چطور ؟ مگه شما Wii داری ؟!نقل قول:
امیدوارم که نیاد وگرنه من از حسودی می ترکم
Printable View
چطور ؟ مگه شما Wii داری ؟!نقل قول:
امیدوارم که نیاد وگرنه من از حسودی می ترکم
Wii توی ایران دقیقا قیمتش سه برابره.
اویل 5 فکر نکنم مالی بشه چه برسه به یک بازسازی.
آره . مگه اینکه آشنا داشته باشی واست بفرسته .نقل قول:
Wii توی ایران دقیقا قیمتش سه برابره.
اویل 5 فکر نکنم مالی بشه چه برسه به یک بازسازی.
نقل قول:
در هر حال براي ما pc بازها نمياد ولي نسخه wii كه بازسازي (البته بازسازي كه نميشه گفت)شماره هاي قبليه فكر كنم بازي خفني از آب در بياد.
سلام
من توی یه قسمت بازیevil4 گیر کردم.اونجایی که یه سنگ بزرگ را می اندازند پایین باید چکار کنم؟هر کاری میکنم نمی تونم فرار کنم.باید از چه کلید هایی استفاده کنم؟لطفا اگه کسی می دونه جواب بده.
Rctrl: 1نقل قول:
من توی یه قسمت بازیevil4 گیر کردم.اونجایی که یه سنگ بزرگ را می اندازند پایین باید چکار کنم؟هر کاری میکنم نمی تونم فرار کنم.باید از چه کلید هایی استفاده کنم؟لطفا اگه کسی می دونه جواب بده.
Enter:3
RShift: 5
L Shift: 6
همینها رو بزن بر مبنای بالا.
نقل قول:با تموم سرعتی که می تونی.نقل قول:
نه Wii ندارم اما گرافیک کامپیوترم به این چیزا نمی کشه بعد چه حرصی داره همه روی pc بازی کنن من نتونم!!!!!نقل قول:
چطور ؟ مگه شما Wii داری ؟!
فکر کنم یعنی مطمئنم اگه دمو رو ببینی نظرت عوض میشه ، در ضمن TUC همونطور که بچه ها گفتن باز سازی محض نیست، بهتره یه ذره بیشتر راجع بهش search کنی.نقل قول:
در ضمن حتی اگرهم باز سازی محض بود من که از خدامه یه بار دیگه اویل 1 و 2 رو با گرافیک بالا بازی کنم.
آرام تو هم نگران نباش، فکر می کنم زمانی که این بازی واسه PC بیاد (البته اگه بیاد) تو هم سیستمتو Upgrade کردی. چون معمولا این CAPCOM مسخره نسخه های PC رو 2-3 سال دیرتر میده بیرون.