های بالا) بدون استفاده رها شده!! :13:چون تلفن های معمولی قابلیت ارسال و دریافت سیگنال های بالا رو ندارن.
--------------
اما مودم های ADSL
میتونن اطلاعات رو در فرکانس های بالا ارسال و دریافت و یه راحتی از قسمت آزاد سیم استفاده کنن (فرکانس های بین 125 KHz تا 2.2 MHz ) .
واسه همینه که با ADSL به راحتی میشه هم به اینترنت وصل بود و هم با تلفن تماس داشت یا فکس ارسال کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمناً خود فرکانس های مربوط به ADSL هم به دو بخش تقسیم میشه:
1- Upstream ( جریانِ بالا) : که مودم از این کانال برای ارسال (آپلود) اطلااعات به سرور استفادهمیکنه
2- Downstream ( جریانِ پائین): که اطلاعات از سرور از طریق این کانال به مودم ارسال (دانلود) میشه
POTS= Plain Old Telephony System
Splitter
اگه بخاطر مشکلات مخابرات یا سیم کشی خونه یا ..... سیگنال های فرکانس بالا و پایین در مرز بین شون دعواشون بشه ،نویز بوجود میآد که همون صدای خش خش در تلفنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینه که عموما بعد از رانژه شدن خط از طرف مخابرات برای ADSL ، روی تلفن نویز میافته.
کار Splitter اینه که فقط سر راه نلفن قرار بگیره و با حذف کردن فرکانس های بالا ، تنها فرکانس های پایین که حامل صدا هستن رو به سمت تقلن هدایت کنه. (تو الکترونیک به چنین مدارهایی ف|یلتر پائین گذر گفته میشه.)
( قابل توجه دوستان الکترونیک ؛ الکترونیک 3 - تحلیل فرکانس بالا و ف|یلتر های بالاگذر و پایین گذر ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا به عبارتی :
این هم مدار داخلی بخش ف|یلتر در Splitter :
روش های نصب Splitter در شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- یک تلفن نزدیک مودم باشه و فقط یه سوکت تلفن داشته باشیم:
2- میشه Splitter رو ابتدای مسیر تلفن ها قرار داد: (به شرط این که تلفن ها با مودم سیم مشترک نداشته باشن)
3- در حالت بالا ، اگه سوکت (پریز) خط تلفن دیگه ای هم در دسترس باشه یا کلا مودم در اتاق دیگه ای باشه ، میشه مودم رو مستیم وصل کرد: ( چون همون طور که گفتیم ، Splitter فقط برای تلفن هستش)
4- اگه همه ی تلفن ها و مودم از هم جدا باشن و نشه مثل حالت های قبل تلفن ها رو روی یه مسیر جدا از مودم رار داد، مجبوریم برای هر نلفنی یک Splitter بذاریم:
5- اگر خط تلفن بین دو طبقه مشترک باشه ، میشه از ساختار زیر استفاده کرد : (من خودم از همین ساختار در منزل استفاده کردم)
**** مهم اینه که هیچ وقت چنین حالتی رخ نده:
در این حالت نلفن های سمت راست نویز ندارن ، ولی سمت چپی که با مودم سیم مشترک داره ، ممکنه نویز داشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم مفید بوده باشه. :46:
منابع:
کد:http://www.paradigm.com.tw/Support_FAQ-ADSL.html
کد:http://www.epanorama.net/documents/telecom/adsl_filter.html
کد:http://www.chatsoba.com/documents/MR4A/manual_2.html
سلام دوستان..ما منطقه آیت الله کاشانی هستیم...میخوام adsl بگیرم..کلی از مطالب سایت رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که شاتل یا صبا نت بهترن که زنگ زدم و پورت خالی نداشتن..یکی از بچه ها گیتی نت رو معرفی کرد..زنگ زدم گفت 49 تومن واسه مودم میخوان..گفتم مارکش چیه..گفت combo اومدم تو سایت دیدم اینطور مارکی اصلا نیست و combo یه نوع کلی مودمه..
حالا سوالم اینه که منشیه گلواژه گفته یا من اشتباه میکنم؟
بعد هم اینکه من تعریف d link رو شنیده بودم که اینا میگن حتما باید از ما بگیری و d link نداریم..نمیدونم چه کنم
سوال آخر اینکه اگه کسی از آیت الله کاشانی(غرب تهران ) هست چه شرکتی رو پیشنهاد میکنه واسه گرفتن adsl..من که رسما ...ه گیجه گرفتم
اگه کمک بدین خیلی لطف کردین...دمتون گرم
راستی دوستان منشیه گفت اگه 256 بگیری سرعت دانلودش 25 تا 30 میشه..در حالیکه کسایی که صبا نت دارن میگفتن خیلی بالاست سرعت دانلودشون..واسه 256 سرعت دانلود 25 تا 30 درسته؟
سلامنقل قول:
1- این همه سایت رو خوندین یه لطفی کن از صفحه ی 681 به بعد همین تاپیک رو بخون (فقط 10 صفحه = 10 دقیقه) ، تمام سوالات بغیر از آخری 100% جواب داده میشه. چون خودم شخصا به همین سوالات واسه دوستان جواب دادم و کلی هم دوستان دیگه زحمت کشیدن.
2- واسه این سوال به نظرم به تالار زیر (سروسی دهندگان اینترنت پرسرعت) یه نگاه بنداز ، جواب نگرفتی همونجا به تاپیک بزن:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&page=681
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
سرعت دانلود قاعدتاٌ یک هشتم سرعت سرویس باید باشه 32=2256/8 ، که 25 تا 30 گفته که زیاد شاکی نشی!!نقل قول:
من 128 شاتل دارم معمولا بین 20 تا 25 دانلود میکنم ( 16= 128/8). البته زیاد دانلود لازم ندارم.
من wireless دارم از رفیقم سرویس می گیرم اونم فکر کنم از افرا نت می گیره !نقل قول:
تهرانم !
آقای a613 دمت گرم..فقط یه چیزی من دوباره پرسیدم دختره گفت مارکش broadband هست...به نظرت مودم خوبیه یا فقط میخواد بندازه بهم؟ مرسی
دوست عزیز broadband مارک نیست ! یک term ( اصطلاح ) هست :
broadband router = روتری که کار سوییچ / فایروال و DHCP Server رو انجام می ده .
Definition: A broadband router combines the features of a traditional network switch, a firewall, and a DHCP server.
نقل قول:زحمت پاسخ رو dsa dsa عزیز کشیدن ، ولی از من به شما نصیحت بی خیال این ISP شو!!! یا فقط و فقط ازش سرویس بگیر و مودم رو حتما از بازار تهیه کن.نقل قول:
خدا آخر - عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه . .. . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dsa و a613 دمتون گرم..آخه داستانی که هست اینه که هر جا زنگ میزنم میگن پورت پره.فقط همین خالی داشت..منشیه احمقش هم هی میپرسم مارکش چیه میگه broadband.منم آمار دستم نبود که این مارک نیست..isp های داتک و آسیا تک و فن آوا و سپنتا و ... هم که تاپیکاشونو میخونم یه عده میگن خوبه یه عده میگن آشغاله...خدایی عین .. تو گل موندم..منشیه میگفت 21 تومن واسه آبونمان ماه اول+49 مودم+20 نصب میشه 90 یه حسی بهم میگه فرآیند پاچه کنونه :(( خدایی شما یه پیشنهاد بدین..خدایی 10 ساله با dial up وصل میشم.گفتم یه حرکتی بزنیم که اینطوری میشه
یک روتر خالی چه مدل و مارکی خوبه ؟ تا 50 باشه ؟؟ بی سیم چی ؟ چنده ؟
اگه منظوزتون مودم روتور دار وایرلسه ، من Asus رو پیشنهاد میکنم که هیچ ISP ای نیست که بهش گیر بی خود بده و بگه ما ساپورتش نمی کنیم. چون همه قبولش دارن.نقل قول:
Asus-am604g : که 76 تومنه
Asus-wl600g : 105 تومنه
سلام دوستان
من چند ماه قبل میخواستم درخواست adsl بدم ولی اون شرکت میگفت منطقه شما ساپورت نمیشه چون خطوط تلفنتون قدیمی هست ولی جدیدا برای نوسازی اومدن سیم تلفن که قبلا 3 رشته ایی بود عوض کردن و از کابل 4-5 رشته ایی استفاده کردند به نظرتون حالا میتونم درخواست بدم ؟ میخواستم ببینم کسی اطلاعات کاملی دارد که برای داشتن adsl باید از چه نوع کابل هایی برای خطوط تلفن استفاده کرد.؟؟؟
ممنون ولی می خواهم مودم نباشه !
فقط روتر بی سیم باشه با 4 تا لن !
صحفه مودم من نمیاد
تنظیم ویندوز ویستا رو یکی بگه هر جا اموزی دیدم مال XP بود
مودم اسپلیتر نمی خواد . و اون نویز کم هم طبیعی هست.نقل قول:
آخه اون شخصی که بهش میگفتید ذوق نکن از همارای تبریز سرویس میگیره و تا حالا امتحانش رو پس داده.نقل قول:
فکر کنم تو قسمت ipv4 شما باید اون اعداد رو ست کنید.نقل قول: