سعی کن حضوری بری ... ولی جلوی خانم های عقده ای که خدا نکنه کاره ای بشن گردن کج نکن واسه نمره ... من واسه مبانی کامپیوتر یه بار این کار رو کردم رسما من رو گیر آورده بود مثل اینکه ... یه لحظه احساس کردم که به شعور خودم توهین کردم که از این بی شعور چیزی خواستم ... هیچی فقط میخواستم میان ترم که نرفته بودم سر جلسه از من از دوباره بگیره
یک سری مرد جماعت هستن که اینجوری نمیکنن ولی اخلاق های گندی دارن ... بعضی از اساتید هستن که خیلی توی کلاس ها زرنگ ها رو با دیگری مقایسه میکنن یا این یکی رو به رخ اون یکی میشکن ( البته اون روز نیاد که استادی بخواد با من همچین کاری بکنه یا من رو به رخ دیگری بکشه ... آقای من شما باشی واست بگم که حالم بهم میخوره از اینجور جماعت :n21:) یا مثلا فکر میکنن که بنده که اینجا اومدم کامپیوتر بخونم هیچی از کامپیوتر و نرم افزار و غیره نمیدونم و آکبند از جعبه اومدم بیرون و فقط ایشون میدونه ... فرصت و جبران نمیدن به دانشجو ... گاهی اوقات حرف های شما رو بی اهمیت جلوه میدن ( مثلا میبینن شما 4 تا چیز بلدی ) بیشتر هم کسایی هستن که زیاد لاف میزنن که عاشق یاد دادن به دانشجو جماعت اند ... هستن که حتی حسود هم هستند و نمیخوان کسی از اونا پیشی بگیره ( استاده ممکنه خدای علم هم بوده باشه ) ... استاد به نظرم باید با این تفکر وارد کلاس بشه که ممکنه دانشجویی توی کلاس باشه که از اون بیشتر میدونه و زیر نظرت داره و متقابلا کسانی هستند که به معنای واقعی کلمه انسان اند
:n12: