اون حجم ها الکیهنقل قول:
ولی توی پنل کاربری یه حجمی تعیین کرده که منظورش اینه که شما اگر 24 شبانه روز دانلود کنید
از اون حجم غیر ممکنه بگذره که شما در یک ماه میتونی کلا اینقدر گیگ دانلود کنی:n01:
Printable View
اون حجم ها الکیهنقل قول:
ولی توی پنل کاربری یه حجمی تعیین کرده که منظورش اینه که شما اگر 24 شبانه روز دانلود کنید
از اون حجم غیر ممکنه بگذره که شما در یک ماه میتونی کلا اینقدر گیگ دانلود کنی:n01:
این فن اوا چیکار میکنه ؟ همه قند شکنا روش از کار افتاده یه سایت بود من ازش میخریدم کار میکرد که اونم دیگه کار نمیده . سرویسو تمدید کردم دیروز چون خیلی کار داشتم این ماه. ولی از ماه بعد وضعیت فن اوا این باشه عمرا تمدید کنم
What????نقل قول:
ملاقات؟
یعنی از اون حجم بگذره محدود میشه؟نقل قول:
اومدیم و طرف خوره بود اون حجم و رد کرد کسی تجربه داشته بعدش چی میشه؟
با تشکر
قصد عزیمت به فن آوا و داشتم واسه همین پرسیدم مرسی:n40:
فن آوا تو لیستش چرا سرویسای بالای 2 مگابیت نداره؟:n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز به نظر من تا مشکل شیلتر شکنا حل نشده سمت فن آوا نیا :دینقل قول:
از اون حجم غیر ممکنه شما بتونی بگذرینقل قول:
شما اگر 24 ساعت شبانه روز روی دانلود بگذارید باز هم از اون حجم نمی گذره
دوست عزیز یعنی تو 1مگ نامحدد فن آوا امکان نداره تو 1 ماه حجم دانلود از 43 گیگ بگذره؟! من نامحدود 1مگ آسیاتک داشتم با 40 گیگ حجم تبادل ماهی 90 گیگ هم دانلود داشتم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل سرویس های فن آوا در مشهد با ف ی ل ت ر ش ک ن ها کی حل میشه؟!؟
اون حجم گفتم الکیهنقل قول:
توی پنل کاربری یه حجمی میزنه که حدودا 250 260 گیگ هست
اون رو میگم من
250 60 گیگ؟!!!!!!:n19:نقل قول:
سلام دوستان ميشه بگين توي طرح هاي نامحدود فن آوا فرق طرح هاي برنزي و طلايي توي چيه؟ اگه اون حداقل حجم هايي كه زده الكيه پس فرقش توي سرعته؟ چون مثلا برنزي و طلايي ١٠٢٤ خيلي قيمتاشون با هم فرق ميكنه .١٠٢٤ يكي رو زده ٤٣ گيگ قيمت ٦٥ يكي ١٧٤ گيگ قيمت ١٩٠ اينا الان مفهومشون چيه؟
مرسي
سلام
این سرویس DP-2048-BU سرعت روزانه و شبانه چنده ؟
محدودیت دانلود داره یا نه ؟
ممنون
منم همین سوال رو دارم، چرا اینقدر گنگ ه طرح هاش.نقل قول:
ببینید اون حجم ها که هیچی الکی الکیهنقل قول:
فرق برنزی و طلایی توی سرعت هست همین
یعنی 1 مگ طلایی توی سرعت = 2 مگ برنزی
واقعا من نمیدونم هدفشون از اینکار چی بوده ! :n29:
سرعتش معمولا بین 210 تا 240 هستنقل قول:
محدودیت حجمی هم نداره :n01:
خوب حسابی چیز شکن ها محدود شده لطفا یک بررسی بکنید آقای قلی زاده مثلا سرویس open VPN هر دو پروتکل udp ,tcp افتضاح ! :n38:نقل قول:
کریو ها باز کار نمیکنه. سرویس کردن مارو. تو فکر تخلیه ام :n34:
کسی از اکانت idownload روی شبانه فن آوا استفاده کرده ؟ :n10:
بحث کریو و اوپن وی پی ان کشوری هست و مشکل برای فن آوا نیست آی اس پی های دیگه هم تقریبا همین مشکل را دارند
لطفا در مورد این طرح هم توضیح بدین آقای قلی زاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز یه سوال داشتم
بنده شهرستان هستم میخواستم ببینم برای ثبت نام به نمایندگی مراجعه کنم زودتر خطم وصل میشه یا اینترنتی ثبت نام کنم ؟
زنگ بزن نمایندگی تلفنی ثبت نام میکنننقل قول:
دوستان یک سوال برام مونده .. این که تو سرویس محدود ، مثلا ۴۰ گیگ میخری به ماه بعدی انتقال میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیــر فقط برای همون ماه هستنقل قول:
سرویس عیدانه فن آوا تا ۶ مگابیت پهنای باند و ۱۳ گیگابایت ترافیک یک ماهه فقط ۵۵۰۰ تومان هزینه رانژه اخذ می شود.نقل قول:
امکان سرویس دهی در محدوده مرکز مخابرات امیرالمومنین فراهم گردید ؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
برای مشترکین هم این امکان هست؟
درود.
دوستانی که فن آوا دارند، ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدند :
1. من فکر کنم سه سال پیش از این شرکت سرویس داشتم (الان هم سرویس 1 مگ با 6 گیگ حجم و شبانه رو برای خرید در نظر دارم)، سرعت دانلود تک کانکشن چقدر هست؟ منظورم از تک کانکشن، سرعت دانلود توی نرم افزار ها مثل مارکت های گوشی ها، به روز رسانی ویندوز و گوشی ها و یا دانلود با مرورگر هست نه با IDM.
ممنون میشم از دوستان اگر اسکرین شات از سرعت دانلودشون با مارکت ها و یا دانلود با دانلود منیجر خود مرورگر ها مثل فایرفاکس و کروم (پیش فرضشون) رو قرار بدند، لطف میکنید (از سرور های داخلی نباشه).
2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟
3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).
4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟
5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.
ممنون میشم اگر پاسخ این سوال ها رو دوستان لطف کنید و بهم بگید. شاد و پیروز و سربلند باشید.
اصلا این طور نیست فقط فن اوا مشکل داره . من شخصا با صبانت و مخابرات اصفهان چک کردم .نقل قول:
انشاا... تا یک ماه آیندهنقل قول:
سلام برای کلیه خطوط تلفن جدید امکانپذیر هست.نقل قول:
عرض کردم نوسان داره و به سرویس دهنده مربوط نمیشه. روی بعضی از رنج آی پی ها مشکل وجود داره و برای همه شبکه ها هم این مشکل وجود داره که به لایه ۷ زیرساخت مربوطه.نقل قول:
خیلی سخت بود آیا :دی ؟
نقل قول:
اگه کارت با قندشکنه که طرف فن آوا نیا:n06:نقل قول:
آقای فن آوا مشهد امید به مرکز رسالت مشهد مانده هست که ارتقا به ADLS2plus داده شود ؟
بله حتمانقل قول:
ولی ممکنه چند ماه زمانبر باشه. در حال حاضر درگیر روشن کردن مراکز آزادگان، ۱۵ خرداد، امام خمینی و امیرالمومنین هستیم.
سلام
تازگی ها تغییری تو فن اوا انجام شده ؟ من دو روزه که سرعت اینترنتم افت کرده و ریت به 1500 کاهش پیدا کرده. امروز که توی تنظیمات ADSL SETTINGS از حالت All خارجش کردم و فقط گزینه G.Dmt Enabled رو انتخاب کردم دوباره ریت به 3500 رسید. قبلا فقط گزینه G.Dmt Enabled کار می کرد ولی الان گزینه ADSL2+ Enabled هم انتخاب می کنم، چراغ Adsl مودم ثابت می شه و آی پی می گیره.
فکر کنم دارن تغییراتی می دن. اگر کسی اطلاع موثقی داره اینجا مطرح کنه.
ممنون
ضمناً نویز هم زیادتر از قبل شده ...
سلام
سرويس هاي نامحدود فن آوا قانون مصرف منصفانه داره؟