بله دقیقا زیر ساخت ارومیه خیلی مشکل داره!
باید با واحد فروش ارومیه حرف بزنم نه تبریز برای اینکه بدونم سرعت پورت 1 مگ چند هست!
Printable View
بله دقیقا زیر ساخت ارومیه خیلی مشکل داره!
باید با واحد فروش ارومیه حرف بزنم نه تبریز برای اینکه بدونم سرعت پورت 1 مگ چند هست!
من تعجب میکنم شما آی اس پس های مهاباد رو اصلا حساب میکنی ؟!!!! من از وقتی تو مهاباد اینترنت وجود داشته کانکت بودم . با همه شرکت ها . با هر نوع اینترنتی ولی این شرکتا مخصوصا عصر ارتباطات بدجوری تیغم زدن . از همشون متنفرم . سیروان هم که پارسال آب پاکیو ریخت رو دستمون . به جرم استفاده نکرده از 3 ماه اینترنت متهممون کرد !
در مورد پارس هم باید بگم که من خیلی دنبال این جور مسایل آی اس پی و اینا بودم . تقریبا همشونو کامل میشناسم . پارس برای بعضی جاها سرعت انلود خیلی خوبی میده . ولی پینگش از همه ایران افتضاح تره . جدیدا سرعتش هم معروف شده !!!!!
ایکاش صبانت یا پیشگامان داشتیم . فعلا این 2 تا عالین . اگر یادتون باشه همین پارسال عصر ارتباطات میگفت که نماینده پیشگامان هست ! راست و دروغش پای خودش. 64 کیلو رو میداد 30 تومن در ماه !!! جالبه نه ؟ الانم تو سایتش زده نماینده فن اوا ! فعلا که اینطوری داره کلاه برداری میکنه . چون فناوا اصلا نمایندگی نداره تو مهاباد .
راستی واسه شاتل هم الان یادم اومد که من چند روز پیش میل زدم بهشون گفتن فعلا واسه این استان برنامه نداریم . الان اولویتمون کهکیلویه هست ! واقعا که ؟!!!! حالا من نمیدونم شما چطور این اخبار رو دارین ولی خبرای خوبی هستن . کلا رقابت شرکتا به نفع مردمه
این مسیر رو هم با adsl ماکسنت گرفتم. قبلی رو با وایرلس گرفته بودم.
میتونید ببینید که مسیر ماکسنت هم از فرانکفورت تامین میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........
بنده خودم از اولین مشترکین عصر بودم. تازه وقتی که adsl اومد من گرفتم تعدادمون 10 نفر هم نمیشد توی کل شهر!!نقل قول:
من تعجب میکنم شما آی اس پس های مهاباد رو اصلا حساب میکنی ؟!!!! من از وقتی تو مهاباد اینترنت وجود داشته کانکت بودم . با همه شرکت ها . با هر نوع اینترنتی ولی این شرکتا مخصوصا عصر ارتباطات بدجوری تیغم زدن . از همشون متنفرم . سیروان هم که پارسال آب پاکیو ریخت رو دستمون . به جرم استفاده نکرده از 3 ماه اینترنت متهممون کرد !
منم میدونم دزد هستن این برادران یوسفیان ولی اونها هم از موقعیت شعر سوء استفاده کردن.
توی شهر ما اون زمان رقیبی نداشتن و تا تونستن مردمو تیغ زدن.
درضمن اونها نماینده هیچ شرکتی نیستن! نمیانده یک شرکت یودن با اینکه خودت isp باشی و پهنای باندتو از یک شرکت بخری فرق داره!
مثلا در مهاباد شرکت تکپرداز سیستم نماینده ماکسنت هست! نماینده اینکه تابع شرکت فوق خودش هست.
تکپرداز از خودش هیچ توانایی نداره! هر تصمیمی ماکسنت بگیره میتونه اجرا کنه.
اما isp خودش هست و خودش! پهنای باند رو یا از زیر ساخت میگیرن یا از شرکت های pop
پس با هر قیمتی بخوان میتونن سرویس هاشونو اراده بدن و هیچکس نمیتونه اعتراض کنه متاسقانه!
البته الانم مثل قدیم نموندن! الان سرویس 512 رو با قیمت 15 تومن میدن فکر کنم.
پارس برای گیمر ها یه کابوسه در این شکی نیست! چون پینگشون بالاست.نقل قول:
در مورد پارس هم باید بگم که من خیلی دنبال این جور مسایل آی اس پی و اینا بودم . تقریبا همشونو کامل میشناسم . پارس برای بعضی جاها سرعت انلود خیلی خوبی میده . ولی پینگش از همه ایران افتضاح تره . جدیدا سرعتش هم معروف شده !!!!!
اما سرعت خوبی دارن و کسی نمیتونه منکر این بشه! هیچ شرکتی در ایران به اندازه پارس مشتری نداره! حدود یک پنجم کل پهنای باند کشور رو هم در اختیار داره. به راحتی به همه سرعت 1 تا 5 مگ رو میده!
صبارو یکی از بهترین ها میدونم! واقعا عالیه!نقل قول:
ایکاش صبانت یا پیشگامان داشتیم . فعلا این 2 تا عالین . اگر یادتون باشه همین پارسال عصر ارتباطات میگفت که نماینده پیشگامان هست ! راست و دروغش پای خودش. 64 کیلو رو میداد 30 تومن در ماه !!! جالبه نه ؟ الانم تو سایتش زده نماینده فن اوا ! فعلا که اینطوری داره کلاه برداری میکنه . چون فناوا اصلا نمایندگی نداره تو مهاباد .
اما پیشگامان کویر یزد به هیچ وجه! حتی خود یزدی ها هم ازش راضی نیستن!
هم شاتل و هم پارس در مهاباد نماینگیشو گرفته و منتظر کارهای مخابرات و... هستن! اینو مطمئن باشین.نقل قول:
راستی واسه شاتل هم الان یادم اومد که من چند روز پیش میل زدم بهشون گفتن فعلا واسه این استان برنامه نداریم . الان اولویتمون کهکیلویه هست ! واقعا که ؟!!!! حالا من نمیدونم شما چطور این اخبار رو دارین ولی خبرای خوبی هستن . کلا رقابت شرکتا به نفع مردمه
من 2 استفاده از نت میکنم . اولیش که گیم آنلاین هست ( کانتر مخصوصا ) که طبیعتا پینگ مهمترین چیزه . که صبانت فوقالعادس . تمام کسایی که صبانت دارن پینگشون زیر 20 بوده واسه ایران . دومین استفادمم دانلود هست . هرچی بیاد دان میکنم . مخصوصا فیلم و سریال و بازی . حالا نمیدونم پینگ رو ترجیح بدم یا سرعت دانلود رو !!!!نقل قول:
پارس برای گیمر ها یه کابوسه در این شکی نیست! چون پینگشون بالاست.
اما سرعت خوبی دارن و کسی نمیتونه منکر این بشه! هیچ شرکتی در ایران به اندازه پارس مشتری نداره! حدود یک پنجم کل پهنای باند کشور رو هم در اختیار داره. به راحتی به همه سرعت 1 تا 5 مگ رو میده!
من یکی از دوستام پیشگامان گرفته . 1 مگ گرفته براش 2 مگ بستن سرعت دانلود 240 ! پینگ هم زیر 40 ! در ماه 17ت گویا خیلی از قدیم بهتر شده.نقل قول:
صبارو یکی از بهترین ها میدونم! واقعا عالیه!
نه خودش به عنوان سرور پیشنهادی میارهنقل قول:
البته گاهی هم ایروان رو میراه
اینم تست امروز
128 نامحدود مکسنت
این دستور برای هر سروری ممکنه متفاوت باشه و صرف دیدن کلمه فرانکفورت چیز مهمی نیست.مثلا برای پابلیک دی ان اس گوگل برای من(ماکس نت) اول میره بریتانیا بعدش آمریکا.ولی برای لول تری(4.2.2.4) به فرانکفورت هم دیرکت میشه.نقل قول:
اوووووه! بسه بابا ول کنین این کانتر رو فسیل شده بخدا! :31:نقل قول:
من 2 استفاده از نت میکنم . اولیش که گیم آنلاین هست ( کانتر مخصوصا ) که طبیعتا پینگ مهمترین چیزه . که صبانت فوقالعادس . تمام کسایی که صبانت دارن پینگشون زیر 20 بوده واسه ایران . دومین استفادمم دانلود هست . هرچی بیاد دان میکنم . مخصوصا فیلم و سریال و بازی . حالا نمیدونم پینگ رو ترجیح بدم یا سرعت دانلود رو !!!!
تا اونجایی که من (حدود 2 ماه پیش) از کویر خبر داشتم وضعش خوب نبود!
میشه ip چندتا از اون سرورهایی رو که بچه های صبا باهاش پینگشون زیر 20 بوده رو برام بذاری اینجا؟ منم یه تستی باهاشون بزنم!
بعدشم متاسفانه یا باید خرمارو بخوایید یا خدا! سرویسی که پینگ کم و دانلود بالا داره فقط وفقط توی منطقه یک و دو تهران ارائه میشه!
قطعا فرق میکنه! شما یک سرور مثلا ژاپن رو پینگ کنید نباید فرانکفورت رو ببینید! بنده هم عرض کردم اگر این درگاه جدید احداث بشه پینگ با اروپا بالاخص آلمان بسیار کاهش خواهد یافت.نقل قول:
این دستور برای هر سروری ممکنه متفاوت باشه و صرف دیدن کلمه فرانکفورت چیز مهمی نیست.مثلا برای پابلیک دی ان اس گوگل برای من(ماکس نت) اول میره بریتانیا بعدش آمریکا.ولی برای لول تری(4.2.2.4) به فرانکفورت هم دیرکت میشه.
ترافیک من دوباره تموم شد
و بازهم از بحث ها عقب افتادم
منتظرم تا پس فردا شاتلم وصل بشه
تا پس فردا باید باید با این سرعت دیال اپ حال کنم:31:
به جای سرعت توی امضام:41::2::2::45::47:
والا سرورا که تو ویندوز پینگ نمیدن باید بری توی کانتر تست کنی.مثلا همین سرور نینی رو تست کن . ت 1 ماه پیش یکی از ماکسنتیا پینگش تو اون 30 بود . الان صبا گرفته (تبریز) پینگش زیر 20 !
10.7.95.212:27015
پ .ن : کانتر اتفاقا خفن ترین بازییه که دیدم . با وجود بازییای مثل Battlefield 2 , COD MW باز هم مخاطبای خاص خودشو داره .
شما هم حتما خوره دانلودی دیگه ؟ وگرنه واسه مدیریت وبسایت دایل آپم کافیه . من خودم با همین دایل آپ مهاباد چن سال انواع سایت گردوندم. ولی الان تو خط دنلودم . 13هم ماه دیگه باید تمدید کنم . موندم بین MAX-Nh128 و توربو 1024 . میترسم 5 گیگ توربو خیلی زود تموم بشه :41:
راستی اگه تونستی یه سر به Whatismyip بزن ببین آی پی تو واسه کجا نشون میده ؟
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
مکس نت تست الان ( 12 : 12 ) 14 خرداد
مکس نت 1 ماه پیش همین تعرفه و همین سرعت !
ای ول بابا:31:مگه چند روز پیش نگرفته بودی؟!!!نقل قول:
قدر دی اس ال کسی داند که به دایال آپ گرفتار آید:27:
تو یزد اینترنت درست حسابی وجود ندارهنقل قول:
صبارو یکی از بهترین ها میدونم! واقعا عالیه!
کانت البته گیم خوبی برای آنلایننقل قول:
اما باگهای شدیدی داره
و با حساب و کتاب بازی کنی نمیتونی برنده بشی
راستی بلدی کانتر رو sxeinjected را در سون 64 اجرا کنی؟
من به خاطر سون 64 داشتنم خیلی وقته کانتر نزدم و همش رد الرت میزنم
به نظر من بهتره وقتت رو واسه بازی کردن هدر ندی. من تقریبا هفته ای یه بار بازی میکنم، که اونم بازی کامپیوتر، نه بازی آنلاین. به هر حال. خودت میدونی!:46:نقل قول:
والا من سون 32 دارم . هیچ مشکلی هم ندارم . نسخه های قبلی SXE با ویندوز 7 سازگار نبود اما الان سازگاره . یه امتحان کن حتما ج میدهنقل قول:
راستی بلدی کانتر رو sxeinjected را در سون 64 اجرا کنی؟
من به خاطر سون 64 داشتنم خیلی وقته کانتر نزدم و همش رد الرت میزنم
اه بابا لعنتی سرعتش زیاده و وب گردی من هم فوق العاده زیادنقل قول:
واسه همین 5 گیگ ترافیکی رو صبا بهم داده بود 14 روز نشده تمومش کردم(تازه با قناعت)
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
مگه تو کل ایران اینترنت درست وحسابی وجود داره!!!!!!!!!!نقل قول:
بعد بگین تبعیض قائل میشن.سرعت تبریز از سرعت شما کمتره.:31:(شوخی:27:)نقل قول:
گیم انلاین باید بزنید modern warfare 2
البته با اخرین کیفیت
خیییییییییلی حال میده
منظورم این بود که صرفا با دیدن کلمه فرانکفورت ذوق زده نشیم.:31:نقل قول:
با سرورهای ژاپن هم امتحان کردم.همشون اول میرن بریتانیا بعد چند تا سرور دیگه تو کشور مورد نظر.
میدونید چیه تو این چند ساعت که اینترنتم قطع شده
1500 تومن از اینترنت مثلا هوشمند استفاده کردم
ایکاش ترافیک میخردیم(اگه اینجوری پیش برم ورشکست میشم)
والا تفریحه دیگه چی بگم ! بیشتر سریال و ... دانلود میکنم ولی با بازی هم حال میکنم :27:نقل قول:
به نظر من بهتره وقتت رو واسه بازی کردن هدر ندی. من تقریبا هفته ای یه بار بازی میکنم، که اونم بازی کامپیوتر، نه بازی آنلاین. به هر حال. خودت میدونی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا . کلا ملت به ستوه اومدن . این چند وق که خواستن طرح فیتلرنت ملی رو اجرا کنن همه جارو داغون کردن . واقعا که جوونیمون پای چی تلف شد :41:نقل قول:
بعد بگین تبعیض قائل میشن.سرعت تبریز از سرعت شما کمتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با این سرور که دادی 30ms پینگ میگیرم:نقل قول:
والا سرورا که تو ویندوز پینگ نمیدن باید بری توی کانتر تست کنی.مثلا همین سرور نینی رو تست کن . ت 1 ماه پیش یکی از ماکسنتیا پینگش تو اون 30 بود . الان صبا گرفته (تبریز) پینگش زیر 20 !
10.7.95.212:27015
پ .ن : کانتر اتفاقا خفن ترین بازییه که دیدم . با وجود بازییای مثل Battlefield 2 , COD MW باز هم مخاطبای خاص خودشو داره .
شما هم حتما خوره دانلودی دیگه ؟ وگرنه واسه مدیریت وبسایت دایل آپم کافیه . من خودم با همین دایل آپ مهاباد چن سال انواع سایت گردوندم. ولی الان تو خط دنلودم . 13هم ماه دیگه باید تمدید کنم . موندم بین MAX-Nh128 و توربو 1024 . میترسم 5 گیگ توربو خیلی زود تموم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا اینترنت پر سرعت خیلی بدرد من میخوره! چون آپلود و دانلود کسایی که با اپل سر و کار دارن خیلی زیاده! :27:
بازی هم من کل بازیهامو اورجینال خریدم و الان اکثرا bad company 2 بازی میکنم! قبلا black ops میزدم و قبلا تر هم mw2 بازی میکردم! :31: هر کدوم از این بازی ها برای من 70 80 تومن اب خورده! :31:
.......
طرح اینترنت ملی هم فعلا کنسل شده! بهتر بگم با کندی مواجه شده! چون قرار بود پروژه فیبر نوری به درب منازل رو همین پیشگامان کویر یزد انجام بده که به دلایلی ازش گرفتن و فعلا بین زمین و آسمون مونده طرحش! :27:
سرعت دانلود به این میگن
اگه کشورهای دنیا خودشونو هم بکشن نمیتونن رقیب ایران برای این اینترنت اشغالش بشن:2:
360 مگ رو من میتونم حدود 25 دقیقه دانلود کنم
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
ای بابا مسعود عزیز ملت که نمیان با نت خودشون آپ کنن . باید وی پی اس بگیری . ماهیانه 12ت . پورت 100مگ هم داره . نمیدونم قبلا استفاده کردی یا نه ؟!
واسه من اون آی پی 50میلی داد . بد نیست . راستی نگفتی آی پیتو واسه کجا نشون میده ؟
پ.ن : حیف نیست بازی اورجینال بخری ؟ اونم ازین کافرا ؟ حق کپی رایت واسه دنیای غیر اسلام محفوظ نیست :31:
فانوس جان با این همه تایم آوت اصلا مطمئنی به اینرتنت وصلی؟ :31:
آخه بعضی جاها مجبوری خودت یه چیزهایی رو آپلود کنی!نقل قول:
ای بابا مسعود عزیز ملت که نمیان با نت خودشون آپ کنن . باید وی پی اس بگیری . ماهیانه 12ت . پورت 100مگ هم داره . نمیدونم قبلا استفاده کردی یا نه ؟!
واسه من اون آی پی 50میلی داد . بد نیست . راستی نگفتی آی پیتو واسه کجا نشون میده ؟
پ.ن : حیف نیست بازی اورجینال بخری ؟ اونم ازین کافرا ؟ حق کپی رایت واسه دنیای غیر اسلام محفوظ نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا تهران میزد الان اصفهان میزنه! :31:
بازی اورجینال هم مجبورم بخرم! چون بازی هایی که من انجامشون میدم -- نمیشن.
الان شما 100 سال دیگه نمیتونید بلک آپس یا بدکمپانی 2 رو بازی کنید! یا در آینده بتل فیلد 3 یا مدرن وارفار 3 رو! چون دیگه -- نخواهند شد! :27:
آره اینم حرفیه واسه خودش . حالا هی بگو کانتر بده =))
کانتر بده دیگه! :31:
خداییش خیلی قدیمی و مسخرس! حداقل یه بتل فیلد 2 یا مدرن 2 چیزی... :27:
نقل قول:
آخي!!! دلم برات كباب شد :41: خماري اينترنت بد درديه!!! :31:
نه انصافا هم بد کامپنی هم مادرن 2 خیلی شاخن ولی هیچی تو دنیا کانتر آنلاین نمیشه ! اگه یه سرچی کنی میفهمی معروف ترین بازی آنلاین همین کانتره
همین الان دارم از تورنت 2 تا فیلم رو دانلود میکنم در ساعات رایگان با 130 کیلو! دوستانی که تورنت باز هستن میدونن 130 کیلو از تورنت یعنی چی :27:
......
معروف بود....نقل قول:
نه انصافا هم بد کامپنی هم مادرن 2 خیلی شاخن ولی هیچی تو دنیا کانتر آنلاین نمیشه ! اگه یه سرچی کنی میفهمی معروف ترین بازی آنلاین همین کانتره
سرعت به این میگم:
تازه کلی هم سایت داره برام لود میشه
اونایی که فکر میکنن اینترنت پرسرعت دارن لطفا به اینجا یه سر بزنن:
[HTML]http://s1.picofile.com/file/6582506036/Speedtestnet_High_Speed_internet_Romania_optic_fib er_480_x_360_.mp4.html[/HTML]
دانلود امشبم فوق العاده شده:
البته خودش خاموش شده بود
یعنی میتونست زیاد هم دانلود کنه ولی لیست من برای دیشب همین بود
فانوس عزیز عزیز در مورد اون ویدئو که گذاشتین باید بگم سرعتشم آنچنان زیاد نیست!
اون کاربر مجارستانی باید پهنای باند 100 مگ داشته باشه که قیمتش خیلی هم زیاد نیست!
برای مثال برادر خودم توی فنلاند زندگی میکنه و 10 مگ نامحدود پهنای باند رایگان داره!! در اونجا 120 مگ پهنای باند یعنی معادل یک خط stm1 که وزیر ارتباطات با کلی افتخار خبر افتتاحش رو میده قیمتی معادل 15 هزار تومان داره!!!!!!
درضمن شما میتونید 10 برابر این سرعت! یعنی 1 گیگابیت پهنای باند رو با قیمت ماهیانه 60 هزار تومان خریداری کنید! نمیدونم تا الان تست اینترنت 2 گیگابیت رو دیدین یا نه؟
توی یوتوب سرچ کنید تا پیدا کنید! این ویدئو در مقابلش هیچی نیست! یک دهم اونه!
حالا این قیمت و سرعت اونجارو با میهن اسلامی ما مقایسه کن تا به عمق فاجعه پی ببری!
مثل اینکه منظور منو نگرفتی!!!!نقل قول:
:31::31::10:
نه! :31:نقل قول:
الان با ماکس وصلم گفتم حیفه یه تست نگیرم! :27:
منم گفتم که حیفه که یه تست نگیرم:
ولی از بس که سرعتم زیاده اسپید تست ترکید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از گالر آدام جرلاااااااااااااااا
اخه ببینین برای اون مجاری فایل 800 مگی رو میتونه تو 1 دقیقه دانلود کنه
ولی اگه ای ی اس ال من خودشو جرماخ کنه تازه میتونه تو یه ساعت دانلود کنه
حالا ببین اون 2 گیگا بیتی چیکار میکنه(لعنت به این ارتباطات ایران)
تو دنیا همه کشورها میخوان با جهان ارتباط برقرار کنن ولی تو ایران برعکسه ،،،میخواد که ارتباطشو با همه قطع کنه
بله قطعا! اتفاقا ایران برای همین میخواد اینترنت ملی راه بندازه! تا ارتباطات با اینترنت بین الملل رو به حداقل برسونه!
وگرنه اینترنت ملی چه کاریه خوب؟ سرعت همین اینترنت رو آزاد کنید دیگه! :27:
سرعت دانلود همارا 128 نامحدود: