اين بستگي به خودت داره اگه پولش رو داري يه دونه ارجينال بگير خيلي بهتره ولي اين باطريها هم كارشون عاليه ونقل قول:
ميتوني با يه هزينه كم كارت رو راه ميندازه.
اين بستگي به خودت داره اگه پولش رو داري يه دونه ارجينال بگير خيلي بهتره ولي اين باطريها هم كارشون عاليه ونقل قول:
ميتوني با يه هزينه كم كارت رو راه ميندازه.
دوستان تو رو خدا پست 6880 رو بخونین و به من بگین چی کار کنم.
طبق تاپیک جامع سایت bazi center :نقل قول:
اینم خطای 0102 :نقل قول:
E74 : شانس زیادی وجود دارد که مشکل با Chip (اندازه گیر) سمت تراشه ANA یا HANA نزدیک به محل اتصال کابل AV باشد.همچنین می تواند مشکل از خطای کابل AV باشد،بنابراین ابتدا کنترل کنید.در بعضی حالات مشکل از GPU می باشد که می تواند با X-Clamp قابل تعمیر باشد ( به خطای 0102 مراجعه کنید )
شما کنسول رو خاموش کننقل قول:
0102 خطا در " Digital Backbone " ( یعنی CPU/GPU/RAM ) که معمولا بوسیله محل اتصال لحیم سرد بین GPU و مادربورد است،نمایش داده می شود.
دو تئوری برای حفظ این موضوع وجود دارد که با X-Clamp که تراشه ها را نگه می دارد،می باشد و دیگری مربوط می شود به گرمای مجدد تراشه ها.در صورتی که کنسول شما گارانتی دارد این مورد را پیگیری نکنید.
یک بار تمام کابل ها رو در بیار از اول وصل کن دوباره ببین درست میشه ؟
خود این صفحه و به بعد این تاپیک خیلی ها دچار این مشکل شدن و صحبت کردن که میتونی بخونی و پی گیری کنینقل قول:
حتما بخون همه پست ها رو
[html]
www.----------.net/forums/showthread.php?t=14734&page=6
[/html]
آقا پدرام ممنون ولی درست نشد فکر کنم مشکل دوم برای من پیش اومده (CPU\GPU\RAM) آخه همین الان هر کاری که ممکن بود کردم ، کابلارو از اول وصل کرم ، سیستم تصویرو از COMPONENT به COMPOSIT تغییر دادم و ... ولی بازم همون ارور میده. حالا شما میگی چی کار کنم به نظر شما بدم بیرون تعمیر کنن ؟ یا اصلا میتونن تعمیر کنن؟ اگر میتونن کجا بدم ؟ یا از همه مهم تر اگه تعمیر بشه بازم بازده اولشو داره یا کلا بازده دستگاه پایین میاد و مثل اولش نمیشه ؟ خیلی ناراحتم.
فقط خواستم بپرسم از محافظ برق براي كنسول استفاده ميكردي يا نه )نقل قول:
اون لینکی که دادم پست هاش رو خوندی کامل ؟نقل قول:
چند نفری که اونجا این مشکل رو داشتن
یکیشون میگفت با خاموش روشن کردن کنسول این مشکل حل میشه ولی دوباره بعد از یک مدت میاد
شما اول از همه سعی کن یک کابل av دیگه بیاری و تست کنی
اگه نشد ببر پیش nextgen و بگو که برات xclamp کنه به احتمال خیلی خیلی زیاد درست میشه
باز ده دستگاه از نظر performance پایین نمیاد اما از نظر طول عمرش ممکنه
تا 1 یا 2 ماه دیگه کار کنه و دوباره این بار RROD بده
باز هم میگم ممکنه یعنی بودن کسانی که XCLAMP کردن و کنسولشون درست شده
نگران نباش انشاالله حل میشه :10:
خدا رو شکر که الان کنسول شده 230 تومان دیگه تو بدترین حالتش :31:
- پس اول یک کابل AV بیار و امتحان کن
- اگه مشکل حل شند بده XCLAMP کنن
پدرام جان چی کار میکنی که 14 روزه باطری تموم میشه !!!نقل قول:
من 5 فروردین یه باطری دوراسل گرفتم 10 اردیبهشت درش آوردم یه شارژی جاش انداختم . ولی تازه همین امروز انداختمش دور چون تموم نشده بود .البته من کنار گذاشته بودمش و از باطری شارژی استفاده میکردم.و هر دفه که باطری هام تو شارژ بود از این استفاده میکردم که چقدر هم سگ جون بود !!!!
دوست عزیز من اصلا فکر نمیکنم که مشکل یا X-clamp کردن حل بشه !! چون همونطور که پدرام جان گفت ,این کار ققط میتونه تا زمان کوتاهی مشکل رو حل کنه .اگه شما دستگاه رو پیش یه مهندس برق الکترونیک ببری میتونه بهت بگه که مشکل از کجای سیستم برق رسانیه کنسول هست .صد در صد یکی از قطعات کنسول سوخته ولی فکر نمیکنم مربوط به GPU یا CPU بشه .نقل قول:
POST DELETE
از همگی ممنون . آقا پدرام اون صفحاتی رو هم که گفتید همشو خوندم و تا حد زیادی آروم شدم . احتمالا بدمش بیرون برام X-clamp بکننش تا درست شه اما تو همون سایت خیلی ها خودشون این کارو میکنن و بیرون نمیدن تعمیر . اگه منم بتونم خودم اینکارو میکنم و لی فوق فوقش اگر خیلی دلمو زد یه آرکید جاسپر ( اگه امتحانشو پس داده ) میخرم 230 تومن بعد تمام وسایل الایتمو ( هارد و کابل 6 فیش ) رو میندازم روش حالشو میبرم.نظر شما چیه ؟
اره خوبهنقل قول:
اما اگه تاحالا بازش نکردی و دقیق نمیدونی چه باید بکنی
به نظرم بدی بیرون بهتره
چون ممکنه اتفاق های دیگه واسه کنسول بیفته
باز هم خودت میدونی
اون راه هم بهترین و البته اخرین راه هست :31:
راستی ا از کجا بفهمیم که یک xbox جاسپر هست یا نه ؟؟؟؟؟{ روی جعبه چیزی نوشته ؟؟؟؟ یا روی خود دستگاه ؟؟؟}
دوستان دسگاه xbox 360 رو چطوری کپب خور میکنن؟با برنامه؟الان xbox هایی که میفروشن باید کپی خور شه؟
و یه سوال دیگه...
درایو اپتیک xbox 360 مدل های مختلف داره؟از کجا میشه فهمیه چه مارکیه؟(بدون باز کردن و در موقع خرید)...چه مارکی بهتره...
VGA Cable چنده؟
آیا این کابل در سه مدل arcade و Premium و Elite متفاوت است؟
یک سوال از دوستانی که پریمیم دارند.
میخواستم بدونم وقتی کابل کامپوننت(همین 6 فیشه که روی مدل پریمیم هست) را به دستگاه وصل میکنند جلوی پورت HDMI را میگیره؟(چون کابل AV همان 3 فیشه که روی مدل ارکید هست را دیدم که پورت HDMI را مسدود میکنه و نمیشه ازش استفاده کرد.)
اگه ممنکه از موقعی که کابل به دستگاهتون وصله یک عکس برام بگیرید.
قصد خرید پریمیم دارم.و میخواهم با کابل hdmi به dvi به مانیتور وصل کنم.و صدا را هم از کابل کامپوننت بگیرم.
برای گرفتن صدا نمیخواهم کابل زیر را تهیه کنم.(کسی قیمت این کابل را هم اگه داره بده.ممنون میشم.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دیگه هم دارم
به نظر شما اگه من یک تبدیل مثل تبدیل زیر بگیرم و به ورودی dvi مانیتور وصل کنم و 3 تا فیش تصویر کابل کامپوننت را بهش وصل کنم بهم جواب میده؟
دوستان خواهشا نگید تاپیک جداگانه برای اتصال xbox به مانیتور داریم.
ممنون.
آقا پدرام فکر کنم فهمیدم ایراد کجاشه ! وقتی دستگاه رو روشن میکنم دیگه اون چراغو نمیده ولی به محض اینکه کابل تصویر ( component ) رو وصل میکنم به دستگاه شروع میکنه به چراغ زدن ، به نظر شما آیا ایراد از همون چیپست ana هستش یا مورد gpu\cpu رو دارم ؟ آیا با این تفاسیر باید همون X-clamp رو انجام بدم یا چیپست ana رو عوض کنم ؟ اگر در هر مورد قیمت تعمیر رو بهم بگید خیلی ممنون میشم. یه مورد دیگه اینکه وقتی دستگاه رو بدون کابل component ( بدون تصویر ) روشن میکنم دیگه دسته ها رو نمیشناسه آیا این مورد هم به همون ایراد بر میگرده؟ اگه لطف کنید به همه ی سوال هام جواب بدین خیلی خیلی ممنون میشم.
من دوست دارم روزی 3تا4 ساعت بازی کنم.
برای این کار جاسپر پرمیوم بهنره یا جاسپر آرکید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز هیچ فرقی نمیکنن تنها فرقشون در لوازم جانبیشونه و با هر دو میشه 3 تا 4 ساعت بازی کرد فقط premium لوازم جانبی بیشتری داره و از نظر مادر برد و سایر قطعات داخل کنسول کاملا شکل هم هستند.نقل قول:
سلام به دوستان
دي وي دي هاي بازي xbox360رو چطور بايد کپي کرد
چون من يکي از اونهارو که خودش هم کپي بود کپي کردم ولي کنسول نشناخت
البته اول با img burnايميج گرفتم و بعد رايت کردم ولي کنسول نشناخت
ممنون اگه راهنمايي کنيد
سي دي گيم هم مربوط بود به FEUL
این تاپیک رو مطالعه کنید:نقل قول:
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=3601
شما حتما یک کابل تصویر دیگه تهیه کن و اول از همه با اون امتحان کن ببین حل میشه یا نهنقل قول:
در مورد دسته هم من تاحالا به همچین چیزی بر خورد نکردم
پیشنهاد میکنم با این اوضاع دستگاه رو باز نکنی چون ممکنه بد تر بشه
اگه کابل دیگه هم همین وضع بود کنسول رو حتما ببر پیش nextgen تا چک کنه
سلام دوستاننقل قول:
کسی که جواب سوال بالا را نداد بعد هم فروم تعطیل شد.
مجبور شدم برم توی BC تحقیقات کنم.
که بچه ها گفتن کابل کامپوننت هم جلوی خروجی HDMI را میگیره.
اما یکی از بچه ها گفت همین مشکل را داشته یک قسمت لاکی از کابل را بریده و مشکل حل شده.
شما ها اطلاعی ندارید؟
نظرتون در باره این تبدیل هم لطف کنید بگید.(همین کامپوننت به dvi )
ممنون.
سلام
دوستان میخواستم بدونم اگر بخوام به Live وصل بشم باید کابل lan که از مودم به دستگام خورده رو به پشت 360 بزنم؟؟
یعنی همزمان نمیتونم هم با pc به اینترنت وصل باشم هم با 360؟
سلامنقل قول:
بستگی به مودمت داره که چه خروجی هایی داشته باشه.
معمولا مودم ها یک پورت lan دارند و یک پورت usb شما کامپیوتر را با پورت usb وصل کن(یک cd هم داره باید نصب کنی) و xbox را با پورت lan
در این حات باید تنظیمات کانکت شدن را در مودم تعریف کنی که وقتی مودم را روشن کردی به اینتر نت کانکت بشه.
در این صورت میتونی هم با کامپیوتر کانکت باشی هم با xbox
اگه هم مودم چند تا پورت lan داره میتونی هر دو دستگاه را با پورت lan وصل کنی.
choory جان این کابل component هیچ ربطی به HDMI نداره من الان هردوشو وصل کردم بدونه اینکه حتی تماسی بینشون باشه !!!نقل قول:
البته عکس زیر از یک تبدیل صدا هست نه یه کامپوننت.
تو BC چرتو پرت زیاد میگن
والا من که تاحالا ازش استفاده نکردم و نمیدونم چطوریه .
قیمت کامپوننت هم باید حدود 10 هزار تومن باشه
حدود 12 تا 13 هزار تومن .نقل قول:
نه هیچ تفاوتی نداره .
با وصل کردن فیش SATA به پشت درایو DVD .ولی خب یکم دردسر داره و باید دستگاه به طور کامل باز بشه.بله خود فروشنده ها کپی خور شده تحویلتون میدن.نقل قول:
بله با برنامه ی تحت DOC این کار انجام میشه.
بله مدل های مختلف داره .من عکسشو در چند صفحه ی قبل قرار دادم .از سری آخر مادربورد های (Falcon(2008/8 به یعد تمام درایو ها
LiteOn یا هستند.البته در یه سری هم BenQ دیده میشه. زیاد فرقی با هم ندارن ولی میگفتن سامسونگ بهتره که فقط به خاطر صدای کمتری بود که در زمان خواندن DVD ایجاد میکرد.
بله .نقل قول:
ارتباط Xbox با کامپیوتر فقط به صورت Sharing هست و شما میتونید در آن واحد هم از اینترنت وهم از LIVE استفاده کنید.
همونجوری که choory جان توضیح دادن .
کسی آخرین قیمت xbox360رو داره؟(هر سه مدلش)؟؟؟؟؟
samgun عزیز واقعا ممنون.نقل قول:
لطف کردی.
این عکسی که گذاشتی کابل سمت راست کابل کامپوننت (همون 6 فیشه) هست و کابل سمت چپ کابل hdmi درسته؟
پس من میتونم صدا را از کابل کامپوننت بگیرم و به اسپیکر وصل کنم و تصویر را هم با کابل hdmi to dvi به مانیتور.
یک سوال دیگه
مورد استفاده شما چی هست که هم کابل کامپوننت(6 فیشه) و HDMI را باهم استفاده میکنید؟
قیمت ها حدودی است:نقل قول:
آرکید با برد جاسپر 265 تومان
پریمیوم هارد 20 گیگ 290 تومان
برد فالکون هم چند هزار تومن از جاسپر قیمتش کمتره.
موفق باشی
این قیمت برای کجاست ؟ اگه میتونی آدرسش رو بنویس.
مگه پرمیوم هرد 20 گیگ هم داریم؟نقل قول:
همشون که 60 گیگن. نه؟
سلام به دوستان
من داشبورد جدید رو میخواستم ،رفتم نکست جن ، فروشنده گفت داشبورد جدید روی بازیای جدید هست! و "پروتوتایپ" رو بهم داد.
حالا چجوری باید داشبورد قبلی رو ریموو کنم و این جدیدرو نصب کنم؟
دوستان آیا آمار جدیدی دارین از سه چراغه شدن احتمالی جاسپر؟؟؟؟؟؟
دوستان با تشکر
از کجا ميشه عکسهاي مربوط به کاور گيمها رو پيدا کرد
ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد
شما بازی رو که بزاری داخل کنسول خودش شروع میکنه به آپدیت کردن داشبورد جدید !نقل قول:
از سایت GameSpot میتونید استفاده کنید ...نقل قول:
سلام
یه سوال
جسپر بهتره یا فالکن
یا تفاوت زیادی ندارن ؟
[quote=resident_evil;3869308]شما بازی رو که بزاری داخل کنسول خودش شروع میکنه به آپدیت کردن داشبورد جدید !
سپاسگزارم.
آیا برای آپدیت کردن به این شکل نیاز ، به اتصال به live هست ؟
ببخشید اگه سئوالم خیلی ابتداییه!آخه تازه کاریم دیگه.:46:
آقا پدرام با یه کابل دیگه هم امتحان کردم حتی با کلبل HDmi هم به تلویزویون وصل کردم ولی بازم همون ارور میده ( به محض وصل شدن کابل ) اگه لطف کنید آدرس دقیق nextgen رو بهم بدین ممنون میشم و البته قیمت تقریبی تعمیر ( x-clamp ) .
نه دوست عزیز !نقل قول:
premium با مدل 20 گیگ وارد بازار شدنقل قول:
و از پاییز همراه با افت قیمت با هارد 60 گیگ جایگزین شد
اینم ادرس :نقل قول:
فکر کنم دوروبره 20 تا 25 باشهنقل قول:
فروشگاه Nextgen:
آدرس:
تهران-خیابان طالقانی-تقاطع ولیعصر -پاساز تخت جمشید-طبقه همکف -واحد3 -
تلفن:02166958765
تماس بگیری بهتره
سلام.من حدود 500 هزار تومن دارم میخوام یه ایکس باکس بگیرم و به تلویزیون LCD وصل کنم. به نظر شما چی بگیرم؟