Duplicated...
Printable View
Duplicated...
سلام.اینم پینگ لندن. اهواز 2مگنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش پینگ که خوبه ! راستی آسیاتک الان چطوره ؟! تو این تست سرعت که اصلا وضع خوبی نداره ! من اومدم شاتل تو 1 ماه 20 گیگ دانلود کردم تا الان . 1 دقیقه هم قطعی نداشتم :40:نقل قول:
من 2 مگابایت با 5 گیگ دانلود از آسیاتک گرفتم.... شبانه 3.300 دانلود داشتم.... یعنی 1 تا 9 صبح
الان 1 مگابایت گرفتم با 5 گیگ دانلود دقیقا شبانه نصفش دانلود میشه و سرعت روی 70 هست... واقعا مسخرست... آخه با این همه پولی که میدیم این چه سرویسیه
دوستان من منطقه مخابراتی توحید هستم اگر کسی شرکت خوبی سراغ داره لطفا بگه
یعنی 2 مگ و 1 مگ نباید با هم فرقی داشته باشه...؟ |:نقل قول:
نقل قول:
یعنی 2 مگ و 1 مگ نباید با هم فرقی داشته باشه...؟ |:
3.3 گيگ رو من چند ماه هرشب به طور مداوم دانلود ميكردم با اكانت 1مگ آسياتك ... دوستان با اكانت دومگ دوبرابر اين دانلود ميكردن ... دقيقا سرعت نصف شده !!نقل قول:
من 2 مگابایت با 5 گیگ دانلود از آسیاتک گرفتم.... شبانه 3.300 دانلود داشتم.... یعنی 1 تا 9 صبح
الان 1 مگابایت گرفتم با 5 گیگ دانلود دقیقا شبانه نصفش دانلود میشه و سرعت روی 70 هست... واقعا مسخرست... آخه با این همه پولی که میدیم این چه سرویسیه
دوستان من منطقه مخابراتی توحید هستم اگر کسی شرکت خوبی سراغ داره لطفا بگه
سعي كنيد 5 يا 6 تا لينك بزاريد واسه دانلود تاثيرش بيش تر هست ... مثلا اگر 3 لينك بزاريد واسه دانلود 1.6 گيگ دانلود ميشه اگر 5 تا بزاريد 2.1 گيگ !!
فرق میکنه باهم.... یعنی به 2 مگ من 3.300 دانلود میکردم و با 1 مگ نصف این مقدارنقل قول:
من همین کارو انجام میدم ولی بازم سرعت کمه... لعنت بهشون این همه پول میگیرن تهش هم این جورینقل قول:
اگر ISP خوبی میشناسید معرفی کنید
پس از تحقیقات بسیار و تلفن های یکی 1ساعته به نمایندگی اخر اعتراف کرده :
سیاست شرکت به این صورت که سرویس ها رو تقسیم بر 13 میکنه عدد بدست اومده میشه سرعت دانلود شبانه مثلا 512 تقسیم بر 13 میشه 39
پس 39 میشه سرعت دانلودت این تو خوزستان تضمینی هست از این بالا تر شاید بره ولی پایین نه :31:
خب حالا یه زحمتی براتون دارم یه مودم هست میخوام اتوماتیک به اینترنت وصل بشه بدون ساخت کانکشن مودمم ابگوشتیه میشه راهنماییم کنید
چهار صفحه کانفیگ
اینم قسمت PPPoE
ما نفهمیدیم بلخره ساعت های دانلود 1 تا 9 هست یا 2 تا 8 ؟؟؟؟
سلام پوریا جان.آره تو این تست سرعت دانلود رو زده 41 ولی با idm که دانلود میکنم 240 میده.دیشب هم 1 تا 9 صبح :نقل قول:
سرعت شبانه هم بین 150 تا 180 متغیره
شما یه تماسی با پشتیبانی شهرتون بگیرید چون اینجوری که من شنیدم بعضی شهرها 2 تا 8 هست.نقل قول:
دوستان بالاخره یکی کمک کنه تو اشتراک حجمی ایاسرعت شبانه 2 مگ باسرعت شبانه1 مگ یکی هست وچه سرعتی داره؟ من که 1 مگ گرفتم شبها سرعت بین 70 تا 80 هست منتظر جوابم کمک فوری
برای سرویس 2 مگ یاهمون کیمیا 145 میانگین سرعت هستنقل قول:
تکراری/حذف شود
"بقول اون داستان تو کتاب ابتدایی : لعنت به دهانی که بی موقع باز شود"
ظاهرا اسیاتک فهمیده من قضیه 13 به یک رو لو دادم کلا زد اینترنت مارو ناک اوت کرد شبا همیشه با یه مگ با سرعت 80 دانلود میکردم ولی از بخت بد من حالا سرعت حداکثر به 42 برسه که اونم پایدار نیست بعضی وقتا به 7 و 8 هم میرسه این تازه یه جای بد قضیه س بدی دیگه اینه که من با 128 هم میتونستم همین سرعتو داشته باشم 64 هزارتومن از من گرفتن دو ماه یه مگ پنج گیگ دادن شبانه با سرعت حداکثر 42 البته از ماست که بر ماست اگه همون موقع که به جای سرعت 64 (سرویس 512) بهم 39 میدادن فسخ میکردم حالا همچین کلاهی سرم نمیرفت.ولی به جای فسخ کردن گول حرفای نمایندگی رو خوردم اخه میگفت شبانه 1مگ تا 100 هم میرسه من ساده هم باور کردم این دو سه روز اول خوب بود ولی وقتی دیدن خرشون از پل گذشت سرعت شبانه رو گذاشتن رو همون 39 . حالا من موندمو یه کلاه گشاد که سرم رفته و 64 هزار تومن پول بیزبون که انگار ریختمشون تو جوب:45:
دوست عزيز تماس بگير باهاشون هر چي از دهنت در مياد بگو بهشون سريع درست ميكنن برات !! سيستم آسياتك داد و بيداد هست !! ( بر خلاف شاتل كه پشتيبانيش خيلي با شخصيت هست تو آسياتك اراذل و اوباش رو آوردن واسه بخش فني !! البته كرج و تهران اينجوري هست بقيه جاها رو نميدونم !)نقل قول:
"بقول اون داستان تو کتاب ابتدایی : لعنت به دهانی که بی موقع باز شود"
ظاهرا اسیاتک فهمیده من قضیه 13 به یک رو لو دادم کلا زد اینترنت مارو ناک اوت کرد شبا همیشه با یه مگ با سرعت 80 دانلود میکردم ولی از بخت بد من حالا سرعت حداکثر به 42 برسه که اونم پایدار نیست بعضی وقتا به 7 و 8 هم میرسه این تازه یه جای بد قضیه س بدی دیگه اینه که من با 128 هم میتونستم همین سرعتو داشته باشم 64 هزارتومن از من گرفتن دو ماه یه مگ پنج گیگ دادن شبانه با سرعت حداکثر 42 البته از ماست که بر ماست اگه همون موقع که به جای سرعت 64 (سرویس 512) بهم 39 میدادن فسخ میکردم حالا همچین کلاهی سرم نمیرفت.ولی به جای فسخ کردن گول حرفای نمایندگی رو خوردم اخه میگفت شبانه 1مگ تا 100 هم میرسه من ساده هم باور کردم این دو سه روز اول خوب بود ولی وقتی دیدن خرشون از پل گذشت سرعت شبانه رو گذاشتن رو همون 39 . حالا من موندمو یه کلاه گشاد که سرم رفته و 64 هزار تومن پول بیزبون که انگار ریختمشون تو جوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ 1024 كيلوبيت در ثانيه هست كه با تقسيم بر 8 كردن ميشه 128 كيلوبايت در ثانيه و باتوجه به ضريب 1 به 2 بودن اين اكانت از طرف آسياتك حداقل مقدار اون بايد 64 باشه پس اگر زير اين مقدار هست فورا بايد شكايت كنيد ...
اما چون آسياتك اكانت هاي 1 مگ رو كلا كمي بيش تر از حد نرمال ارائه ميكنه (مثلا الان 1.43 مگابيت هست سرعت) با اين احتساب سرعت در بيشترين حالت حدود 90 كيلوبايت هستش ... (178 كيلوبايت كه تقسيم بر دو ميشه به خاطر اعمال ضريب اشتراك به اكانت ها و بدبختي دو ماهه اخير ما !!)
پس سرعت بين 64 تا 90 در حال نوسان بايد باشه شب ها ... فرمول 13 هم كه شما فرموديد يك تقريب حدودي هست ...
و اين تقريب حدودا درست هستش چون شما اگر ميانگين 64 و 90 رو بگيري (64+90)/2 تقريبا ميشه 77 و اگر اين رو در 60*60*8 ضرب كني ميشه 2.2 گيگ در هر شب در ساعات شبانه رايگان كه اين عدد كاملا همخوني داره با چيزي كه در عمل رخ ميده ...
البته روش تقسيم شما به 13 هم عددي بسيار نزديك به اون رو ميده يعني 1024/13 = 78.7 ...
سلام
من واسه خط جدید درخواست دادم الان اینا رو زده چه مرحله ای میشه اینا یعنی حدودا چقدر مونده وصل شه ؟
دوستای من بتون پیشنهاد میکنم از هرجا میگیرید از این آسیاتک فلان فلان شده نگیرید......
من قبلا 128 1 گیگ داشتم سرعت دانش تا 200 هم میرفت.الان نامحدود گرفتم زورشو بزنه 20
اینکه آسیا تک داغونه هیچ شکی توش نیست. اما شما بدون که در بحث نامحدود چون از طرف سازمان ارتباطات تحت فشار هستند باید دقیقا در سرعت نامحدود سرعت واقعی همون خط رو به مشتری بدن و برای همینه که نامحدود 1 یا 2 خیلی قیمتش بالاست.نقل قول:
این جاس که میگن هر ارزونی بی حکمت نیست. گفتی با 30 تومان اینترنت رو بجویم قافل از اینکه جویده شدی...
دوستان شيرازي من يه اينترنت نامحدود سرعت ١٢٨ گرفتم از اسياتك شيراز( ارمنت) و سرعت دانلودم يك تا حداكثر دو كيلوبايت در ثانيه است!!!! اين طبيعيه؟ زنگ بزنم فحشي چيزي بدم درسش نميكنن؟
دوستان زنگ زدم نمایندگی شهرمون بهش گفتم :این چه وضعه سرعت شبانس من یه مگ گرفتم باید سرعت دانلودم 30 باشه بعد اونیکه 256 گرفته هم باید 30 باشه مگه همین شما نبودید که گفتید سرعت شبانه یه مگ تا 100 هم میره . گفت : وقتی همه باهم شب دانلود میکنید طبیعیه سرعت کاهش پیدا کنه. من گفتم اولا دو سه روز اول که برام یه مگ بستین خوب بود یعنی اون دو سه روز اول همه خوابیده بودن یا اینکه شما زنگ زدین بهشون گفتین به احترام من این چند شبو دانلود نکنن درضمن ضریب اشتراک یه مگ 1 به 2 هست یعنی اگه دو نفر باهم دانلود کنیم دانلود هر کدوم از ما میشه حداقل 60 -64 نه اینکه حداکثر 40 . گفت چشم مشکلتون حل میشه گفتم کی گفت دست ما که نیست دست شرکته اونه که محدود میکنه اگه دست من بود شبانه رو روی 4مگ میبستم گفتم تا امشب صبر میکنم درست نشد فسخ میکنم گفت چشم پیگیری میکنیم
خداییش خیلی با ادب بود . . . اما دیشب هم گذشت و درست نشد .به نظرتون اگه زنگ بزنم دفتر مرکزی اسیاتک کاری از دستشون بر میاد
راستی نمایندگی درست میگفت محدودیت کار اونا نیست؟
ديگه فكر نكنم آسياتك بشه اون آسياتك قديم با سرعت 120 kB/S شبانه و ... اين ماه آخر هست كه باهاشون هستم آخر دوره فسخ ميكنم ... ( البته همين الانشم از خيلي از ISP ها مثل شاتل و ... سر تر هست ولي خوب فك كنم با اين پولي كه ميدم ميتونم سرويس بهتر هم پيدا كنم ...)
بازم خوش به حالتون اهواز 5-6 تا ISP داره.
دزفول فقط پارس و قاطر و آسیا رو داره... من چیکار کنم؟
به نظر من اگه میخواید نا محدود بگیرید برید شاتل بگیرید چون شاتل برای نامحدودشم پهنای باند بیشتری میده. مثلا ما 384 نامحدود گرفته بودیم ولی سرعتمون رو سر 1.5مگ بستن.
اسیاتک ترکید 7 تا الان قطعه :45:
لعنت بهت آسیا تک ! دیگه رفتم این سری !
خاک تو سرتون کنند با این مدیریت @$@# !
آبروم رفت
یعنی بر پدره پدر سوخته ی این اسیاتکیا لعنت . روزه به این مهمی 4 ساعته اینترنتم قطه .
از روزی که اومدم این دفه ی 8تمه که سرویسشون اینطوری قطع میشه . هروقتم زنگ میزنم یارو بمن میگه شما هرروز زنگ میزنی میگی مشکل داری . خوب مردک اگه مشکل از طرفه شما نبود که زنگ نمیزدم که .
حالائم که کلا تلفنشونو قطع کردن که نتونیم با پشتیبانی تماس بگیریم .
واقعا لعنت بهتونو دروغایی که میگین .
هنوزم قطعه سایتشون هم باز نمیشه :41:
ممنون از جوابت...اما خودمونیم با جمله آخرت خیلی حال کردم.الان دقیقا دارم جویده میشمنقل قول:
دوستان اگه من بخوام فسخ کنم و از پارس آنلاین بگیرم-کاملا بگید چه مراحلی رو باید طی کنم و چقد باید هزینه کنم؟؟؟
مدیر آسیا تک نیست ( مدیر فنیش ) و کلا شرکت نابود شده ! متاسفم جدا
ای تو اون روحشون امشب نزدیک به 3 ساعت قطع بود به پشتیبانی هم زنگ میزنیم خیلی ریلکس میگه تا فردا رفع میشه:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش این قطعی که میگید دلیل خوبی داشته باشه، وگرنه خیلی بده... همینجور داره افتضاح تر میشه روز به روز.
بچه ها اگه آسیاتک 128 بگیرم سرعت دانلود روز و شب چه طوری میشه؟
زنگ زدم پشتيباني ميگه فك نكنم امشب درست شه !! انگار نه انگار اين كوفتي از سر شب قطع شده ... :9:
من که هر چی زنگ میزدم گوشیو ور نمیداشتن !!!
سرعتمم که چند وقت پیش DownStream : 4095 و UpStream : 511 بود الان به 2048 و 384 تغییر یابیده شد :-)
سرویسمم 512 2 تا 8 مفتیه که شب فلکرو میبندن نامردا !!!
سلام بچه
یه چیزی .....من 10-15 روز پیش سرعتم اساسی اومدش پایین ، زنگ زدم پشتیبانی اسیا تک .............طرف که گوشی رو برداشت گفتش شما مشترک شرکت لایزر هستید......؟؟؟؟!!!!!
منم گفتم ببخشید اشتباه گرفتم........
طرف خندید گفت قطع نکنید درست گرفتید.............:18: 18: 18: 18: 18:
بعدش فهمیدم که شرکت لایز به ملکوت اعلا پیوسته ........امتیاز مجوز ارائه خدمات شرکت لایز رو شرکت اسیا تک خریده و کلیه کاربران لایز رو اورده تحت پوشش خودش
تف به ذاتت اسیاتک:44: زنگ زدم دفتر مرکزی اسیاتک گفتم چرا سرعت شبانه ایقدر کمه گفتم ضریب اشتراک یه مگ مگه 1 به 2 نیست گفت ما اصلا سرویسامون رو شر نمیکنیم شبانه چون رایگانه واسه همه یه سرعت میبندیم گفتم اخه شما روزا هم سرعت سرویساتون همه رو رو دو مگ میبندین . فقط میخواید پول بیشتر از ملت بگیرید (ناگهان اتیش گرفت)گفت شما درواقع نباید بهتون یه مگ میدادن 128 به بالا مخصوص افراد حقوقیه نه خونگی منم دیگه گفت هر چی شد بشه زدم به سیم اخر گفتم چطور اون موقع که میخواستید پول به جیب بزنید با جواز کسب بقالی یه مگ میدادید حالا نکنه بقالی هم جز حقوقی محسوب میشه .(عین این جمله رو گفت توجه کنید نوع برخورد با مشتری رو) گفت همین که هست مجبورتون نکردیم که بیاین از ما سرویس بگیرید گفتم اره سر ماه که میشه خوب اس ام اس و زنگ و همین مونده بیاین در خونه داشتم حرف میزدم که قطع کردم . واسه خودم متاسفم که اینارو نشناخته بودم
پرونده ماهم بسته شد
پشتیبانی در حد هویج یعنی واقعا شاتل شاخ تر
دیشب کلا قطع بود الان درست شده ولی پورت PPPOE خرا وصل نمیشه
اگه میشه جواب منو بدیدنقل قول:
دوستان اگه من بخوام فسخ کنم و از پارس آنلاین بگیرم-کاملا بگید چه مراحلی رو باید طی کنم و چقد باید هزینه کنم؟؟؟
علت افت سرعت شدید بقیه ی آسیاتکی ها هم هیمن موضوعه... تازه فهمیدی این موضوع رو؟ یه ماهی میشه این اتفاق افتاده. خریت آسیاتک محدودیت نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، شما میری فسخ میکنی، اگر نامحدود داشتی احتمال اینک یه ما به التفاوت هم بت بدن هست. بعدش اگه نخوان اذیت کنن سریع میفرستن مخابرات و پورت شما رو آزاد میکنن، خرج شما میشه پول آبونمان و سرویس پارس آنلاین، همین.نقل قول:
ولی به نظر من بهتره نامحدود شاتل بگیری نه پارس، چون ممکنه پارس هم همون سرعت آسیاتک رو ارائه بده براتون.