کپی خور بودن ربطی به ورژن نداره...........بستگی داره ورژنت ایرانیه یا خارجی........مثلا اگه ایرانی باشه رم رو فرمت کنی یه پوشه باز میشه بنام iso ........ورژن رو هم برو تو setting>system setting>system information
کپی خور بودن ربطی به ورژن نداره...........بستگی داره ورژنت ایرانیه یا خارجی........مثلا اگه ایرانی باشه رم رو فرمت کنی یه پوشه باز میشه بنام iso ........ورژن رو هم برو تو setting>system setting>system information
کلا به سیاه میگن پیانو بلک........بستگی به پکش داره که توعش چی باشه شاید فول باشه شاید نرمال......نقل قول:
کابل رو باید جدا خرید ولی کلا کابلش زیاده مثلا کابل دوربین هم بهش می خوره...{همه نه}
بله لا اسلیم میشه با تی وی بازی کرد
دوستان من تا به حال تمام بازی ها رو از اینترنت دانلود کردم یا با umd بازی کردم :
توی دی وی دی هایی که بیرون می فروشند تو هر دی وی دی چند تا بازی است؟
آیا جایی هست که تو دی وی دی فقط یک بازی بفروشند چون اینجوری بده که 7 تا بازی تو یه دی ویدی
شاید ما یه بازی رو داریم دوباره اونو باید بخریم؟
کسی می دونه می شه از کجا رم اصل (صد در صد) گیر اوورد؟(قیمت مطرح نیست )
رم 4 گیگ
مرکز سونی تو تهران کجاست؟(آدرس)
بهترین مارک برای خرید هدفون و کابل برای پی اس پی چیست؟
دوستان بازيهايه سياه واسه اين كنسول وجود داره؟
پانو بلک مدلی هست که فقط دارای دستگاه و شاررژ و باطری و دفترچه هست که رنگ دستگاه به رنگ مشکی پیانویی هست.نقل قول:
کابل usb چیز خاصی نیست.از همین کابل های mini usb که قیمتی هم نداره.فکر کنم 1500 باشه.
برای بازی کردن با تلویزیون معمولی هم باید یک پلاگین نصب کنی تا بتوانی بازی کنی.
علت هک شدن هم دقیقا نمیدونم چی هست اماروی تجربه شخصی که داشتم در مادر بورد های جدید وقتی باطری پاندورا را داخل دستگاه میزاری دستگاه به طور اتوماتیک روشن میشه اما مموری کارت را نمیشناسه که فریمور را از روی مموری روی flash 0 دستگاه کپی کنه.برای همین عمل کپی خور کردن انجام نمیشه.
دوست عزیز اتفاقا کپی خور بودن به ورژن دستگاه ربط داره.نقل قول:
و فقط از روی ورژن فریمور میشه فهمید که دستگاه قابلیت کپی خور شدن داره یا نه.(به غیر از باطری پاندورا)
یعنی چی ورژن ایرانی و خارجی؟:13:
اونی هم که مموری را کپی فرمت میکنی فولدر iso داخل مموری کارت ساخته میشه برای این هست که دستگاه قبلا کپی خور شده هست.
خواهشا اطلاعات غلط ندهید.
رم اصلی هم فقط کافی هست به یکی از نمایندگی های سونی مراجعه کنی (SONY CENTER)نقل قول:
قیمت هم تا چند وقت پیش برای 4 گیگ 37 تومن بود.
کابل psp هم که مهم نیست چی باشه.از همین mini usb های معمولی.
هدفون هم به نظر من هدفون خود psp نگیر چون کیفیت صدای خیلی خیلی بدی داره.فقط تنها حسنش این هست که درای کنترل سیمی هست که استفاده ای نداره.
اگه واقعا هدفونی می خواهی که کیفیت صدای عالی و عمر خوب داشته باشه برو دنبال هدفون های CREATIVE
مدل های خوبش و اصلش از 18 شروع میشه به بالا.
همین 18 تومنی ها هم خیلی عالی هست.(اگه می خواهی تا مدل دقیقش را پیدا کنم )
البته هدفون های حرفه ای خود سونی هم هست که قیمت های بالایی دارند 90 تومن.:46:
کلا به psp هر هدفونی که دارای جک 3.5 میلیمتری باشه وصل میشه(سوکت استاندارد)
شما برای فهمیدن فریمور دستگاه به مسیر زیر برونقل قول:
setting>system setting>system information
جلو system software یک عدد نوشته شده که ورژن دستگاه هست.
شما اگه از داخل ایران خرید میکنی خود فروشنده باید برای شما به صورت رایگان کپی خور کنه.که در این صورت جلو عدد یکی از گزینه های m33 یا GEN هست.مثلا 5.00m33-4 که آخرین ورژن هست.یا کلا ورژن های دیگه.
اما اگه قصد خرید از خارج ایران داری حتما باید مدل اسلیم(2000) بخری که ورژن فریمور آن حتما حتما زیر 4.01 باشد.چون توی این ورژن مادربورد ها عوض شد و قابلیت کپی خور شدن ندارند.
هرچی ورژن پایین تر باشه خیالت برای کپی خور شدن راحت تر هست.(حداکثر ورژن 3.90 باشه)
دوست عزیز منظور شما را از بازی های سیاه نمی فهمم.نقل قول:
دست شما درد نکنه دباره فردا برم ببینم می شه خرید یا نه یه عکسی از مدل پینو پک داری بذاری ؟
آیا رنگ کاملا مشکی داریم ؟(توش چه وسایلی داره مثل همون پیانو پکه)
رنگ که کاملا مشکی هست.البته به طورت براق.نقل قول:
عکس هم که توی گوگل سرچ کنی برات میاره.
توی پک های معمولی فقط دستگاه-باطری-شارژر-و چند تا دفترچه(توی همین چند صفحه آخر چندین بار گفتم)
عاقلانه ترین کار هم خرید پک های معمولی هست که قیمت کمتری دارند.بقیه وسایل را جداگانه بخری هم بهتره هم به صرفه تر
اگه شما psp فت دارید عاقلانه ترین کار این هست که همان را نگه دارید.چون برای فروش باید کلی ضرر بدهید بعد هم یک مقدار روی پولتون بذارید و یک اسلیم بخرید.که فرق خاصی با دستگاه قبلی شما نداره.
من جای شما بودم همان فت را نگه میداشتم.
به نظر من کار خیلی خیلی اشتباهی هست اگه عوض کنید.
شما هم فکرت خرابه ها , هنوزنخریده به فکر این جور چیزایی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان بازيهايه سياه واسه اين كنسول وجود داره؟
نه عزیزم اون جوری که تو میخوای وجود نداره ...
منظورشون +18 هست ...نقل قول:
دوست عزیز منظور شما را از بازی های سیاه نمی فهمم.
سلام من زنگ زدم دبی گفت مدل 3004 نمی دونم پجوریه آیا کپی خور هست یا میشه؟
نه دوست عزیز فعلا مدل 3004 کپی خور نمیشود.نقل قول:
شما بگو حتما عوض کنه و یک مدل2000(مثلا اگه 2004 هم بود عیب نداره ها اون عدد آخر مد نظر نیست.) بگیره که حتما حتما ورژن فریمور آن زیر 4.01 باشه(حداکثر 3.90) که قابلیت کپی خور شدن داشته باشه.
خیلی خیلی باید بگرده تا گیر بیاد چون 3-4 ماه هست که دیگه تولید نمیشه.
به خدا دیگه زبونم مو در آورد از اینکه هی به همه دوستان گفتم برای خرید از خارج از ایران به چه نکته هایی توجه کنید.:19:
نقل قول:
سلام من زنگ زدم دبی گفت مدل 3004 نمی دونم پجوریه آیا کپی خور هست یا میشه؟
من میگم اگه قراره بعدا پولش رو بهش بدی , خریدن این جور چیزا ( کنسول های که قراره هک بشن ) از خارج اشتباهه ...نقل قول:
به خدا دیگه زبونم مو در آورد از اینکه هی گفتم برای خرید از خارج از ایران به چه نکته هایی توجه کنید
ولی اگه طرف فامیل درجه یکه و قراره مرامی حساب کنه, هیچ اشکالی نداره و میتونی به جای یکی دوتا سفارش بدی ...:biggrin: (البته من خودم هیچ وقت روم نمیشه بگم , اگر هم بگم به زور پولش رو میدم )
در کل تفاوت قیمتش با خارج به دردسرش نمی ارزه ....
راستی بهتره به سازنده تاپیک یه Pm بدیم که ( PSP3000 (UnHackable رو هم به تگ های پایین تاپیک اضافه کنه ...
بازم اگه قرار باشه پول را بهش بدی باز هم به صرفه هست.چرا مثلا psp اسلیمی که میشه اونجا با 150 خرید را توی ایران مثلا 210 بخریم؟نقل قول:
البته وقتی سود کردی که قبلش تحقیقات کرده باشی و یکم طرفی که میخواد برات بخره را توجیه کرده باشی و دقیق فهمیده باشه چی باید بخره تا بعدا روی دستت باد نکنه.
مثلا من یکی از دوستان به خاطر شغلش خیلی میره دبی.
از وقتی هم منpsp خریدم همه توی فامیل رفتن توی فکر خرید.هر دفعه ای که این بنده خدا میره دبی حداقل یکی 2 تا psp برای فامیل میخره میاره.هیچی هم از کنسول و psp سرش نمیشه.اما همه psp ها که میاره را راحت کپی خور میکنم.:21:
حالا بگید چطوری.
هر موقع ای که خواست بره من یک باطری پاندورا و یک مموری مجیک بهش میدم میگم چکار کنه.
گفتم تا مموری و باطری را گذاشتی توی دستگاه اگه این منو اومد بخر.اگه هم که نیومد بیخیال برو سر یکی دیگه.:46::31:
مگه این ورژنا چه فذقی باهم دارن؟
جدی اسلیم تو دبی 150 هست ...؟ ( آخه قیمت خود سونی 169 دلاره )نقل قول:
بازم اگه قرار باشه پول را بهش بدی باز هم به صرفه هست.چرا مثلا psp اسلیمی که میشه اونجا با 150 خرید را توی ایران مثلا 210 بخریم؟
البته وقتی سود کردی که قبلش تحقیقات کرده باشی و یکم طرفی که میخواد برات بخره را توجیه کرده باشی و دقیق فهمیده باشه چی باید بخره تا بعدا روی دستت باد نکنه.
حالا این که چرا دارن اسلیم رو تو ایران 210 میدن (البته ایران یعنی تهران چون بقیه جاها تا 230 هم میدن )
و این 40 تومن رو دارن بابت چی میگیرم خودم هم نفهمیدم ...
( اگه خودم فروشنده بودم حاضر بودم جنسی که 170 خریدم رو 180 بفروشم ولی خریدار زیاد داشته باشم )
سلام ... من یه PSP اسلیم دارم ... نو نو , فقط جعبه نداره ... موقع خرید جعبه رو انداختم دور ...
به خاطر همین هم خیلی زیر قیمت دارم میفروشم ( به پولش نیاز دارم ) . اگه کسی مایل با آیدی یا ایمیل زیر تماس بگیره
آیدی : dj_hacker00
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطفا یکی در مورد لوازم جانبی psp یه توضیحی بده....
چه لوازمی هستن؟؟؟
بعد این همه که حرف زدم تازه میپرسی لیلی مرد بود یا زن!!!!!!!!!!:18::13:نقل قول:
خواهشنا یکم پست ها را قبلی را یکم با دقت بخون خودت متوجه فرق این ورژن ها میشی.به خدا دیگه خسته شدم از بس گفتم.:19:
بله دوست عزیز پایین حتی اگه بعضی موقع ها بگردی تا 140 هم پیدا میکنه.البته زیاد به قیمت های پایین نمیشه اعتماد کرد.نقل قول:
فروشگاه های معتبر پک های معمولی 155 تا 160 هست.البته این قیمت ها مال 2-3 ماه پیش هست.فکر نکنم تغییری کرده باشه.:41:
کسی که مثلا 1000 عدد دستگاه میخره را که دیگه با این قیمت باهاش حساب نمیکنند.این قیمتی که گفتم قیمت تک فروشی هست.
خوب اگه دستگاه را بخواهی به صورت قانونی وارد کنی که باید پول گمرک بدی.
اگه هم به صورت قاچاق باشه که حدودا برای هر psp (همین جعبه های معمولی نه پک هایی که با بازی باندل شده اند) باید 20 تومن به لنچ بدی تا بیاره ایران.بعد با هزینه هم و نقل هم که حساب کنیم حدود 25 برای هر عدد psp باید خرج کنند.
به نظر من دیگه خونه پر پر نباید بیش از 200 بفروشند.که البته این خواصیت همه فروشنده های ایرانی هست که به سود کم قانع نیستند و تا میتوانند میخواهن سر مشتری کلاه بزارن.
مثلا این باطری چینی ها که اینجا 15 فروش میره اونجا تکی برای من خریده به 3000 تومن.یا کابل 5 فیشه اونجا هست 9500 اینجا میدهند 25000
و.....
اینجا ایرانه کاریش هم نمیشه کرد.
دوست عزیز توی این انجمن خرید و فروش خلاف قوانین هست.نقل قول:
شما هم بهتره psp را نگه داری چون 100 ارزش فروش نداره.
لوارم جانبی که زیاد هست.نقل قول:
چند مورد که یادم هست را میگم.
-اول از همه مموری(که خیلی خیلی ضروری هست)
-کیف برای حمل و محافظت از دستگاه (مدل های متنوعی داره)
-برچسب محافظ lcd (این مورد هم بسیار ضروری هست)
-کابل های اتصال به تلویزیون برای مدل اسلیم(دارای 2 مدل 5 فیش و 3 فیش)
-دوربین اکسترنال
-میکروفن اکسترنال
-gps اکسترنال
-شارژر مخصوص ماشین
-کیبورد اکسترنال
-انواع قاب های کریستالی و ژلاتینی
-اسکین های مختلف برای روی دستگاه
-اسپیکر دا شکلها و مدل های مختلف
-wifi max (البته به pc نصب میشه و شما میتونی اینترنت را share کنی و با دستگاه کانکت بشی)
-تمیز کننده umd
-هدفون با کنترلر سیمی
-هدفون وایرلس
و...
همین ها یادم بود.
البته بعضی از این ها توی ایران گیر نمی آید اگه هم باشه خیلی خیلی باید بگردی تا پیدا کنی آنهم با قیمت بالا.
در کل آنهایی که قرمز کردم راحت گیر میاد.
امروز من یه پی اس پی اسلیم خریدم دادم همون جا کپی خورش کرد فرم ویر دستگاه 3.90 است من فرم ویر
5 رو از سایت دارک الکس دانلود کردم اگه رو دستگاه نصب کنم بریک می شه (از کپی خور بودن در میاد)؟
عالی ترین مارک هدفون اسمش چی هست یادم رفت اگه می شه بگید؟
مبارک باشه.نقل قول:
شما اگه آخرین فریمور را از سایت خود دارک الکس دانلود کردی از طریق آموزش تاپیک زیر برو جلو هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط طبق آموزش برو جلو.
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
به نظر من هدفون های شرکت CREATIVE هم قیمت های مناسبی دارند هم کیفیت های خوبی.
موفق باشید.
سلام. اگه وسط بازی دستگاه قفل کرد چی کار کنم اگه باطری در بیارم بریک می شه.
----------
گفتم تاپیک الکی وا نکنم . نه بابا بریک نشده در ضمن به خاطر حرف شما فتم رو نفروختم.
اگه به هر دلیلی دستگاه قفل کرد شما کافی هست کلید پاور را به مدت چند ثانیه به سمت بالا بگیری تا دستگاه خاموش بشه.بعد دوباره روشن کن.نقل قول:
اگه با این کار نشد میتونی باطری را هم در بیاری.
pspخیلی خیلی کم هنگ میکنه و اگه هم هنگ کنه خود به خود ریست میشه.
خیالت راحت به این راحتی ها بریک نمیکنی.
اگه خودای نکرده کاری هم کردی که دستگاه بریک شد فدای سرت.چارش یک باطری پاندورا یا صرف کردن 5 عدد هزاری:46::31:
بچه ها لطفاً یه کمکی به من بکنید
من می خام یه psp بگیرم
چند صفحه از این تالار رو هم خوندم اما راستش نفهمیدم چی به چیه!!
هیچی از psp نمی دونم . لطفا بگید چه مدل هایی داره و بهترین مدلش که کپی خور هم میشه چیه؟ لوازم جانبی خاصی نمی خام همون پک ارزون قیمت ترش خوبه. این اسلیم و فت که میگین یعنی چه؟؟
ممنون
کلا 3 مدل داره:نقل قول:
1000 یا همان مدل فت
2000 یا همان اسلیم
و 3000 که فعلا کپی خور نمیشه.(پس فعلا فکر خریدنش را نکن)
شما اگه از ایران قصد خرید داری که نگران کپی خور شدنش نباش به خود فروشنده بگو کپی خور شده میخواهی.
اما اگه از خارج ایران میخواهی توی پست های قبلی کامل توضیح دادم.دیگه فکر نکنم ساده تر بشه توضیح داد.
در تاپیک زیر هم دو مدل 1000(فت) و 2000 (اسلیم) به طور کامل با هم مقایشه شده اند.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247081
این مدل slim چقدر حافظه داخلی داره. خریدن مموری لازمه؟؟
راستی 3000 ویژگیش چیه؟ ارزش داره منتظر بمونیم کپی خورش بیاد. بعد اونو بخریم؟؟؟
اون وقت اینا تقلبیش هم تو بازار هست؟ اگر اصل و فرع داره موقع خرید چه جوری باید بفهمیم اصله یا نه؟
slim دارای 64 مگ حافظه داخلی هست.نقل قول:
مموری داخلی که عملا غیر قابل دسترسی هست.فقط برای نصب فریمور-لود کردن بازی ها-نصب تم و...
شما برای اجرای بازی حداقل به یک مموری 2 گیگ نیاز داری.چون بازی ها حجم های بالایی داره از 3-4 مگ شروع میشه تا 1700-1800 مگ.
پیشنهاد میشه مموری یا 4 گیگ بخری یا 8گیگ
3000 فقط دارای صفحه ای با روشنایی و وضوح بیشتر و میکرفن داخلی.
من بودم همین اسلیم را میگرفتم.چون با هم زیاد فرق نداره.
psp تقلبی هم وجود نداره.
سلام. در مورد ام کانات Firmware 5 یه کم توضیح بدید. از بازیهای ps 1 پشتیبانی می کنه ؟ :20:
در تاپیک زیر در پست دوم و دیگر پست ها به طور کامل توضیح داده شده هست.نقل قول:
بله قابلیت اجرای بازی های ps1 هم دارد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
دوستان اگه از من می شنوید به هییچ عنوان سراغ psp 3000 نرید . به خاطر این که بعداً مشکلاتش گریبانگیر خودتون می شه:نقل قول:
مانیتور psp 3000 یه مشکل اساسی داره و اونم اینه که موقع نمایش بازی ها خطوط اسکن تصویری رو بصورت راه راه نشون میده (مثل وقتی که به صفحه نمایش تلویزیون لامپی نزدیک می شید)
سونی یه جایی اعلام کرده چون مشکل این سری سخت افزاریه هیچ راهی برای درست کردنش وجود نداره و اونایی که عجله کردن و رفتن خریدن باید بسوزن و بسازن !!! :41:
چرا ديگه ازبازي هاي قديمي سوني يك مثل فرارمرغي و جي تي اي به بازارنمي ياد
ممنون choory جان . فقط این که firmware روی پلیر psp هم تأثیر داره ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
فعلا روی پلیر تغییرات جزیی داشته.
مثلا در فریمور 5 که آخرین فریمور مشه به پلیر دستگاه یک sleep timer اضافه شد.که میشه روی 30 دقیقه 1 ساعت 1:30 و 2 ساعت تنظیم کرد.
یک مدت هم شایعه بود که فریمور 4.01 وقتی منتشر بشه قابلیت پخش فایل های divx را داره که البته در حد همان شایعه ماند و حتی فریمور 5.00 هم این قابلیت را نداره.:41:
واقعا جای این فرمت دوست داشتنی روی psp خالی هست.:37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای بازی های ps1 باید نرم افزار خاصی داشت یا فقط کپی پیست میکنی
بازي locoroco را يه توضيحي مي دين؟
------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
باید به بخش پیش نمایش بازی ها در صفحه ی اول همه چیز در رابطه با کنسول ها بری .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید من یه چسب ال سی دی می خوام بخرم روی کیفیت مانتور تاثیر می ذاره ؟
خریدش ضروری است ؟
بعد از چشبوندن کنده می شه؟
چشبوندنش سخته یا نه؟
اگه میشه اونایی که psp دارن سناشونم بزننکه ببینیم بشتر چه رده سنی با psp کار می کنن؟
برو به این تاپیک پست شماره ی 7...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285641
آقا من می خام فردا برم یه psp slim بخرم
از کجابخرم؟
قیمتش چنده؟
اگر نکته خاصی به ذهنتون میرسه که موقع خرید باید بهش توجه کنم لطفاً بگید
ممنون
سلام. اولاً اگه در تهران هستید بهترین و ارزون ترین محل برای خرید psp همون پاساژهای میدون توپخونه هستش. الان فکر کنم قیمت ها هم کمی پایین تر اومده باشه .نقل قول:
دوم این که موقع خرید حتماً ورژن فریمور نصب شده روی psp رو بپرس و psp نیاز به دانگرید داره یا نه ؟
سوم اینکه لوازم موجود در جعبه ای می خری رو چک کن که قبلا گفته شده شامل چیه .
طرف psp 3000 هم نرو که خیلی آشغاله و همون اسلیم از همه عالیتره .
:20:
:40:سلام. من 17 سالمه دارم میرم که وارد 18 بشم. من از دوسال پیش یعنی 16 سالگی psp fat داشتم و بعد فروختم الان یه slim دارم.نقل قول:
فکر میکنم این بستگی به اقشار مختلف جامعه داشته باشه:
اقشار مرفه جامعه این سن براشون از 10-12 سالگی هست و میرن دنبال این چیزا
برای اقشار متوسط و رو به پایین از 17-18 سالگی و بدبخت بیچاره ها هم باید سماق بمکن و با آتاری دستی دلشونو خوش کنن !
البته من این سوال رو از منظر رفاهی و اجتماعی پاسخ دادم که شاید نظر من درست نباشه.
بقیه هم بگن چند سالشونه و از چند سالگی psp داشتن ؟؟؟ :10: :20: