سلام
توی ورد 2007 قسمت word option وقتی می خوام غلط یابی رو فعال کنم (هر وقت لغت اشتباهی نوشتم زیرش خط بکشه) گزینه mark grammar errors as you type خودش غیر فعاله.یعنی نمیشه اونو تیک زد یا تیکش رو برداشت.
برای فعال کردن غلط یابی چه کار کنم؟
Printable View
سلام
توی ورد 2007 قسمت word option وقتی می خوام غلط یابی رو فعال کنم (هر وقت لغت اشتباهی نوشتم زیرش خط بکشه) گزینه mark grammar errors as you type خودش غیر فعاله.یعنی نمیشه اونو تیک زد یا تیکش رو برداشت.
برای فعال کردن غلط یابی چه کار کنم؟
سلام
دوستان من با مشکل درج یک جدول مواجه هستم که محتوای اون، کلمات انگلیسی است و می خوام در ستون اول از یک صفحه دو ستونی با این مشخصه قرارش بدم ولی هر کاری میکنم این اتفاق نمی افته و جدول به هم مریزه
هر ستون با عرض 2/8 سانتیمتر و فاصله بين دو ستون 6/0 سانتيمتر باشد.
جدول، یک چیزی شبیه اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که متاسفانه تصویر لود نمی شه و آدرسش رو قرار دادم
از Ato Fit
هم استافده کردم و عرض جدول ها دیگه کمتر نمی شه
کسی نمی تونه کمکم کنهنقل قول:
1.برای اضافه کردن hyohen درست هست اول show hide رو می زنید بعد کلمه رو انتخاب می کنید بعد اگر می خواهید دستی وارد کنید از hyphenation قسمت manual ro انتخاب می کنید و اگر می خواهید اتوماتیک کامپیوتر براتون انجام بده auto را انتخاب کنید توجه کنید این روش برای زمانی است که یک کلمه را می خواهید hyphen کنید اگر می خواهید کلا در متن برای شما hyphen اعمال شود به راحتی از page layout قسمت hyphenation قسمت automatic را انتخاب کنیدنقل قول:
2.فرقی نداره اون چی نوشته شما باید انتخاب کنید که می خواهید با حذف این سلول تمام سلول های سمت راست سلولی که می خواهید حذف کنید در این ردیف یک خانه به سمت چپ منتقل شوند و یا تمام سلول های سمت چپ سلولی که می خواهید حذف کنید در این ردیف یک خانه به سمت راست منتقل شوند.
جواب سوال سومتون رو هم نمی دونم می گردم اگه جوابی پیدا شد اطلاع می دم.
سلام . آفیس شما فارسی رو کامل نمیشناسه شما بیا :نقل قول:
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذار و ریست .
بعد پیشنهاد میکنم از این نرم افزار که در پست قبلیم هم هست استفاده کنی
:20:کد:www.virastyar.ir
ممنوننقل قول:
ولي غلط يابي «انگليسي» چه ربطي به فارسي بودن ويندوز ربط داره؟!:18:
ورد من حتي براي غلط يابي انگليسي هم تيكش فعال نمي شه
سلام تنظیماتی که برای یک پرینت انجام می دهیم
چطور کنسل کنیم
چون هر وقت پرینت میگرم
دو الی سه بار بعد از آن تنظیمات می ماند
مثلاً انتخاب پشت و رو، تعداد(و مشکل همیشه همینه و به اشتباه تعداد می فرستم)
آقا ببخشید فک کردم منظورت فارسیه....نقل قول:
حالا شما تو ورد روی یه کلمه ای کلیک راست کن حالا گزینه language رو انتخاب بعد .....set proofing
حالا انگلیسی رو به عنوان پیش فرض انتخاب کن .
درست شد ؟؟؟:20:
سلام
2تا مشکل عمده دارم
یکیش اینکه تو Page setup هم کاغذ A4 رو انتخاب میکنم
کارم رو که پرینت میکنم از پایین 2-3 سانت خالیه
توی ورد از پایین تا جایی که جا داره تایپ میکنم اما باز خالی میمونه
یکی دیگه اینکه جدول که رسم میکنم و ستون ها و ردیف ها رو بهش سایز میدم دوباره که میرم تو Table Properties میبینم هر کدوم 4-5 میلیمتر عرض و طولشون کم شده
ممنون
تشکر بابت پاسخ شمانقل قول:
مشکل منctrl+hyphen منظورش از کلمه هافن ،خط تیره است یا دکمه دیگر؟ اگر خط تیره صفحه کیبورد باشه که وقتی کنترل و خط تیر فشار می دین هیچ اتفاقی نمیافتد
خواهش می کنم.نقل قول:
والا منم منظورش از کنترل و هایفن رو نمی فهمم:25: ولی اگه همون هایفن رو از توی page layout انتخاب کنید براتون انجام باید بشه
دوستان، یک مشکل اساسی پیدا کردم.
قبلاً Word 2007 داشتم. تازگیها خیر سرم اومدم Word 2010 نصب کردم. تمامی اعدادی که بینشون خط تیره بود، برعکس شدن. مثلا چیزی که قبلا ۴۵۶۷-۱۲۳ بود الان شده ۱۲۳-۴۵۶۷. تمام شماره نامههای گذشته، برعکس شدن و عملی نیست که همهش رو تغییر بدم.
کسی راهی سراغ داره یا اینکه باید دوباره Word 2007 نصب کنم؟
سلام به استادان گرامی.
من میخواهم یک متن را که تقریبا 200 صفحه است را ویرایش کنم. در این کتاب جملات،احادیث و آیات قرآن وجود دارد که در داخل یک گیومه قرار داده ام و می خواهم فونت این جملات عربی را عوض کنم. اگر بخواهم یکی یکی این کار را انجام دهم خیلی طول می کشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدانم آیا روشی هست که همه ی این جملات را که در داخل گیومه قرار دارد یکدفعه انتخاب کنم و ویرایش را انجام دهم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر.
با سلام . چه ویندوزی داری ؟نقل قول:
در مورد آفیس 2010 شما همه کلماتتو انتخاب کن بعد دکمه های ctrl+shift سمت راست کیبرد رو بزن درست میشه .
این کار باعث میشه کلمات از راست به چپ چینش داشته باشن ..
:20:
چرا A5 داخل منوی Page Setup تب Paper قسمت Paper Size وجود ندارد؟
قبلا اینجا علاوه بر A4 و A3 گزینه A5 هم وجود داشت ولی الان نیست!
عکس:
سلام چه وردی داره ؟؟؟؟نقل قول:
تو 2010 که هست .....
ولی خوب می تونی دستی هم وارد کنی
21 * 14.8 بر حسب سانتیمتر
محتاج به کمک فوری هستم لطفا یکی به ما کمک کنه.:19:نقل قول:
درود
دوستان یه بنده خدایی به ما گفته یه کتابی یه خورده تایپ کن یه سایز صفحه داده
12.5 در 17.5 نمیدونم منظورش سانتی متر بوده یا اینچ...ولی فکر کنم سانتی متر بوده .. نه؟
سمت راست هم گفته 1.5 و چپ و پایین وبالا هم 2 اینم فکر کنم سانتی متر بوده
( کتاب رو برای نمایشگاه کتاب میخواد چاپ کنه )
فکر کنم باید برم تو قسمت عکس زیر:
Margine رو Custome زدم ..
قضیه Gutter position هم نمیدونم چیه ولی رو left گذاشتم ... متنم فارسیه..درست انتخاب کردم؟
Multiply pages هم نرمال انتخاب کــردم
منتها من یه مشکل دیگه هم داشتم . این کتابی که من تایپ میکنیم ماده زیاد داره مثلا نوشته :
ماده 51 .................................................. .................................................. ...........
.............................
این خط دوم از پاراگراف رفته قبل از ماده 52 شروع شده وباید اینجوری تایپ بشه.. ... کلی هم ماده هست .. اینا رو چطوری باید تنظیم کرد که هی نخوایم دستی کلیک کنیم رو ماده ها و یک سانت ببریمش جلو...میدونید منظورم چیه؟
یه مشکل دیگه هم اینکه فاصله بین خطوط گفته که 1 باشه . اینم فکر کنم منظورش سانت بوده..حالا ما باید سریعترین راه حل اینه که CTR+A بگیریم و Line spacing رو 1 بگذاریم ؟ یا راه سریعتر هم هست ؟
اگه یه جوری هم تنظیم میشد که هر وفت word 2007 باز میشه این فونت ما رو " نازنین " بشناسه خیلی خوب بود
راه حلی هست بگویید .
این مشکل دیگه اینکه Foot note رو که میزنم اون خط هه نمیاد از سمت راست به چپ بزنه
میاد از چپ به راست نشون میده..نمیدونم چی کارش کنم
عکس زیر :
شرمنده این همه سوال پرسیدم..من مبتندی هستم
یه مورد از سوالات:
gutter همون قسمتیه که میره تو صحافی یا شیرازه.
برای زبان فارسی پس میشه سمت راست.
با سلام . قبول کردی بری مشغول شی ؟؟؟ موفق باشی ...نقل قول:
اول از همه صبر کن تا عکسها لود شن ....
1 - بله منظور سانته .
2- قضیه Gutter position رو همونطور که دوستمون گفت مربوط به فنری کردن کاغذه که برای روی سمت راسته یعنی right .
3- برای جلو بردن اولین کلمه از متن شما روی هر جای صفحه خالی رود کلیک راست کن بیا توی پاراگراف /
حالا طبق این عکس عمل کن.....
اگه میخوای برای همیشه این حالت فعال باشه گزینه set as default رو هم بزن .
4- برای فاصله خطوط هم ، همون آدرس قبلی ، حالا طبق این عکس عمل کن.....
before یعنی فاصلش با متن بالایی ( البته اندازش هرچی خودت می خوای بذار )
after یعنی فاصلش با متن پایینی
line spacing هم بر روی multiple بذار .
At یعنی فاصله خطوط با هم که فک کنم منظور اصلیت اینه ...
5- برای تعیین فونت پیش فرض هم روی هر جای صفحه خالی رود کلیک راست کن بیا توی فونت /
حالا طبق این عکس عمل کن.....
Latin text یعنی تعیین فونت پیش فرض انگلیسی ( البته اندازش هرچی خودت می خوای بذار )
complex script یعنی تعیین فونت پیش فرض فارسی
حالا گزینه set as default رو هم بزن .
6- یعنی آخرین سوالت شما ctrl+a رو بزن تا همه انتخاب شن حالا دکمه های ctrl+shift سمت راست کیبرد رو هم بزن . تا چیدمان برحسب سمت راست شه.
اگر ابتدای کار هستید یک پارگراف و اگر متنی تایپ کردید همه متن رو سلکت کنید سپس روی متن راست کلیک کنید بعد گزینه pragraph رو انتخاب کنید از بخش identation قسمت special رو روی first line قرار بدید و از قسمت by مقدار تو رفتگی رو تعیین کنید.نقل قول:
این خط دوم از پاراگراف رفته قبل از ماده 52 شروع شده وباید اینجوری تایپ بشه.. ... کلی هم ماده هست .. اینا رو چطوری باید تنظیم کرد که هی نخوایم دستی کلیک کنیم رو ماده ها و یک سانت ببریمش جلو...میدونید منظورم چیه؟
البته اگر کل متن رو سلکت کرده باشید باید قسمتهایی مثل عناوین و غیره رو دوباره تنظیم کنید چون اونها هم میان جلو. البته میتونید آخر سر عنوانها و خطوط شبیه هم که نباید مثل پاراگراف ها تو رفتگی داشته باشند رو تنظیم کنید به این صورت که یک خط رو تنظیم میکنید و بعد ویژگی های اونو به خطوط مشابه نسبت میدید.
سریعتر از این هم مگه میشه؟!نقل قول:
یه مشکل دیگه هم اینکه فاصله بین خطوط گفته که 1 باشه . اینم فکر کنم منظورش سانت بوده..حالا ما باید سریعترین راه حل اینه که CTR+A بگیریم و Line spacing رو 1 بگذاریم ؟ یا راه سریعتر هم هست ؟
اگر جایی نیاز به فاصله بیشتری بود اونو جدا اعمال میکنید.
اگه روی همون کامپیوتر بخواید که مهم نیست فقط کافیه فونت تو فولدر fonts ویندوز باشه(کلا روی سیستمهایی که فونت ها نصب باشه مشکلی در شناسایی فونت پیش نمیاد)نقل قول:
اگه یه جوری هم تنظیم میشد که هر وفت word 2007 باز میشه این فونت ما رو " نازنین " بشناسه خیلی خوب بود
اگر هم میخواید که روی کامپیوترهای مختلف(کامپیوتر هایی که اون فونت رو ندارند) فونت به هم نریزه باید کاری کنید اطلاعات فونت هایی که استفاده کردید جزئی از فایل نهایی بشه.
برای این کار به word option برید بعد از قسمت چپ save رو انتخاب کنید بعد از قسمت راست در پایین سندی که میخواید رو انتخاب کنید و تیک گزینه embed fonts in files رو بزنید و ok کنید.
البته این کار باعث میشه فایلتون حجمش بیشتر بشه.
نقل قول:
دستت درد نکنه امیر جان خدا عمرت بده و خدا رفتگان شما بیامرزه اون نرم افزار ویراستار خیلی خوب بود
رو تصحیح که زدم کلی غلط کوچیک پیدا میکرد خیلی جالب بود . :10:
خداشاهده من این کار رو تست گرفتم و اشکالتم برطرف کنم و طرف بهم اوکی بده که حقوقی بگیریم
فعلا مشکل مالی دارم ..:41:
نقل قول:
دست شما هم درد نکنه .. بینهایت ممنون ..
:10:
فقط این قضیه Footnote پاورقی برای من هنوز حل نشده که ببینید طبق تصویر زیر متن میاد اون سمت راست ولی خط هه نمیاد سمت راست ..
اون عدد 1 هم خیلی ریز نشون میده البته من هم فونت و هم اندازه بقیه " نازنین 11 " کردم اما تغییری مشاهده نشد ..
عکس زیر :
محتوای مخفی: [URL="http://tisfooon.tk/
اون عدد 1 هم یه کاریش کردم که هر موقع Footnote میزنم تو هر صفحه عدد 1 بزنه و نشه مثلا 3 و 4 و اینا .. چون طبق خود کتاب باید پیش برم
نقل قول:
سلام جواب این سوال را می خواستم مرسی
سلام . خوب چه اشکال نداره بیاد سمت راست ، ها ، زیاد سخت نگیر.... :27:نقل قول:
برای سوال بعدیت که گفتی 1 نشه 2 و 3 و 4 طبق این عکس عمل کن که در ورد 2010 هست :
حالا بیا اینجا :
number format یعنی به جای اون عدد که میاد کنارش ، حروف الفبا یا چیز دیگه باشه ....
start at یعنی شمارش از چند شروع شه ( همون عدد کنارش )
حالا به خاطر اینکه 1 نشه 2 و 3 و 4 numbering رو بذار روی همونی که تو عکسه تا در هر صفحه شمارش ریست شه .
سلام . میشه واضح تر بگی ؟؟؟نقل قول:
اونجایی که گفتی دو الی سه بار بعد از آن تنظیمات می ماند ....
چطور کنسل کنیم ...
ببخشید....
جواب شما رو پیدا کردمنقل قول:
فقط این قضیه Footnote پاورقی برای من هنوز حل نشده که ببینید طبق تصویر زیر متن میاد اون سمت راست ولی خط هه نمیاد سمت راست ..
اون عدد 1 هم خیلی ریز نشون میده البته من هم فونت و هم اندازه بقیه " نازنین 11 " کردم اما تغییری مشاهده نشد ..
1- به تب view برید از اون Draft رو انتخاب کنید
2- بعد به تب References رفته روی show notes کلیک کنید
3- از قسمتی که ظاهر میشه خط جداکننده رو انتخاب کنید
5- بعد میتونید text direction این خط رو راست به چپ و تراز اون رو هم راستچین کنید.
6- در انتها به تب view برگردید و print layout رو انتخاب کنید.
برای تغییر در فونت و اندازه شماره ها و متنهایی که در footnote هست باید به footnote برید سلکت کنید و فونت یا اندازه رو تغییر بدید.
نقل قول:
در قسمت پرینت در word به printer properties برید و از اونجا حالت دیفالت رو انتخاب کنید البته توی پرینترهای مختلف متفاوته تعداد هم باید حواستون جمع باشه قبل از کلیک روی print تعداد رو چک کنید.
نقل قول:
سلام خب می دونید
در پنجره پراپرتیز چند تب داریم
1- سایز کاغذ را انتخاب می کنیم
2- منبع و کاستی که کاغذ از اون خوانده می شود
3- و غیره
نقل قول:
سلام
ببنید
برای گرفتن پرینت خب یکسری تنظیمات انجام می دهیم
1- انتخاب تعداد
2- پشت و رو زدن
3- سایز کاغذ
و غیره
خب من هر بار که پرینت می گیرم
باید 4، 5 مورد را چک کنم (موارد بالا)
می خوام جوری باشه که این تنظیمات که برای یک پرینت اعمال می کنم
خود به خود سیو نشود یا با زدن یک کلید به حالت پیش فرض برود
یکی از دوستان گفتند کلید defalt رو انتخاب کنم
ولی این 4 الی 5 مورد هر کدام در یک تب جدا هستند و هر کدام برای خودشان دکمه defalt دارند
و اگر قرار باشه سراغ هر کدام بروم و هر بار دیفالت را بزنم مثل همان چک کردن می شود
سلام
یک موردی هست که من خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم
1- چرا آموزش تایپ به صورت فیلم نیست (تایپ فارسی و هم تایپ انگلیسی البته بیشتر تایپ فارسی)
2- خیلی مایلم فیلمی داشته باشم از کسی در حال تایپ فارسی است البته با سرعت بالا
3- می خوام طرز قرار گیری و نحوه زدن کلیدهایش را ببینم
دوستان فرق فونت "نازینین" با "Bnazanin" چیه ؟
گویا من تایپ شده رفتم تو موسسه دیدم "ی" ها رو یه جوری نوشته اونجا !!
یکی از دوستان این فونت میتونه اپلود کند ؟
سلامنقل قول:
به اینجا سر بزنید یه لینک عکس از طرز صحیح قرار دادن انگشتان و یک کتاب الکترونیک گذاشتم.امیدوارم به دردتون بخوره.من خودم تایپیست هستم ولی اینترنت پرسرعت ندارم که برات آپلود کنم:41:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6496581#post6496581
سلامنقل قول:
کدومشو میخوای؟نازنین یا Bnazanin ؟
به این لینک سر بزن.لینک دانلود 54 فونت فارسی هست.نازنینم داره.
کد:http://dl.---------.com/Files/Software/Farsi_Fonts_(54)_Clean_---------.com.exe
سلام . یعنی با اینکه ورد رو می بندی بازم آن تنظیمات هست ؟؟؟نقل قول:
فقط تمرین کن....نقل قول:
سلام دوستان؛
وقتی متنی رو کپی پیست میکنم تو ورد 2010 (متن به زبان فارسی است) جای اعدادی که مثلا به این صورت است : 5/6 میشه 6/5 . اینو باید چیکار کنم که همونجوری انتقال پیدا کنه ؟
ممنون از راهنماییتون.
سلام بچه ها
در word 2003 برای تعریف یک عبارت در Auto Text کافی بود
در مرحله اول : آن عبارت را انتخاب و کلید Alt+F3 را بزنیم تا این عبارت در لیست Auto Text قرار بگیره .
و در مرحله دوم : به محض تایپ چهار حرف ابتدایی آن عبارت ، پیام کوتاهی بالای نشانگر میاد که دستور فشردن Enter جهت درج اون نوشته رو میده و به محض زدن Enter به راحتی اون عبارت درج میشه.
اما در word 2007 مرحله اول این کار انجام می پذیره ولی مرحله ی بعدی عملا امکان پذیر نیست و برای حل این مشکل باید بپری موس رو برداری و بری گزینه insert/Quick parts و از اونجا insert کنی . آیا راه دیگه ای واسه حل این مشکل هست یا نه ضعف از برنامه ریزی word 2007 هست ؟
سلام . آفیس شما فارسی رو کامل نمیشناسه شما بیا :نقل قول:
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذار و ریست .
حالا ctrl+a رو بزن حالا ctrl+shift سمت راست کیبرد رو بزن تا چیدمان بر حسب راست به چپ شه ....
آقا این یکی رو هم امتحان کن حتما جواب می گیری : آن متن را اول کپی کن تو notepad حالا کپی کن تو ورد .
چه جوری تو آفیس 2007 خط هارو تنظیم کنم که از اخر یکسان بشن.
یعنی سمت خط های ستون عین هم باشن.
اینجورییییییییییییییییییی یییی
خیلی بد توضیح دادم نه؟:31:
سلام . آره آقا توضیحت خیلی بد بود .نقل قول:
دو صفحه قبل یعنی 690 آخر صفحه یه آموزشی با تصویر خودم گذاشتم نگاش کن .
حالا شما تنها کاری که باید بکنی اینه که وارد پاراگراف که شدی از قسمت indentation تیک گزینه mirror indents رو فعال کن . حالا گزینهای inside و outside رو بر حسب علاقه تنظیم کن .
منظور شما outside هست . ها.....
داشتی توضیح رو ؟؟؟ :21:
نه اینو میخوام درست کنم.
چه جوری حرفارو یکم کشیده تر کنم که آخر خط عین هم باشه؟
گفتم بد توضیح دادی.....نقل قول:
شما همون کارا بالا رو انجام بده ، برای کشیدن کلمات هم از shift+j استفاده کن . :20: