راستی از کجا باید بفهمم ریجن و ورژن بازیم چنده؟
Printable View
راستی از کجا باید بفهمم ریجن و ورژن بازیم چنده؟
دوستان چند تا سوال مبتدیانه دارم لطف کنید جواب بدین:
1.من میخوام ps3 بخرم.کدوم مدلش بهتره؟
2.میشه باهاش آنلاین بازی کرد؟برا آنلاین بازی کردن حتما بازی باید orginal باشه؟
3.وضعیت خورش(خوردن) بازی های -- شده چطوره؟ ویرایش:چرا نمیشه نوشت چک؟ بجای چ،ه بخونید.
4.خود دستکاه رو چه جوری کپی خور می کنن؟ مراحلش رو بگین؟ البته شاید کپی خور بفروشن!
5.این بهتره یا xbox ؟ (خب معلومه اینجا همه میگن ps3:31:) راستشو بخواین من چون به joy stick پلی استیشن عادت دارم، اینو انتخاب کردم
6.پلی استیشن چیزی مثل kinect داره؟
لطف کنید سریع جواب بدین،امروز عصر می خوام برم بخرم
بازی Supeer Street Fighter هم دارم اونم ایبوت اوریجینالشو دانلود کردم ولی تو هارد داخلی خم ریختم ولی باز صفحه سیاه میاد چیکار کنم؟
راستی ایب.ن اوریجینال گرن توریسمو 5 رو دانلود کردم درست شد
ممنون
1- دو تا مدل بیشتر نداره،اسلیم . فت.....نقل قول:
که دیگه الان همه اسلیم میخرن چون فت های توی بازار دسته دوم یا استوک هستن..
2-بله،میشه بازی کرد.....
بله،باید بازی اورجینال رو داشته باشید تا بتونید آنلاین بازی کنید......
3-با روش CFW عین PS2 یا 360 هـک میشه و میشه راحت بازیهای کپی رو اجرا کرد......
4-دستگاه رو کپی خور بهتون میدن،روش کپی خورشم از اینجا میتونی ببینی:
5-هر کدوم قابلیت های خودشون رو دارن،360 توی بازیهای مولتی قویتره و لی PS3 انحصاریهای عالی داره........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=469057
6-عین اون نه ولی موو رو داره که من فعلا به کینکت ترجیحش میدم.....
ببخشید شاید یه کم دیره.............
سلام بچه هاگفتم یه توضیحی در مورد ریجن بازی بدم برای دوستانی که این سوال در ذهنشون وجود دارد تا کمی راهنماییشون کنم :10:
1.Region ( ریجن ) چيست؟
ريجن ( Region ) يعني منطقه ! اکثر دستگاه هاي الکترونيکي که شما ميخريد، براي منطقه ي خاصي هستند؛ يعني مثلاً شما يک PS3 يا xbox و... که ميخري براي منطقه ي خاصي توليد شده و فقط هم در همون منطقه به فروش ميرسد .
ریجن ها در کنسول های مختلف به صورت زیر است :
ريجن NTSC/Japan که براي ژاپن توليد ميشه.
ريجن PAL که براي اروپا و خاورميانه هست.
ريجن NTSC/UC که براي آمريکا و کانادا هست.
ريجن NTSC/ASIA که براي آسياي شرقي هست.
نکته مهم تفاوت بین ریجن ها ( سوال یکی از دوستان ) :31::31::31:
در xbox360 و ps2 قفل منطقه ای ( Region Lock) وجود دارد که حتما بازی شما باید با ریجنتون یک باشه در غیر این صورت بازی شما اجرا نخواهد شد ولی در ps3این طور نیست و همه ی دستگاه ها تمام بازی ها رو اجرا می کنن( Free Region )
و از نظر بازی کردن هیچ مشکلی ندارید
ولی اگر شما بخواهید بازی های ps1 , ps2 را اجرا کنید یا یک فیلم بلو ری باید فیلم با ریجن دستگاه یکی باشه ...
این ریجن ها با کد هایی مشخص شده که به صورت زیر لست:
ريجن NTSC/UC ريجن 1
ريجن PAL ريجن 2
ريجن NTSC/J ريجن 2
ريجن NTSC/ASIA ريجن 3
مال خودم ntsc/j هست ولی اگه شنا می خواید bluray ببینید pal بگیرید
من که خودم فقط باهاش بازی می کنم فکر نکنم کسی بخواد فعلا بلوری ببیند چون گرونه...:20::20::20:
طریقه تشخیص ریجن بازی
ريجن کد َA : قاره آمريکا ، آسياي شرقي و جنوبي(ps3 ntsc/uc و ps3 ntsc/j وآمريکا و ژاپن و کشورهاي جنوب شرق آسيا )
ريجن کد B : قاره آفريقا ، اروپا ، اقيانوسيه ، خاورميانه ، کشورهاي وابسته به فرانسه و گرينلند.
(ps3 PAL در اروپا و خاور ميانه و افريقا )
ريجن کد C : اسياي مرکزي و شمالي ، مونگوليا ، روسيه و جمهوري چين
درجه ي سني به صورت Tenn و ... : ریجن uc
15+ و ... : ریجن PAL
کلمات ژاپني : ریجن J
چیزی نبود : ریجن آسیا
سوال بسیار بسیار مهم : چرا کشور ایران ریجنی ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18:
در ایران پی اس 3 lunch رسمی ندارد یعنی به روش زیر است :
یعتی شرکت سونی به خاطر قوانینی که در ایران وجود داره مثل قانون کپی رایت برای ایران ریجن صادر نمی کنه و همه ی اینا رو تاجرا وارد می کن .......
نتیجه مهم : فرقی نمی کنه ریجن دستگا هت چیه . همه ی بازی ها رو اجرا می کنه .
من خودم ریجن دستگام ntsc/j هست و تمام بازی ها رو دارم اجرا می کنم ....
ممنون دوست من بایت اطلاعات کاملت ولی من منظورم این بود از رو بازی که کپی شده داخل هارد چجوری میشه فهمید ریجنش چنده چون من برا بعضی بازیها مثل Super Street Fighter IV که رو هاردمه صفحه سیاه میاد موقع استارت بازی داخل هارد اینترنالش کپی کردم بازم نشد حتی Eboot اوریجینال ریچن آمریکاشو دانلود کردم بازم نشد موندم چیکار کنمنقل قول:
این که بازی شما صفحه سیاه میاد ربطی به ریجنش که نداره !!!!نقل قول:
احتمالا بازیش مشکل داره . منم خودم 3 تا از بازیام این مشکلو داشت پاکش کردم. چون بازیا کپی احتمال اینکه این مشکلات توش باشه زیاده .
خوب بازی تو ببر از همون که گرفتی باست عوضش کنه ؟؟؟؟ :31:
بعدا هم اصلا احتیاج نبود شما کپی کنی تو هاردت چون معلومه بازی خرابه
اگه دیدی یه موقع بازی هات تو لودینگ اول بازی گیر می کنه و داخل بازی نمی ره یا در بازی
افت فریم داری و ... کپی کن تو هاردت!!!!
راستشو بخوای بازی تو هاردو نمی دونم ولی از بچه ها می پرسم بهت می گم
بعضی بازیهارو حتما باید کپی کنی تو هارد مثل گرن توریسمو 5 یا تیکن 6 وگرنه اجرا نمیشه
ازاون کسی که گرفتم خاطرجمعه بازیهاش
نمیدونم چرا این یکی اینجوریه البته همه بازیهاشو امنحان نکردم 500 گیگ ازش بازی خریدم کیل زون 3 و گرن توریسمو تیک و هوی رینو فیفی 11 امتحان کردم درست بود
شما امشب شین همه بازی هاتو امتحان کن . اونا که ایراد داره رو رو کاغذ بنویس برو پیش همون که ازش گرفتی بده عوضش کنه .....نقل قول:
آقا یه زحمتی باست دارم اگه بازی just case 2 رو داری یه eboot و param رو باسه من آپلود کن بگیرم
داخل بازی که میرم میگه دایره رو بزن هر چی می زنم قبول نمی کنه ولی وقتی ضربدر و دایره رو می زنم قبول می کنه ؟؟؟؟ راه حلی نداری ؟؟؟
آره باید همینکارو بکنمنقل قول:
نه من این بازی رو نگرفتم
بیشتر بازی انحصاری هارو ازش گرفتم حدود 30 تا بازی
سلام:31:
اقا میشه لطف کینن اسم بازی های انحصاریه ps3 رو بزارین ممنون :46::31:
ببینیم واقعا ارزش داره بریم به خاطر این بازی ها ،بازی های با افت فریم مولتی رو بازی کنیم یا نه؟:31::11:
اگه کامل میخوای برو اینجا ببیننقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
اقا این افت فریم هم داستان شده ها:13:
یه جوری از افت فریم میگین که دیگه هرکی هم نداشته باشه توهم افت فریم میزنه.
والا به من به شخصه کلی بازیه مولتی با ps3 بازی کردم ولی یا افت فریم نداشتم با اگر بوده انقدر کم بوده که اصلا به چشمم نیومده.
خلاصه بیخود رو کنسول به این عظمت عیب نزارین.
یه چیز جالب هم که نظرم رو جلب کرده انقد که تو این فروم در مورد افت فریم بحث میشه تو هیچ فرومی بحث نمیشه.
با نظرت کاملا موافقـــــمنقل قول:
منم تو ایین 1سالی که Ps3 خریدم تاحالا بازی ای ندیدم که اونجوری که میگید افت فریم داشته باشه
آقا به خدا من نبودم ....:18:نقل قول:
دورغ چیه ما می خواستیم یه کنسوا بگیرم که دیگه دنگو فنگ بازی نصب کردنو نداشته باشه آخه این اواخر کامپیوتره اعصابمو خورد کرده بود . رفتیم ps3 گرفتیم هم رو بورس بود هم بیشتر از xbox باهاش حال میکردم .
آنلاینم که بازی نمی کنیم . آفلاین بازیم ps3 هم که خدا تا بازی تک نفره جذاب و انحصاری داره .
الانم این موقع شبیه توهم زدم خوابم میاد دارم چرتو پرت می گم . :19:
اصلا این حرفا که زدم چه ربطی به افت فریم داشت :5:
نقل قول:
حق با تویه افت فریم در اون حد نبوده ولی افت فریم داشتیم می خوای چند تا بازی رو بگم ایناهاش:
RED DEAD
CASTELVENIA
BROTHERHOOD
سلام .. من ps3 اسلیم دارم با multiman 1.16.00 و چندتا از بازی هام توی هارد fat32 WD 250gb که همش اجرا میشه جز این سه تا :
Saints Row 2 (سینتز رو) که میگه:
game disk eror.check game disk and restart. error: 0x8001002f.
Homefront (هوم فرونت) که ازم میخواد آپدیت کنم :23:
Rock Band – The Beatles (راک بند - بیتلز) که وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و هیچی کار نمیکنه که من اون بازی اورجینال ِتوی دستگاه رو بیرون اوردم و برگشت روی منوی اصلی کنسول :41:
ممنون میشم کمکم کنید :دی
بهترم هست از این بحث بیایم بیرون بریم درباره چیزای جدیدتر بحث کنیم. راستی کسی خبر داره god of war 4 و uncharted 3 کی می خواد بیاد بیرون خبراشو شنیدم ؟؟؟؟
آیا بازی های
Uncharted 2 Among Thieves
Red Dead Redemption
Heavy Rain
باید حتما رو هارد داخلی کپی بشن ؟
Saints Row 2 (سینتز رو) که میگه:
game disk eror.check game disk and restart. error: 0x8001002f.
منم شنیدم درباره God Of War IVنقل قول:
کاش درست باشه:31:
حدود 1 سال چند ماه دیگه میاد اگه درست باشه
سبتامبر 2012
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
مام حدی تعیین نکردیم براش. فقط گفتیم افت فریم داره حاجی:11::10:نقل قول:
اون بازی ها هم کاملاً درست هست و افت فریم دارند.:46:
درست کردم سه تاشو
اینجوری:
Saints Row 2 (سینتز رو) [ که میگه: game disk eror.check game disk and restart. error: 0x8001002f ]:
توی mulitman وقتی روی این بازی بود دکمه X و select رو باهم نگه داشتم و درست شد.
Homefront (هوم فرونت) [ که ازم میخواس آپدیت کنم و خطای ۸۰۰۱۰۰۱۷ میداد ]:
go here to download the needed filesInstructions:کد:http://ul.to/ridbgiwh
Unzip HF355 file and replace the homefront USRDIR file and PARAM.sfo game files with the ones included in HF355.
Make sure to include all files in USRDIR, this includes eboot, BINARIES/PS3/SPU/SPUJOBS.SPRX/
Rock Band – The Beatles (راک بند - بیتلز) [ که وقتی اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و هیچی کار نمیکنه که من اون بازی اورجینال ِتوی دستگاه رو بیرون اوردم و برگشت روی منوی اصلی کنسول ] :
کپی کردم روی هارد داخلی و درست شد.
بازی red dead که حتما باید کپی بشه تو هار چون فایل های بازی big file هست و اصلا راه نداره بره تو بازی.نقل قول:
بازی uncharted 2 و heavy rain هم باید کپی بشه تو هارد. چون از بازی های سنگین این کنسوله. بیشتر بازی ها انحصاری همین جوریه که باید کپی کنی تو هاردش حالا شما از رو اکسترنال یه امتحان بکن ولی من مطمئنم که تو لودینگ اول بازی هنگ میکنه . :31:
ولی من بازی god of war 3 رو تونستم از روی اکسترنال اجرا کنم حالا داستان چیه نمی دونم !!!:18:
سلام ناصر جون کم پیدایی. دلم باست یه ذره شده بود . آی دی یاهو منو بزن تو add listed یه موقع رفتیم چت با هات یه گپی بزنیم :10::8:نقل قول:
میگم خوب شد GOD OF WAR 3 رو تمومش نکردن . آخه آخرش نشون داد غیبش زده ....
فکر کنم GOD OF WAR IV رو می ترکونن :31:
__________________________________________________ ____________________
حاجی میگم این MORTAL COMBAT جدیدم چه حالی میده من STORY شو تا آخرش رفتم کلیم حال کردم
راستی یه چیز جالب شنیدم شرکت سونی به خاطر این که سازنده بازی MORTAL COMBAT شخصیت گاد آف وار رو به بازی اضافه کرده از سازنده بازی شکایت کرده !!!!!
می ترسم مارم فردا به خاطر این حرفامون از طرف شرکت سونی محاکمه کنند!!!
از Sony هیچی بعید نیست !!
اگه فردا گفتن Sony به خاطر گوزیدن یه نفر به سمت PS3 شکایت کرده تعجب نکنید :31:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اره اینترنت خونه قطع شده :31:
فعلاً فقط از شرکتمون میام فروم. ولی اخه Kratos که خودش رو کشت همه خدا ها رو هم کشت دیگه کسی نموند باهاش بخواد بجنگه. فقط این آتنا موند که اونم دستش از دنیا کوتاست:46:
ناصر جان زمانی که بازی رو تموم میکنی اگه یادت باشه وقتی Kratos شمشیر رو توش شکمش فرو کرد و افتاد , بازی رفت تو Credits و بعد از 5 دقیقه دوباره برگشت جایی که Kratos شمشیر رو تو شکمش کرده بود اما اون اونجا نبود !!!نقل قول:
شمشيرو كه كرد تو شكمش من خاموش كردم خابيدم :31:نقل قول:
نه اشتباه میکنید کریتوس نمرد الان می گم چرا ::41:
وقتی کریتوس شمشیرو کرد تو شیکمش همه فکر کردند مرد ولی بعد از اینکه نوشته های بازی میاد
دوربین میره بالا و نشون میده که کریتوس رو یه مجسمه عقاب مرده . که گفته شده هیچ کسی رو ی اون مجسمه
مقدس کشته نمی شه و آخر بازی نشون میده که یه سری ردپای خونی هست که مال کریتوسه
که فکر کنم از اونجا به بدش پریده تو دره ....:31:
خيلي تابلو بود كه كريتوس نمرده---حالا اگه نسخه 4 داشته باشه بهتره اين موارد رسيدگي شه=
1 بعضي جاها افراد دشمن بيش از حد شلوغ ميشن و آدم از كشنشون خسته ميشه!!!
2 يه مراحلي بود كه كريتوس اندازه مورچه ميشد!!!از اين مرحله ها به نظر من اصلا تو بازي نبايد باشه!!!
3 ظاهر كريتوس خوشگلتر شه!!!به نظر من اگه واسش يه موي بافته شده بلند طراحي كنن خيلي جالب ميشه كه باهاش حريف بلند كنه زمين بكوبه و سرشو جدا كنه و كاراي ديگه----------------
اينو خوب اومدي:31:نقل قول:
عجب چيزي ميشه:40::27::40:
یه دفعه ای بگو گی شه بره رد کارش دیگه :27:نقل قول:
میگم کسی پورت شده های GOW رو روی Ps3 بازی کرده ؟ چه طوریان ؟ ارزش خریدن دارند ؟
ميشه بگي منظورت چيه؟؟؟(یه دفعه ای بگو گی شه بره رد کارش دیگه)
بدبختانه بيشتر سايتها بسته شده!!!حتي عكسم نميشه با سايزه بزرگ سيو كرد!!!
اين عكسي كه گذاشتم ميتونه منظورمو برسونه البته بايد تو طراحي لباس و اينا هم يه تغييراتي بشه---ولي همين مويي كه اضافه كردم ميتونه كلي فن و تكنيك به كاراكتر اضافه كنه!!!مثلا بلندتر بشه يا اينكه بصورته نيزه فرو بره تو قلبه حريف و-----خودتون ميتونيد تجسم كنيد تازه ابهت كريتوس هم بالا ميبره و به مدله ريشش هم مياد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای گٔل بلبل هم تو بازی از بریزه بجای خون :27:
گی خوب امدی:27:
اتفاقا برعكس منظوره من بالا بردنه بيشتره خشونته!!!
نقل قول:عکس رو دیدم ، ولی به جان خودم مثل این سوسول ها شده :31:نقل قول:
اگه منظورت god of war colection هست ( god of war 1 , god of war 2 , god of war 2.5 ) هست من بازی کردم کیفیتش 1080p هستشنقل قول:
گرافیکش خوب معلومه به god of war 3 که نمی رسه ولی به نظر من بد نیست نمی گم خوبه . بد نیست اونم برا اینکه متوجه بازی بشی و بفهمی داستان چیه خوبه و اینم بگم جذابیتشم بد نیست ولی خوب یه نمه مصنوعیه شماره یکش .
__________________________________________________ _________________________________
آقا مو براش بزارن چیه . کریتوسه بدبخت از شماره یکش تا شماره سه کچل بوده . اونوقت اگه براش مو بزارن مردم چی میگن ...:31:نقل قول:
حالا این هیچی یه دفعه ای بگو مثل مادر کیتانا تو بازی مورتال کمبت بشه که با موهاش همه رو بلند می کرد !!!:5:
حالا اینم هیچی میگما اگه باسش مو بزارن میشه شبیه جومونگ . اونوقت این شرکت جومونگ اینا میان از شرکت سونی شکایت میکنن:31: . نکه شرکت سونی از همه شکایت میکنه رو این حساب میگم !!!!!
روی Ps2 دارمشون ، تمومشون هم کردم - میخوام ببینم روی Ps3 ارزش داره یا نه .نقل قول:
نه . به نظر من ارزش نداره بگیری . کیفیتش مثل شماره 3 نیست. یعنی از نظر گرافیکی فقط رو کریتوس کار شده و رو چیزای دیگه کار نشده ..تازه اگه از من بپرسی که میگم گرافیک کریتوسم خوب نیست . :11:نقل قول:
ولی خوب می خوای برو کپی شو بگیر هر 3 تا شمارش تو یک فایل هست 3000 تومنم بیشتر که نیست :20:
حالا اگرم نخواستی بگیری .صبر کن ببینم فایل دانلودشو می تونم برات گیر بیارم ...
حالا نظر من اين بود!!!ولي يادمه تو كمبت اون يارو كه نصفش آدم بود و نصفش اسب هم موهاش بلندي داشت ولي خشن بود!!!حالا بگذريم---نقل قول:
راستي يادم رفت در مورد اينكه از 1 تا 3 ظاهرظ يكسان بود خب ناسلامتي كريتوس خداست!!!پس هر وقت اراده كنه ميتونه هر شكلي باشه---
درم ورد شكايت هم به نظرم زياد درست نيست چون اگه خوب دقت كنيم گاداوار بعد از پرنس اومد و يه جورايي تو همون سبك بود!!!
میلاد جان اون سر دنیا دارن عشق و حال می کنن نمی رن بازی بخرن سه هزار تومن که ، میلاد جان فقط خود بازی 1080 شده ولی دمو هاش همون دمو های پلی دو مثلا فکر کن داری 1080 بازی می کنی بعد یه دمو 480 نشون می ده ! یه چیزایی همین جوری ساختن به نظر من که بگن ساخته باشن !