[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه يه نيم فصل طوفاني داريم و مي خوايم همرو درو كنيم بريم جلو و
بازي هاي بدمونو جبران كنيم...
حیف شد که بارسا بازیشو برد وگرنه خیلی خوب میشدش
نمیخوام کل کل به وجود بیاد.فقط مواظب باش دیگه به والدس فحش ندی.مگه کاسیاس چیکار میکنه؟فقط تو این چند هفته سوتی داده:27::21:نقل قول:
فک کردی خیلی دوس دارم کل کل کنم ؟؟ والدس هم فقط به درد فیفا و پرو می خوره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یوزرتو نگاه کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نمیخوام کل کل به وجود بیاد.فقط مواظب باش دیگه به والدس فحش ندی.مگه کاسیاس چیکار میکنه؟فقط تو این چند هفته سوتی داده
راستی ماهیتت هم مشخص کن ! !! :دي
می خوام یه فیلم در مورد رئال بزارم !! :دي
بچها آرام خواهشن این چه حرکاتیه اصلا در شان شما نیست.
کل کل با حریفان یه چیزی باز اما با خودی کل کل کردن واقعا بده خواهشن کوتا بیایین.
این هم اخبار کامل از رئالی شدن لاسانا دیارا:
به گزارش RmadridFC: شما می توانید در ادامه از کم و کیف مراحل کهکشانی شدن لاسانا دیارا مطلع شوید .
تستهای پزشکی با موفقیت سپری شد
لاسانا دیارا که شب گذشت به مادرید امده بود امروز صبح ساعت 9.15 به وقت محلی برای انجام ازمایشات پزشکی وارد کلینیک پزشکی رئال مادرید شد .
او بعد از خوردن صبحانه برای دادن خون اماده شد سپس کادر پزشکی باشگاه ازمایشاتی از قبیل اشعه ایکس و تست ضربان قلب از این بازیکن گرفتند .
بعد از اماده شدن جواب ازمایشات رئیس کلینیک این طور گرفت :
او اماده بازی است و از نظر بدنی در شرایط ایده الی به سر می برد و اگر تعطیلات کریسمس در راه نبود می توانست از همین حالا برای تیمش بازی کند .
ورود به برنابئو برای عقد قرارداد
لاسانا بعد از انجام ازمایشات پزشکی و موفق بودن در ان , اماده عقد قرارداد با رئال مادرید شد . طبق برنامه این بازیکن باید ساعت 13 به برنابئو و دفتر کاری کالدرون می امد و همین طور نیز شد .
در هنگام ورود به ورزشگاه رامون کالدرون و چند تن از اعضای هیئت مدیره باشگاه به استقبال وی امدند و بعد از عقد قرارداد , کالدرون به رسم یادبود خودکاری که روی ان نام برنابئو حک شده بود و همین طور ماکتی از خود ورزشگاه را به بازیکن جدیدش هدیه داد .
سپس دیارا به موزه باشگاه رفت تا جامها و افتخاراتی را که باشگاه جدیدش کسب کرده است ببیند و همچنین عکسها و وسایل ورزشی بازیکنان سابق باشگاه را مشاهده کرد .
معرفی به رسانه ها
بالکون ورزشگاه پر از خبرنگار شده بود . با ورود دیارا به سالن , الفردو دی استفانو و رامون کالدرون نیز پشت سر وی وارد شدند در حالی که پدیا میاتوویچ و برخی از مدیران باشگاه از قبل در ان محل حاضر بودند .
با شروع مراسم معرفی رامون کالدرون سخنان خود را این گونه بیان کرد :
در اسپانیا ما ضرب المثلی داریم به این قرار که " اتفاقات خوب از دل اتفاقات بد بیرون می ایند " و وضعیت بد باشگاه در امر مصدومیت باعث شد که ما دو بازیکن بزرگ را خریداری کنیم .
کار اسانی نبود ولی بخش ورزشی باشگاه تمام تلاش خود را کرد تا بازیکنی جوان و بااتیه را به جمعمان اضافه کند که می تواند سالها در نزد ما بماند .
لاسانا بازیکن تیم ملی فرانسه است و در واقع یک بازیکن بین المللی به حساب می اید که سابقه حضور در یورو 2008 را نیز دارد , وی در تیم زیر 21 ساله های فرانسه نیز سابقه بازی کردن دارد .
با این که سن کمی دارد ولی بسیار باتجربه است و به اعتقاد ما می تواند بازیکن مفیدی باشد و ورودش به رئال مادرید , خانواده جدیدش را تبریک می گوئیم و امیدواریم که از بودن در اینجا لذت ببرد .
سپس نوبت به دیارا رسید تا چند کلمه ای صحبت کند :
این یک افتخار است که برای رئال مادرید بازی کنید و ممنونم که استقبال خوبی از من به عمل اوردید و امیدوارم که بتوانم در سطح بالایی بازی کنم . قول می دهم که بهترین بازی هایم را برای تیمم انجام دهم و خیلی زود با تیم سازگار شوم و همچنین خیلی زود زبان اسپانیایی را یاد بگیرم.
رفتن به ورزشگاه و معرفی به هواداران
سپس دیارا با رفتن به رختکن ورزشگاه و پوشیدن لباس تیم , خود را اماده ورود به زمین ورزشگاه کرد . در انجا چندین عکاس حضور داشتند تا اولین عکس دیارا را با لباس رئال مادرید شکار کنند .
دیارا بعد از ورود به زمین با ارائه حرکتهای نمایشی در مقابل هوادارانی که انجا جمع شده بودند به نوعی خود را برای طرفداران باشگاه معرفی کرد .
تکراری شد !! :دي
اینم به خاطر پست 8000م تایپیک !!
The.Real.Madrid.Story.2006.DVDRip.XviD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Release.Date...: 2008, July 09
Genre..........: Sports/Football/Soccer
Source.........: WS Retail DVD
Format........ : PAL (25 fps)
Type...........: XviD
Audio..........: VBR MP3 160k
Runtime........: 64:28 mins
Size...........: CD1: 49 x 14.31
iNFO
http://www.amazon.co.uk/Real-Madrid-Forever-Official-football/dp/B000FIGF42/
Hardcoded subs on the Spanish speaking parts as they are foced on the dvd
کد:http://rapidshare.com/files/128724649/433-the.real.madrid.story.2006.dvdrip.xvid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/128728299/433-the.real.madrid.story.2006.dvdrip.xvid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/128733652/433-the.real.madrid.story.2006.dvdrip.xvid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/128738244/433-the.real.madrid.story.2006.dvdrip.xvid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/128823942/433-the.real.madrid.story.2006.dvdrip.xvid.part5.rar
http://rapidshare.com/files/128827646/433-the.real.madrid.story.2006.dvdrip.xvid.part6.rar
http://rapidshare.com/files/128830385/433-the.real.madrid.story.2006.dvdrip.xvid.part7.rar
اینم چند تا اسکرین شات !
800........
لابد منظورش صفحه 800 بوده
یه چیزی در باره این لاسانا! این بازیکن قبلا تو چلسی و آرسنال بوده، اما رد شده! یعنی رفته از این تیما! پس فکر میکنین بازیکن دسته اولی هست؟
این کیه ؟؟؟:دی
دلارد ؟؟؟
دلارد عجب بازیکن توپیه من خیلی ازش خوشم میاد.
نمیدونم چرا عشق بازیکنهای تیم کاستیا و کلا بازیکنهای ساخته شده در آکادمی رئال هستم .
شما چی؟
بعد از یه غیبت یکی دو روزه برگشتم :دی
آها!!نقل قول:
حالا یکی به فارس بگه اینا رو از یه سایتی بر میداری که دروغ میگه !:20:
delared يه بازي كرد يه گل خيلي قشنگ زد و ديگه پيداش نشد.اينم مصدومه تا آخر فصل؟؟؟
نه دلارد تا آخر فصل مصدوم نیست کلا مصدومیت دلارد از اون مصدومیتهای عجیبه .
بدبخت نمیدونیم تو بازی مقابل رئال اونیون چه بلای سرش اومد که یهو افتاد بیهوش وسط زمین همه گفتن تموم مث بقیه مرد که نه اونطوری نشد.
پزشکان هم براش دو ماه استراحت مطلق نوشتن بعد دو ماه برمیگرده فکر کنم بعد تعطیلات ژانویه ببینیمش.
به هر حال ديگه همه ي ما به بازي هاي آينده شديدا اميدواريم...همه بازي هارو بايد ببريم و كاري
هم به نتيجه ي بازيه تيم هاي رقيب نداشته باشيم و سرمون به كار خودمون باشه...
زنده باد رئال هميشه قهرمان...
Spain And Real My Fave League & Team!
به نظرتون اینو کی گفته ؟؟؟ بله ! درسته بنزما !! برید تو گل کل خبرو بخونید !
يعني karim benzema مياد رئال؟؟؟نيم فصل؟؟؟توي همين تعطيلات؟؟؟نقل قول:
اگه کالدرون مرد عمل هست، این کار رو بکنه! اون رو تو نیم فصل بیاره رئال!!!نقل قول:
مهم اینه که الان بیاد، چون بهش نیاز داریم!
من رفتم توي سايت زده Benzema To Real Madrid In 2010نقل قول:
نوشته قرار دادش با ---- تموم شه مياد !!!
ممنون ممد جان بابت اخبار
مرسی ممد جان بابت اخبار
دستت درد نكنه mamad جان...
به نظر من اشلي يانگ و ارون لنون بهتر از بقيه هستن.
بده اینجا تشکر نداره ولی گل کاشتی ممد عزیز
Mamad جان مرسی بابت خبر ها.
الان لیست قطعی در دست هست که مشخص شده باشه کدوم بازیکن ها در فصل جدید در رئال بازی خواند کرد ؟
نه داداش! اصلا مشخص نیست!نقل قول:
اصولا این کالدرون و میاتوویچ خریداشون مثل پاس های رونالدینهو هست!!! مثلا میگن بنزما فردا میاد، اما یهو علی دائی میاد:31:
اول یه عکس بزرگ و زیبا از دروازبان خوبمون ( که داره به روزای اوجش بر میگرده رو میزارم )
پس از یک شروع بد در سال 2008 ، ایکر کاسیاس، دروازبان تیم رئال مادرید آرزو کرد سال 2009 رو بهتر شروع کنند.
کاسیاس به وب سایت رسمی رئال مادرید گفت: " مخوام به سال نو رو به تمام کسانی که در کنار و همراه ما بودن، به تمام کسانی که در تمام این روزها ما رو پشتیبانی کردن، تبریک بگم و آرزو کنم که سال 2009 رو تبدیل به سال فراموش نشدنی برای تمام مادریدی ها کنیم"
میلان خیلی غلط کرده که کاناوارو رو میخواد! :دی
:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
نمیدونم چرا این میلان شده خانه ی سالمندان!!!!:31::31::31:نقل قول:
سلام به همگی :
خوبین خوشین؟
ممد جان و کسری جان بابت اخبار ممنون دستون درد نکنه.
میگم این بازی با ویارئال هفته دیگه هستش نه ؟
ایشالا که با اومدن دیارا و هانتلار مشکلاتمون کم بشه.
ولی به نظر من هنوز به یه بازیکن طراز اول دیگه مث لنون و یا اشلی یانگ و یا مانسینی(دربارش شک دارم) نیاز هستش.
خوب حالا که چی؟ چی بیخود شلوغش میکنن! گیرم رونالدو هم الان موقعیتش پیش میومد که بیاد، چون نمیتونه تو باشگاه های اروپا بازی کنه، نباید میاوردیمش؟!!!
دقیقا
منم همین رو میگم مشکلی نیست مگه ما فصل بعد و فصلهای بعد نداریم؟
اما خوب بهتر هم میشد اگه بازیکن دیگری هم بگیرن که بشه ازش در لیگ قهرمانان استفاده کرد.
سلام...نقل قول:
خوش برگشتی...
میگم این بازیکنه زنیت آرشاوین چی شد ؟؟:20: میاد ؟
انتقال آرشاوین به یک باشگاه بزرگ قطعی شدنقل قول:
آندری آرشاوین مهاجم سطح بالای فوتبال روسیه پس از آنکه مدیر برنامه های وی اعلام کرد که این بازیکن زنیت سن پیترزبورگ تقریبا به طور قطع در فرصت ایجاد شده برای نقل و انتقال فروخته خواهد شد، سرانجام ممکن است در مسیر پیوستن به یک باشگاه بزرگ اروپا قرار داشته باشد.
آرشاوین به باشگاه های بزرگی چون آرسنال ، تاتنهام و رئال مادرید ارتباط داده شده و بر اساس یک گزارش دنیر لاچتر مدیر برنامه وی گفته است که آرشاوین و زنیت موافقت کرده اند که وی باید در ماه ژانویه باشگاه جدیدی بیابد.
لاچتر اظهار داشت : وی (آرشاوین) در ماه ژانویه قطعا انتقال خواهد یافت یا این که این بازیکن و باشگاهش ضرر مالی خواهند کرد. وی افزود : زنیت و آرشاوین می دانند که زمان جدایی آنها از یکدیگر فرا رسیده است.
ارشاوین 27 ساله تابستان گذشته به دنبال عملکرد احساس بر انگیزش در مسابقات یورو 2008 به باشگاه تاتنهام ارتباط داده شد و این هفته از ماکسیم میترو فانوف مدیر کل زنیت نقل شد که بر چسب قیمت وی 20 میلیون بوده و امید است که آرسنال برای به خدمت گرفتن وی پیشنهاد دهد. ولی لاچتر گزارش های منتشر شده در مورد بازدید این بازیکن از زمین های تمرین هر دو باشگاه در جریان سفر اخیرش در لندن تکذیب کرد.
وی گفت این خبر حقیقت ندارد.
لاچتر همچنین این خبر را که آرشاوین گفته است تنها مایل به بازی در بارسلونا است و علاقه ای به انگلیس ندارد تکذیب کرد. وی افزود : من اگر یک زندگی رویایی و دنبال میکردم، باید 2 یا 3 ماه پیش از این کار خود رهایی می یافتم و آنگونه که روزنامه ها تشریح کرده اند وی باید پیشتر یک بازیکن چلسی ، آرسنال ، منچستر یونایتد اینتر میلان یا هر باشگاه دیگر میشد
دمت گرم، دمت گرم داداش! پرچم رو بردی بالانقل قول:
بالاخره یه با سواد تو این تاپیک پیدا شد که اسم ما رو درست بنویسه:27: