یهتر نیست کلوپ ها را مشاهده کنید :نقل قول:
:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291712
یهتر نیست کلوپ ها را مشاهده کنید :نقل قول:
:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291712
سلام. من این سری FW سونی رو با دقت بیشتر نگاه کردم دیدم واقعا خیلی خفنتر از Dell ـه!!
میشه بگید مزایا و معایب این سری چیه؟ و اینکه چند کانفیگ معرفی کنید.
1-قیمت نهایتا یک میلیون
2-قیمت 1,100,000 - 1,150,000
مدل های ساخت آمریکا با بقیه چه فرقی دارن؟
کیفیت صفحهشون در مقابل مثلا Dell Inspiron 1525 چطوره؟ در مقابل Dell Studio 1537 LED چطوره؟
از لحاظ دوام و پایداری بخصوص در مورد سیستم خنک کنندگی و پایداری در روشن بودن طولانی مدت ، دربرابر Dell چطور هستن؟
نقل قول:
معایب سونی در رنج قیمت پایین ، نداشتن کیفیت عالی مونتاژ و باتری خوب ، نویز زیاد , نداشتم گرافیک قوی (اینتل 4500 ضعیف هست) و همچنین نداشتن ساپورت نرم افزاری برای XP
مدلهاس ژاپن بهترین هستند و بعد آمریکا و در آخر هم چین ... از لحاظ کیفیت و عمر سیستم و کیفیت مونتاژ قطعات و سرویس های رایگان بی مصرف !
کیفیت سونی کلا فوق العاده است و بهتر از هر لپ تاپ دیگری هست ... بخصوص full HD ها. LED مصرف کمتری داره اما به نظرم از لحاظ واقعی بودن رنگ ها به پای Xbrite+ نمی رسد
از لحاظ دوام سونی تاپ تره بجز سری XPS M1640 و 1530 دل و عمر سونی بیشتره ، باتری دل قوی تره
دقیقا منظورتون چیه؟نقل قول:
همچنین نداشتن ساپورت نرم افزاری برای XP
این سری هم شامل کیفیت مونتاژ پایین میشه؟نقل قول:
سری FW
زیاد یا خیلی زیاد؟ در مقایسه با Dell Inspiron 15 چطوره؟نقل قول:
نویز زیاد
نظرتون در مورد Dell Inspiron 1545 چیه
یعنی روی سونی نمی تونی از امکاناتش خوب استفاده کنی ... درایورهاش که به سختی پیدا می شوند و ابزارهای کنترلی سیستم مثلا مدیریت باتری و فانکشن ها رو نداری !نقل قول:
دقیقا منظورتون چیه؟
سعی شده خوب کار بشه اما خوب اگر بتونی امریکاییی بخری بهترهنقل قول:
این سری هم شامل کیفیت مونتاژ پایین میشه؟
هارد موقع کار کمی خر خر میکنه ... یکم زیاد ... البته میگم بستگی به کیفیت داره اما مشاهده شدهنقل قول:
زیاد یا خیلی زیاد؟ در مقایسه با dell inspiron 15 چطوره؟
نظرتون در مورد dell inspiron 1545 چیه
در مورد دل فعلا نظری ندارم برای امروز
موفق باشید
سلام خسته نباشید میگم به همه دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم دوستان نظر بدن
فرض کنید من یک لپ تاپ میخوام که فقط باهاش فیلم ببینم و کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهمه. لطفا برندهای زیر رو به ترتیب کیفیت صفحه نمایش بچینین (احتمالا اولیش سونیه):
سونی
دل
توشیبا
اچ پی
ایسر
ایسوس
و...
سلام
البته نمیشه برند رو با برند مقایسه کرد و علمی نیست ولی در کل باید گفت :
بدون شک سونی بهترین کیفیت رو در صفحه نمایش و میزان bright داره
سونی
دل
اچ پی
توشیبا
ایسوس
ایسر
قربانت . علی
سلام.
می خواستم بدونم لپ تاپ های برند gategay از نظر کیفیت در چه سطحی هستند.
Registered User عزیز نظر شما در مورد این لپ تاپ مثبت بود. اگه من با همین مشخصات بخوام بگیرم با این تفاوت که CPU بهتری داشته باشه (1066و 45nm) چقدر باید هزینه کنم. اصلا با چنین مشخصاتی میشه پیدا کرد. هارد یا گرافیک نمی خوام زیاد بالا باشه.
قیمت سیستم بالا 750 هزاره.
سلام به همه اساتيد
خواستم ببينم تا سقف 1/900 الان بهترين لپ تاپي رو ميشه گرفت چي هست
برا كاراي گرافيكي ميخوام ترجيحا هم اچ پي باشه چون در حال حاضر يه 1199ee دارم كه واقعا عاليه!
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟
نقل قول:
ممنونم علی جان از راهنماییت
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟
سلام
من می خواستم یک لپ تاپ vaio cs 118 e / p / w / r که تولید چینه! با قیمت 1.070.000 ریال بخرم.
گارانتیه 1 ماه تعویض و 1 سال تعمیر.
اینکه تولید چینه مشکلی ایجاد نمی کنه و کیفیتش با تولید آمریکا تفاوت داره؟
در ضمن این مدل عیبی ایرادی چیزی نداره؟
قیمت مناسبه؟
مرسی
نظرتون در مورد dell studio xps 1340 با قیمت 1,340 چیه؟
با توجه به این که تازه اومده توجیه خرید داره؟
متشکر
اینجا باید اشنا بود تا جوابت رو بدن؟!!
نقل قول:
سلام ممنوننقل قول:
به نظر من اینا :
سونی
اپل
دل
اسوس
اچ پی
ایسر
توشیبا
حرف اول تو زمینه کیفیت تصویر ارائه شده رو سونی میزنه ، شک نکنید ...
لپ تاپ های خوبی هستن و حیف که تو ایران پشتیبانی خوبی ندارن و نمیشه زیاد رو گارانتی حساب کرد ، سیستم های Gaming خوبی داره ...نقل قول:
من برای یکی از دوستام همین مدل رو خریدم و لپ تاپ خیلی خوبیه و طراحی فانتزی و جالبی داره و به هر حال هرچی باشه سونی هست ...نقل قول:
چینش مشکلی نداره و با آمریکاییش ( مدل 190 ) تفاوتی از نظر کیفیت ساخت نداره .
تنها ایرادی که ما تو چند تا دستگاه دیدیم داشت این بود که دکمه های لمسی Volume خوب کار نمیکنه و باید با فشار زیاد صدا رو کم و زیاد کرد و گرنه مشکل خاص دیگه ای توش ندیدیم ...
قیمت هم مناسب بهت گفتن
گارانتی دلتاسرویس هست ؟؟؟
اولا که اگه بخوای با این قیمت بگیری باید با گرافیک اینتل کنار بیای و قید بازی رو بزنید و بیشتر به دیدن فیلم و اینجور کارها راضی باشید .نقل قول:
معایبش کیفیت عالی ال سی دی هست و طراحی عالی بدنه و همچنین کیبورد فوق العاده راحت و نرم که هیچ ایرادی نمیشه روشون گذاشت و همینطور نسبت سایز صفحه 16:9 که بسیار عالیه برای فیلم و بازی ( به شرط گرافیک بهتر )
برای اون قیمت مدل FW270 مناسبه که حداقل بلوری داره ...
ساخت آمریکا و چین اونچنان تفاوت کیفیت ندارن و حداقل این که برخی مدلهای آمریکایی درایور های Downgrade ویندوز XP به راحتی گیر نمیاد و عذاب آور میشه ...
کیفیت صفحه ها از دل بهتر هست و از نظر پایداری در برابر فشار پردازش و روشن بودن طولانی مدت به پای دل نمیرسن ...
خداییش من از 700 تومن پولم رو رسوندم به 1 میلیون پدرم در اومده دیگه بیشتر جا ندارمنقل قول:
اولا که اگه بخوای با این قیمت بگیری باید با گرافیک اینتل کنار بیای و قید بازی رو بزنید و بیشتر به دیدن فیلم و اینجور کارها راضی باشید .
معایبش کیفیت عالی ال سی دی هست و طراحی عالی بدنه و همچنین کیبورد فوق العاده راحت و نرم که هیچ ایرادی نمیشه روشون گذاشت و همینطور نسبت سایز صفحه 16:9 که بسیار عالیه برای فیلم و بازی ( به شرط گرافیک بهتر )
برای اون قیمت مدل FW270 مناسبه که حداقل بلوری داره ...
ساخت آمریکا و چین اونچنان تفاوت کیفیت ندارن و حداقل این که برخی مدلهای آمریکایی درایور های Downgrade ویندوز XP به راحتی گیر نمیاد و عذاب آور میشه ...
کیفیت صفحه ها از دل بهتر هست و از نظر پایداری در برابر فشار پردازش و روشن بودن طولانی مدت به پای دل نمیرسن ...
حالا ، دل اگه خرکار تره ، درست
آیا سونی هم خرکار هست؟
----------------------------------
احتمالش خیلی کمه من بخوام به XP دانگرید کنم. همون ویستای اصل خودشو باهاش کار می کنم.
گرافیک هم همونطور که گفتم ، پول میدم 200 تومن ، یه X360 میخرم ، اندازه ی لپتاپ 4 میلیونی بازی اجرا میکنه تازه بهتر!
درایو بلوری هم حالا حالاها به درد من نمیخوره ، تا بخواد همه گیر شه 4 سال دیگه طول میکشه
-----------------------------------
VAIO FW230-JH یا Dell Inspiron 1545 ؟
راستی فرق Core2dou 2.0 T5800 با T6400 خیلی زیاد که نیست؟
pami عزیز خسته نباشی
fw290neb
رو انتخاب کردم
cpu 2.26 3cash fsb1066
ram 2
hard 250 با 7200 دور
lcd 1920*1080
vga intel 4500
1170000
چطوره؟ بین این lcd یا 900*1600 تفاوتی به لحاظ کیفیت و شفافیت و خصوصا زاویه دید وجود داره؟ و اینکه هارد با دور 7200 چقدر سریعتر از 5400 دور ؟
نه گارانتی nic یا حداقل این جوری گفت.نقل قول:
سونی نسبت به طراحی که داره استحکام بدنه دل رو نداره و طبیعی هست که طراحی زیبا با استحکام یکجا نیستند و باید یکی رو انتخاب کنید ...نقل قول:
همون Fw230 رو بخرید ...
دستگاه خوبیه و کلا سری FW سونی خوب از آب دراومده ...نقل قول:
در مورد Display که یکی از بهترین های سونی هست و کیفیت عالی داره و زاویه دید تصحیح شده و شفافیت عالی داره ... و هارد 7200 هم اگه با لپ تاپی که 5400 باشه کارکرده باشی کاملا محسوس هست و میتونید فرقش رو حس کنید مخصوصا تو استفاده مداوم از هارد ...
مرسی
راستی فرق Core2dou 2.0 T5800 با T6400 خیلی زیاد که نیست؟
استحکام داخلی چطور؟ دوام داره؟نقل قول:
استحکام بدنه
این هم فرق این 2 CPUنقل قول:
T6400
2.0GHZ / 2MB L2 Cache / FSB 800 / 45nm Tech / 35-90 Temp
مصرف کمتر
T5800
2.0GHZ / 2MB L2 Cache / FSB 800 / 65nm Tech / 35-85 Temp
پایداری و ثبات بیشتر
سلام دوستان.ببخشید نمیدونم دارم جای درستی این سوال رو مطرح میکنم یا خیر در هر صورت اگر اشتباه بود ببخشید.یه سوال داشتم اونم این بود که هنوز لپتاپ HP Pavilion DV5-1060 تو بازار پیدا میشه؟جایی رو در تهران سراغ دارید که این مدل رو داشته باشه؟
پست رو تکراری زدی ها ... قوانین را بخوان :46:نقل قول:
۲ مدل وایو معرفی کنید با این شرایط:
- دخترونه و حدود ۱۰۰۰-۱۲۰۰ - هیچ کار خاصی باهاش انجام نمیده و همین کارای روزمره و فیلم دیدن و...
- یه لبتاپ کامل و خوب تا ۱۵۰۰-۱۶۰۰
ممنون میشم
درضمن یه توضیح خیلی کوچیک در مورد سری های وایو میحوام مثلن fwو...
سلام
در حدود قيمت 1.5 ميليون تومان لپ تاپ چي پيشنهاد ميديد
البته سوني وايو باشه
لطفا مشخصات رو هم بگيد
FW 373نقل قول:
2.4 3 mb 1066 p8600
4 ram
320 g hard
bluray
ati 3650
قيمت 1.400.000
مشتري هاي دختر من cs هاي سري صورتي و سفيد و قرمز رو خيلي پسند مي كنندنقل قول:
cs 230
cpu : 2 .4 3mb 1066 p8600
4 g ram ddr II
320 g hard
14.1
در 4 رنگ صورتي ، مشكي ، سفيد و قرمز بسيار شيك و زيبا
قيمت روز: 1.100.000
سلام.
من از قیافه این FW ها خوشم میومد ، سرچ کردم تو گوگل :
VGN-FW230J/H
بعد دیدم عکساش این شکلین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که عکسهایی که قبلا دیده بودم این شکلی بودن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که زمین تا زیرزمین با هم فرق دارن!
بلاخره کدومشون درسته؟
درضمن این مدلی که من میخوام چه رنگهاییش تو بازار هست؟
پشت سفید ، کیبورد مشکیش هست؟
سلام دوستان
قصد خريد يه لپتاپ زير2 كيلوگرم رو دارم.استحكام بدنه و دوامش طي گذشت زمان برام مهمه.
خودم بين vaio sz530/540 و vaio sz شك دارم.با حدود1.300تومن مي تونم sz با cpu 2.2 ya 2.5و كارت گرافيكgeforce 8400 بخرم و با حدود 1.670 تومن z با cpu 2.4 و ram ddr3 و گرافيك geforce 9300
اگه به خاطر 400تومن اختلاف قيمت نبود z رو ميخريدم اما شك دارم آيا واقعا مصرفه 400تومن فشارمالي بيشتر به خودم بيارم داره يا اينكه sz بهينه تره.
اولی از سری aw سونیه و دومی منظور شماست یعنی fwنقل قول:
سلام
حدود یک ماهه که می خوام یک لپتاپ بخرم انواع و اقسام اونها رو باهم مقایسه کردم نهایتا به این دو گزینه رسیدم
hp hdx18 1155
vaio AW235j/b
از نظر سخت افزاری خیلی به هم شیبه هستند و قیمتشون هم یکی هست می خواستم بدونم اگه شما بودید
کدومشون رو انتخاب میکردید
ممنون از اطلاعات کاملی که گذاشتی به من خیلی کمک کرد
با سلام
نظر شما دوستان خوبم در مورد کشور سازنده یا بهتر بگم کشور مونتاژ کننده چیه؟؟
من یکی از مدلهای سری CSرو دیدم که یکی پشتش نوشته بود ساخت چین و دیگری ساخت آمریکا
ولی در پشت هر دو مشترک نوشته شده بودforigen componentکه البته نمیدونم منظور از اجزا خارجی چیه؟؟؟؟
اونی که چینی بود 3 سال گارانتی ایران رهجو و اونی که آمریکایی بود گارانتی آروند
من ایران رهجو رو میشناسم ولی آروند رو اصلا!!!!!
من نمیدونم اونی که چینیه با آمریکایی از لحاظ کیفیت چه قدر فرق میکنه یا اصلا فرقی میکنه یا نه؟؟؟
از لحاظ ساخت اونی که آمریکاییه خیلی وسوسه کنندس ولی به نظرم گارانتی ایران رهجو معتبر تر باشه
نظر شما چیه؟؟؟
ولی شنیدم که میگن اگه ژاپن باشه از همه بهتره ولی بین چین و آمریکا فرقی وجود نداره؟؟؟
لطفا من رو در این ضمینه راهنمایی کنید؟؟؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من برای خرید لپ تاپ خیلی تحقیق کردم هیچ چیزی سونی نمیشه شاید یک کم پول بیشتری میدی ولی اگه پس فردا اچ پی خریدی و مشکلی براش بوجود اومد پیش خودت میگی کاش سونی خریده بودم
پس همین الان بهترین و معروف ترین مارک رو بخر که خیالت راحت باشه
نمیخوام بگم سونی اصلا خراب نمیشه ولی تا اونجایی که دوستان انجمن گفتن و تحقیقاتی که من کردم بخاطر کیفیت بالا تر سونی برگشتی هاش کمتر از بقیه بوده
موفق باشی
سونی ؟؟؟ واقعا فکر کردید بهترین سونی هست ؟
خوبه خوبه ، دوستان حتما بخرید چون اصلا خراب نمیشه !
لطفا دلایل خودتان را بفرمایید که چرا سونی بهتر است !