Printable View
در مورد فیلم وام عسل ، آقای چاوشی هیچ قطعه ای برای این فیلم اجرا نکرده اند و همین طور از ایشان برای پخش احتمالی آثارشان در این فیلم اجازه گرفته نشده است
وب مسترِ محسن چاوشی
+
عکس جدید زانکو چاوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سعید آقاخانی در گفتگو با مهر: قرعه اکران پس از جشنواره فجر بهنام «لامپ 100» افتاد
+
محتوای مخفی: پيروز ارجمند: براي خوانندگان رپ،آهنگ ميسازم من در حوزه اتنوموزيكولوژي در دانشگاه تحصيل كردم و هشت واحد موسيقي پاپ پاس كردم كه موسيقي رپ را هم شامل ميشود، بنابراين اگر خواننده رپي استانداردهاي موسيقي را رعايت كند حاضرم براي او آهنگ بسازم.
+
سلفی محسن چاوشی و زانکو
پدر و پسر لباسشون رو با هم سِت کردن. :n02:
یکی از کارهای بسیار خوب محسن چاووشی به کار گرفتن اشعار (شعر به معنای واقعی نه این شعر نوهای..) در آهنگ هاش هست
خیلی از دوستان رو می شناسم که به این دلیل هوادار چاووشی شدن
نقل قول:
اتفاقا محسن چاووشی یکی از کسایی هست که انتخاب های خیلی بی نظیری هم در شعر های نو داره. و یکی از بهترین کار های ایشون هم آهنگ " چه کسی خواهد دید " هست که اون شعر نو بلند استاد حمیــــد مصدق رو قسمت هایی ازش رو خوندند.
آهنگ جدید غلط کردم رو کسی لینکشو داره ؟؟؟
دنبالشم.
چیزی که جالبه کلا زمین تا آسمون با آهنگ های آلبومش فرق داره !! یعنی خیلی خوبه به نظر من.
منبع: chavoshinews
+
پدرام کشتکار تنظیم کننده آلبوم چنگیز
پدرام کشتکار در گفتگو با مهر:
پس از 20 سال آهنگسازی خواننده شدم/ یک همکاری اکشن با محمد اصفهانی
آهنگساز با سابقه موسیقی پاپ کشورمان در تشریح آخرین فعالیتهای خود از انتشار قریب الوقوع یک آلبوم موسیقایی به خوانندگی خودش خبر داد.
پدرام کشتکار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: چندی پیش قطعه «شهر مه آلود» را در فضای مجازی منتشر کردم که خوشبختانه این قطعه موسیقایی با استقبال 500 هزار نفری مخاطبان رو به رو شد. این رقم در مقایسه با قطعه هایی که خوانندگان مطرح پاپ اجرا می کنند رقم قابل توجهی است که خودم انتظارش را نداشتم.
وی ادامه داد: تصمیم دارم قبل از انتشار آلبوم، قطعه دیگری را هم در فضای مجازی منتشر کنم و امیدوارم تا پیش از انتشار آلبوم نهایی این قطعه نیز با استقبال مردم روبه رو شود. طبق برنامه ریزی هایی که توسط تهیه کننده انجام گرفته اولین آلبومم در مقام خواننده و آهنگساز تا دوماه دیگر وارد بازار موسیقی می شود.
این آهنگساز گفت: نام آلبوم تازه ام از نام همین قطعه «شهر مه آلود» گرفته شده که به گفته تعدادی از دوستان هنرمندم از جمله بهروز صفاریان، محمد اصفهانی، محسن چاووشی و احسان خواجه امیری انقلاب جدیدی در عرصه آهنگسازی با موزیکالیته بالاست که فکر می کنم در حوزه موسیقی سرگرم کننده می تواند مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد. از سویی من بر این باورم که فضای این سالهای موسیقی پاپ به تکراری رسیده که هرچه سریع تر باید از آن بیرون رفت در غیر اینصورت شرایط خوبی در انتظار این گونه موسیقایی در کشورمان نخواهد بود.
کشتکار با اشاره به انگیزه های خود برای خوانندگی تازه ترین آلبومش توضیح داد: بیش از بیست سال است که مردم بدون اینکه من را بشناسند از آثاری که توسط خوانندگان مطرح پاپ به آهنگسازی من منتشر شده لذت برده اند و من هم عاشقانه از این فضای ایجاد شده لذت می بردم اما دیگر وقت آن رسیده که من از پشت این فضا به کنار مردم بیایم تا کمی من را بشناسند و بدانند آهنگسازی که این همه خاطره با آن دارند کیست و حالا که آمده خوانندگی کند چه دستاوردی را برای مخاطبانش فراهم کرده است. من بیست سال است که در این عرصه فعالیت کرده ام و حالا می خواهم به عنوان خواننده در کنار آهنگسازی حضور فعال تری در عرصه موسیقی داشته باشیم.
این آهنگساز در بخش پایان صحبتهای خود گفت: غیر از همکاری با محسن چاووشی در آلبوم «چنگیز» و محمد اصفهانی در آلبوم «شکوه» برای قطعه «ماهی های سرخ عاشق» مشغول آهنگسازی و تنظیم یک قطعه بسیار متفاوت برای محمد اصفهانی هستم که یک قطعه کاملا پر تحرک، جوانپسند و اکشنی است که کاملا به روز تنظیم شده و تصور می کنم متفاوت ترین اثر این خواننده خواهد بود.
منبع: mehrnews
+
ماهنامه هفت نگاه
+
قسمت کوتاهی از مصاحبه بابک ریاحی پور در مجله موسیقی قرن 21 در رابطه با اظهار نظر قبلی من باب موسیقی چاووشی
سینا سرلک و محسن چاوشی همکار میشوند/ گفتگوی شهریار و سایه
سینا سرلک با حضور در برنامه «موسیقی من» رادیو جوان از همکاری مشترک با محسن چاوشی برای خواندن گفتگوی شعری شهریار و سایه خبر داد و معاون جدید صدا نیز از استودیو این برنامه بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سینا سرلک از خوانندگان جوان موسیقی سنتی این هفته مهمان برنامه «موسیقی من» رادیو جوان با اجرای فرزاد حسنی بود.
در آغاز برنامه فرزاد حسنی روایتی را که از زبان مهرزاد امیرخانی ترانهسرا، درباره ساخت قطعه «روز برفی» زندهیاد مرتضی پاشایی بیان شده بود خواند.
در ادامه سرلک با اشاره به این اینکه باید از تکرار بیرون بیاییم، اظهار کرد: من همیشه به دنبال نوگرایی در عرصه موسیقی هستم.
وی با بیان اینکه برخی از افراد همیشه به دنبال ایراد گرفتن هستند، گفت: نظر این گونه افراد درباره کارهای من این است که موسیقی آثار من تلفیقی نیست بلکه پاپ است اما حقیقت خلاف این موضوع است و کارهایی که من اجرا میکنم تلفیقی است.
سرلک در پاسخ به سوال حسنی درباره سفرش به خارج از کشور توضیح داد: من در خارج از کشور امکان اقامت را دارم، اما دلبستگی من به کشورم است و سرشت من با هیچ کجای دنیا به جز کشورم همخوانی ندارد.
همچنین در خلال پخش این برنامه نسرین آبروانی معاون جدید صدا که برای بازدید از استودیوهای پخش شبکههای رادیویی به ساختمان پخش 9 دی آمده بود، از استودیوی شبکه جوان هم بازدید کرد.
در ادامه برنامه سرلک تصنیف «چرخ سبز» از آلبوم «اشکی در گذرگاه تاریخ» را به برای اولین بار از شبکه رادیویی جوان پخش و عنوان کرد: این آلبوم هنوز در ایران منتشر نشده و من این اثر را به شنوندگان برنامه «موسیقی من» تقدیم میکنم.
وی همچنین قطعاتی را به طور زنده اجرا کرد و در پاسخ به سوال حسنی مبنی بر اینکه آیا شعری بوده که دوست داشتهای بخوانی اما هنوز نخواندهای، گفت: شعری را که بین استاد شهریار و سایه رد و بدل شده دوست دارم بخوانم و با صحبتی که با دوستم محسن چاوشی کردهام قرار است به زودی این اتفاق بیافتد.
فرزاد حسنی در واکنش به این موضوع با خنده خطاب به سینا سرلک، اظهار کرد: بگذار آن آقای خاص که دیده نمیشود سایه را میخواند.
برنامه «موسیقی من» با اجرای فرزاد حسنی جمعهها صبح از ساعت 10 تا 11:30 از شبکه رادیویی جوان به طور زنده پخش میشود.
منبع: mehrnews
+
+
محتوای مخفی: ترانه مکرم، ترانه سرای ترانه های محبوب مان
دوستان امروز داشتم از جلو یه کلوپ رد میشدم آلبوم حریص محسنو دیدم... خریدمش یهویی....
الان اومدم خونه اجراش میکنم با WMP مدیا پلیر ویندوز....اسم ترکا رو میندازه...برا اولین بار بود که میدیدم....
گفتم ببینم اون یکی آلبوما هم دارن همچین چیزی....همشونو امتحان کردم دیدم آره دارن...ولی...آلبوم پاروی بی قایق یه چیز دیگه نشون میده....پرچم سفیدم همچنین....
مال شمام اینجوریه!؟ :|
فیلم 11 ثانیه ای جدید از زانکو چاوشی
دور و بر خونه محسن سلمونی نیست؟! :n02:
چرا هنوز اسم باباش رو نمیتونه بگه؟! میگه موزَنِ چاوُشی :n02:
+
عکس جدید چاوشی
+
اینم یه مطلبی که یکی از دوستان چند مدت پیش تو فیسبوق گزاشته بود در مورد چشای محسن. :n02: جالبه! خوندنش خالی از لطف نیست.
البته بعد اینکه این مطلب نوشته شد همه شروع کردن به اسکی رفتن و شروع کردن به تشریح اقصی نقاط بدن محسن. :n02:
محتوای مخفی: متن
نقل قول:
اولی در حال پخش حریص(ترک 6)
دومی ترک دزیره که اصلا" ربطی به آلبوم نداره..:|
سومی ترک مردم آزار....:|
دوستان مال شما ام اینجوریه!؟
کد های همراه اول
دزیره
70844
قهوه ی قجری
70845
جز
70846
تفنگ سر پر
70847
خواب
70848
پاروی بی قایق
70849
یه خونه ی کوچیک
70850
کلنجار
70851
یوسف
70852
وصیت
70853
تگ های موسیقیتون رو با این برنامه اصلاح کنید
به کار Audio CD نمیخوره....نقل قول:
شاید متوجه سوالتون نشدم اما فقط واسه فایل های ام پی تری هست در ضمن اگه دوست داشتید نام کاربریتون رو بفرستید براتون اعتبار اضافه کنم
با تشکر از دوستان که راهنماییم کردید! :|
جدید
پدرام کشتکار تنظیم کننده آلبوم چنگیز و محسن چاوشی
+
+
زمان انتشار فیلم لامپ صد و آهنگِ بید مجنون 22 بهمن ماه
..
برای محسن چاوشی، باب مارلی و همه آن صداهای ابدی
[ سیامک رحمانی - روزنامهنگار ]
یک- «خیلی خستهام. احساس میکنم دیگر دارم به آخر میرسم.... دکتر آسیلز هم گفته که دیگر امیدی نیست. اما … مگر میشود؟ امیدی هست. میدانم که هست. ما زندهایم. حتماً بعدش هم میمیریم. اما زندگیمان ابدی خواهد بود. من دارم جوانیام را میدهم. به کی؟ … به همانی که بهم داد. به روح بزرگ زندگی. ودیعه یک خواننده، روحش است. نفسش است. زندگیاش است. زندگی ابدی. نمیتوانم باور کنم یک آدم بمیرد. بمیرد و تمام بشود … نه …» این جملات را مرور میکنیم و به یاد میآوریم که وقتی باب مارلی مرد ۳۶ سال بیشتر نداشت. تنها ۳۶ سال. اما سرطان و بعد مرگ او را از موسیقی گرفت. او را از جهان گرفت. بیپولی. بدبختی. تحقیر. اما وقتی که از باب مارلی حرف میزنیم زندگی او بیاهمیتترین چیز است. آنچه تنها برای خودش اهمیت داشته. در عوض صدای او، گیتار خاموشنشدنی او، آنچه که تا ابد میماند، همه وجودی که او به روح بزرگ زندگی تقدیم کرده است. کوین مک دونالد، کارگردان انگلیسی دو سال پیش پس از ساختن فیلمی درباره باب مارلی، وقتی در برابر این پرسش قرار گرفت که موسیقی او چه تاثیری بر جهان گذاشته است، گفت: «در سر آغاز بهار عربی تونس، مردم ترانه «برخیز، به پا خیز» را میخواندند و بلافاصله پس از آنکه مرد میوه فروش، خودش را به آتش کشید، همین جمله از ترانه، روی دیواری نزدیک محل خودسوزیاش نقش بست.» برخیز، به پا خیز، ترانهای مشهور از باب مارلی که سی سال پس از مرگ او از جامائیکا تا بن عروس و از میامی فلوریدا تا خیابان حبیب بورقیبه شنیده میشود. «نمیخواهم بمیرم… نه… تقصیر هیچ کس نیست. من آزادم. من آزادهام. باید حرف بزنم. باید با یکی حرف بزنم.... میخواهم ساز برنم. دیگر بس است. کاش میدانستم تا کی میتوانم ساز بزنم. اما… اصلاً این «تا کی» مهم نیست. مهم این است که هنوز مغزم فرمان میدهد. مهم این است که هنوز هم گوشهایم نتها را میشنود. اما پایم… فوتبال؟ ضعیف شدهام. اینهارا دکتر آسیلز میگفت. گفت دیگر تمام. امیدی نیست. اما هست. میدانم که هست. من زندهام.» و او زنده است. چه کسی میتواند بگوید که او دیگر نیست.
دو- التهاب و شوق جوانانه هوادارها که فروبنشیند، صد سال بعد یا پنجاه سال بعد که ما نباشیم و از همه آنچه امروز در کف خیابان یا بر بستر صفحات کاغذی و دیوارهای مجازی میگذرد جز آرشیو و خطی در تاریخ باقی نمانده باشد، حتما اسمهایی هستند که توانسته باشند خود را از فیلترهای چند لایه زمان عبور دهند و مقابل چشم و ذهن آیندگان عرضه کنند. آنچنان که ما امروز غلامحسین بنان و داریوش رفیعی را با حسرت و حظ، رها نمیکنیم. با همان ترانههای خشدار که انگار بوی اسپند و طعم بستنیهای کافه لقانطه دارند. آنچنان که نمیشود زمستان برسد و دوباره با «زمستون» افشین مقدم چشمیتر نکنیم. روز آفتابی پاییزی به چمهای آخر جاده چالوس برسی و «ماهیگیر» مازیار دوباره جادویت نکند. یا آخر شبی باشد و خسته ناخنی و گیتاری، و همه دوباره هوس نکنیم که... اگه یه روز بری سفر، بری ز پیشم بیخبر....
پنجاه سال بعد، صد سال بعد، کمی از همینها لابد باز هم زمزمه خواهد شد. از حنجرهها و نواهایی که امروز اوقات تنهایی و دورهمی ما را در تسخیر خود دارند، بعضیها همچنان شنیده خواهند شد. صداهایی که کش میآیند و از مرگها و از نوروزها، از تیترهای هر روزه روزنامهها عبور میکنند تا ابدی شوند. و در میان این صداها تردید ندارم صدای مضطربی هست که خواهد ماند. موسیقی و ترانهای که میخواهد جان این زمانه باشد و برای گریختن از دست جلاد ثانیهها همه هستی خود را قمار میکند. کسی که شیداییاش به کلمه و نت را میتوان از هر تراک تازهای دریافت. شیداییاش به شنیدن و شنیده شدن. و آن تن زدن از حضور، انگار که بگوید «فقط صداست». «تنها صداست». و این صدا به دلت هم ننشیند، چنان اصالتی دارد که نتوانی انکارش کنی. روحی را که در آن به ودیعه گذاشته شده. روحی که باب مارلی میگوید. نفسی که باب مارلی میگوید. و همه اینها را میشود در تن زدنهای محسن چاوشی دید. در نفس زدنهایش. کالبدی که گویی از تصویر و هر نمایشی طفره میرود تا در صدای خود، تنها، به اوج برسد. برای همین است، به گمانم، که فکر میکنم او از درهها و ستیغهای تاریخ عبور خواهد کرد و به جاودانگی سلام خواهد داد. محسن چاوشی، که دوستش داشته باشی یا نه، هر ترانهاش را هزار بار شنیده باشی یا نه، انگار میخواهد به تو بگوید که هنوز امیدی هست. که زنده خواهد ماند. حتی روزی که دیگر نباشد.
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 دی 1393 - 15:26
منبع: musicema
ماجرای این فیلمه چیه؟ موسیقی متنش رو چاوشی خونده ؟
====
فیفا به ایشون برای انتخاب بهترین بازیکن جهان حق رای داده بود !نقل قول:
[ سیامک رحمانی - روزنامهنگار ]
اره بعد از فیلم سنتوری فیلم لامپ صد دومین فیلمیه که چاوشی آهنگش رو میخونه. اسم آهنگی هم که میخونه بید بی مجنون هست.نقل قول:
آهنگ بید بی مجنون تیتراژ فیلم لامپ 100
آهنگ : محسن چاوشی | ترانه : حسین صفا | تنظیم : بهنود فدوی
+
در مورد سیامک رحمانی هم آره فرد بزرگیه.
شعر بید بی مجنون که تیتراژ فیلم لامپ صد که در آینده منتشر میشه هست رو اینجا دوباره میزارم شاید کسانی که هنوز ندیدن، ببینن:
بید بی مجنون
من از غل و زنجیر میترسم ، از آه بی تاثیر میترسم
از اتفاق ظاهرا ساده ، از اتفاقی که نیفتاده
میخندم و از خنده میترسم ، هر روز از آینده میترسم
زير بيد بي مجنون ميشينم ، زير شر شر بارون ميشينم
فك ميكنم شايد برگردي ، با خودم مي گم بايد برگردي
خنجر واسه ي اين سينه كافي نيست ، عاشق كشي رسم تلافي نيست
اي چشم !از ديدن خلاصم كن ، از چشم پوشيدن خلاصم كن
اينقد گيجم كه نميدونم ، بايد تو رو از چي بترسونم
زير بيد بي مجنون مي شينم ، زير شرشر بارون ميشينم
فك ميكنم شايد برگردي ، با خودم ميگم بايد برگردی
شاعر: حسین صفا
آهنگسازی بید بی مجنون توسط خود محسن چاوشی انجام شده و تنظیم بر عهده بهنود فدوی هست.
نکته: کاوری که بالا گذاشتم رسمی نیست و توسط عزیزان chavoshinews ساخته شده.
مدیر اجرایی جایزه «ققنوس» در گفتگو با سایت «موسیقی ما» عنوان کرد؛
بهنام کریمی: از بین ۱۵۴ اثر دریافتی، ۴۳ قطعه توسط هیئت داوران بررسی میشود
موسیقی ما – اولین دوره جایزه «ققنوس» در روزهای پایانی خود به سر می برد. روز یکشنبه 28 دی ماه مراسم اختتامیه این جشنواره در تالار وحدت تهران برگزار می شود و از هنرمندان برتر تقدیر به عمل می آید. این روزها هم هیئت داوران جایزه ققنوس مشغول بررسی موزیک ویدئوهایی هستند که از جمع آثار دریافتی دبیرخانه جشنواره به مرحله دوم راه پیدا کرده اند. «بهنام کریمی»، مدیر اجرایی اولین دوره جایزه ققنوس، در گفتگو با سایت «موسیقی ما» تعداد و اسامی هنرمندانی که به مرحله انتخاب راه پیدا کرده اند را اعلام کرد.
*چند اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و چند اثر مورد تایید هیئت انتخاب جایزه «ققنوس» قرار گرفت؟
اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و پس از بررسی هیئت انتخاب، 43 اثر واجد شرایط داوری دیدند. نتایج این داوری روز یکشنبه 28 دی ماه در تالار وحدت تهران مشخص می شود. آثار دوستانی نظیر «محمد اصفهانی»، «محسن چاوشی»، «رضا صادقی»، «احسان خواجه امیری»، «مهدی یغمایی»، «بنیامین بهادری»، «حامد زمانی»، «رضا یزدانی»، «اشکان خطیبی»، «محسن شریفیان»، «سیروان خسروی»، «سعید مدرس»، «بهرام رادان» و گروه «پالت» و... انتخاب شدند. برای مراسم اختتامیه هم تدارکات خوبی دیده شده است که هم اجرای زنده خواهیم داشت و هم علاوه بر اهدای جوایز، کلیپ های برگزیده پخش می شوند. نهایتا برنامه به این صورت است که در آینده ای نه چندان دور، کلیه این آثار را به دست مخاطبان موسیقی برسانیم. طریق این امر هم به زودی اعلام می شود.
*این جشنواره کلا چند برنده خواهد داشت؟
مقاومت و دفاع ملی، صلح و مسائل جهانی، عرفان، اجتماعی و عاشقانه های اصیل پنج موردی بودند که مدنظر داشتیم و خوشبختانه آثار گسترده ای به دبیرخانه جشنواره ارائه شدند. برندگان در دو بخش جوایز خود را دریافت می کنند. یک بخش به صورت موضوعی با آثار برخورد کرده ایم و این موضوعات در متن فراخوان هم عنوان شده است. یک بخش جوایز هم شامل ساختارهایی نظیر آهنگسازی، تنظیم، کارگردانی، تدوین و جلوه های ویژه و... است. چهارده جایزه خواهیم داشت.
*جلوه های ویژه و استفاده از تجهیزات و امکانات گران قیمت و کلا کلیپ های پرهزینه آیا تاثیری در انتخاب هیئت داوران دارد؟
همه این شرایط مدنظر قرار گرفته است و هنوز هم آثار در حال بررسی هستند. بحث هزینه های اضافی یک مقدار دارای ابهام است. برخی هزینه ها برای جلوه های ویژه و افکت هایی استفاده می شود که واقعا زیبا هستند و سطح کار را ارتقا می دهند. اما اگر هزینه های بی دلیل انجام شده باشد و بازدهی و تاثیرگذاری در اثر ایجاد نکند مسلما هیئت داوران که از اساتید فن هستند تشخیص می دهند و می توانند اعلام کنند جزئیات این آثار به جا بوده است یا خیر. برای تاثیرگذاری یک قطعه تمامی شرایط را در نظر گرفته ایم اما مسلما سال اول است و شاید کاستی هایی داشته باشیم. تجربه خوبی بود و برای سال های آینده می توانیم اتفاقات بهتری را رقم بزنیم.
*و صحبت پایانی؟
از تمامی دوستانی که در این جشنواره شرکت کردند تشکر می کنیم. خیلی از خواننده های خوب از ما تقاضا داشتند که زمان را تمدید کنیم که قدردان این دوستان هستیم و بابت عدم تمدید زمان، پوزش می طلبیم.
نویسنده:
وحید لشکری
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 دی 1393 - 13:38
منبع: musicema
یکی بگه چرا این آلبوم منو از یاد ببر بعد از هفت هشت سال یهو اومد بیرون ؟! :n36:
محسن هم از انتشارش اطلاعی نداشت. شاید شرکت پخش آلبوم یه شاخه نیلوفر یهویی تو آیتونز منتشرش کرد. :n36:نقل قول:
همین بعد از ظهر به محسن اطلاع داده شد که این آلبوم تو آیتونز پخش شده. محسن هم دیگه نمیتونست کاری کنه.
گوش کردم. فقط سطح پیشرفت محسن رو ببینین تو این 7 سال. از چی رسیده به پارو. (هر چند اینایی که منتشر شدن همون موقعی که یه شاخه نیلوفر میخواست منتشر شه چاوشی به این نتیجه رسیده بود که در حد بقیه کارای آلبوم نیست و از پخش نهایی حذفشون کرده بود.)
ترک زخم کلاب میکس کلا خاطراتی که از زخم زبون داشتم رو از بین برد. :n35::n37:
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای محسن چاوشی به نام منو از یاد ببر منتشر شد
این آلبوم شامل تراک های پخش نشده آلبوم یک شاخه نیلوفر می باشد
سه تراک کاملا جدید و سه تراک با تنظیم متفاوت نسبت به کارهایی که قبلا منتشر شده
توضیحاتی در مورد آلبوم منتشر شده در سطح اینترنت
آلبوم مذکور که شامل قطعاتی ماکت از زمان یک شاخه نیلوفر و چند تک آهنگ مستقل منتشر شده آقای چاوشی می باشد ، کاملا بدون اطلاع منتشر شده است.
این قطعات هیچ گونه ارتباطی با آلبوم چنگیز ندارند و جزو آثار ماکت آقای چاوشی هستند که با تنظیم های متفاوت موجود بودند.
سیاست همیشگی سکوت خواهد بود ، افرادی که به خودشون اجازه دادند آثار ماکت و مستقل یک هنرمند رو در قالب البوم عرضه کنن و از طریق سایت آیتونز به فروش برسونند شک نکنن خیلی زود جواب این کار رو خواهند گرفت .
دیروز عصر مطلع شدیم کارها بر روی آیتونز قرار گرفته است ، علیرغم تلاش نتوانستیم آثار را حذف کنیم و متاسفانه شب در سطح اینترنت منتشر شد.
این رفتارها علاوه بر ناراحت کردنِ آقای چاوشی ، تمامی برنامه های آتی را نیز گاهی دچار مشکل می کند
ای کاش رنج آخر ..
روز خوش
دوستان چگونه می شه یک مجموعه شعر رو برای محسن چاوشی فرستاد که به دست خودش برسه؟
منظورت مجموعه شعر به صورت فیزیکی یعنی کتاب هست یا مجازی؟ اگه مجازیه پیغام خصوصی کن بهش تو فیسبوق.نقل قول:
محتوای مخفی: از محسن چاوشی تا علیرضا قزوه؛ همه جایزه گرفتند
+
محتوای مخفی: اردوان کامکار، نوازنده پیشرو سنتور در گفتوگوی مفصلی بیان کرد
میثم یوسفی با یک ترانه در آلبوم چنگیز حضور دارد
فضای آهنگ : سمفونیک راک