62 دائم 93 اعتباری
هر دقیقه
حالا هی تبلیغ کنین
اینم تعرفه جدید ایرانسل همین الا اخبار 20.30 گفت
خدائی خجالت داره
62 دائم 93 اعتباری
هر دقیقه
حالا هی تبلیغ کنین
اینم تعرفه جدید ایرانسل همین الا اخبار 20.30 گفت
خدائی خجالت داره
این اخبار 20:30 هم که به غیر از چرند و چرت و پرت چیزی برای گفتن نداره . اصلا هنوز تصویب نشده و معلوم نیست . قرار هست 2 طرح تعرفه در نظر بگیره ایرانسل یکی ثانیه ای و یکی دیگه دقیقه ای . ولی ایرانسل و مدیر عامل نادانش نمی دونه همین اخباری چرندی که اینها می گویند چقدر روی مردم تاثیر میزاره و به ایرانسل ضربه می زنه .
اخبار از اینم معتبرتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بگین تصویب نشده .
ICTna.ir - مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) جزئیات طرح تعرفه جدید سیم کارت های ایرانسل را اعلام کرد.
مدیرعامل ایرانسل گفت: پس از مباحثی که در خصوص محاسبه ثانیه ای صورتحساب مشترکین ایرانسل مطرح شد ایرانسل طرحی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرد که طبق آن مشترکین ایرانسل برای هر ۶۰ ثانیه مکالمه با دیگر مشترکان ایرانسل ۴۹۹ ریال و با مشترکان دیگر شبکه ها ۷۶۰ ریال پرداخت مینمودند اما این طرح مورد موافق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار نگرفت و در نهایت با طرح تعرفه ثانیه جدید ایرانسل موافقت شد.
مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: از این پس مشترکین ایرانسل مختار خواهند بود تا یکی از طرح های تعرفه ایرانسل را انتخاب کنند، بر این اساس مشترکینی که "طرح تعرفه دقیقه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند مطابق تعرفه های فعلی برایشان صورتحساب صادر خواهد شد یعنی در سیم کارت های دائمی ۴۹۹ ریال و برای سیم کارت های اعتباری ۶۲۰ ریال برای دوره های یک دقیقه، و مشترکینی که "طرح تعرفه ثانیه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند برای مجموعا هر 60 ثانیه مکالمه در سیم کارت های دائمی 625 ریال و در سیم کارت های اعتباری 852 ریال پرداخت خواهند کرد.
دزفولی در گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: ایرانسل برای کلیه مشترکین فعلی و آینده خود به صورت پیش فرض طرح تعرفه ثانیه ای را مبنای محاسبه صورتحساب های خود قرار میدهد اما مشترکین به زودی از طریق یک شیوه بسیار سهل و ساده و از طریق سرویس SMS قادر خواهند بود در هر لحظه و هر زمان به دفعات طرح تعرفه مبنای شیوه صورتحساب گیری خود را انتخاب و تغییر دهند.
به گفته دزفولی ایرانسل هرگز اصراری به عرضه چنین طرح تعرفه ای نداشت ولی اصرار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای محاسبه ثانیه ای تعرفه بجای محاسبه صورتحساب مشترکین بر مبنای دوره های دقیقه ای موجب عرضه این دو طرح تعرفه شد. وی تصریح کرد: صدور صورتحساب براساس دوره های دقیقه ای یکی از شیوه های مرسوم صورتحساب گیری در بین اپراتورهای مختلف دنیاست.
ظهر امروز دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طی اطلاعیه ای اعلام کرد: شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.
به گفته مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه کشور ایرانسل به زودی با ارائه طرح تعرفه های جدیدی دیگری نظیر "فهرست تماس با دوستان و آشنایان" و همچنین "اعطای امتیازهای تشویقی و تخفیف های دوره ای بر اساس میزان مکالمات" امکانات بیشتری برای کاهش هزینه های استفاده از خدمات مختلف شبکه ایرانسل به مشترکین خود عرضه خواهد کرد.
مهندس دزفولی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار ایستنا با اشاره به راه اندازی شبکه ایرانسل در بیش از ۹۰ شهر کشور، اظهار امیدواری کرد تا آخر اردیبهشت ماه شهرهای بیشتری بخصوص در استانهای گلستان، اردبیل، قزوین، کرمانشاه و زنجان به شبکه تلفن همراه ایرانسل بپیوندند.
یک چیز در رابطه با اضافه شدن اپراتورها هم بگم . ایران مثل هر جای دنیا نیست که اضافه شدن اپراتور در آن تاثیری داشته بر روند پیشرفت تلفن همراه چون تمام زیرساخت و فضای فرکانسی کشور دست شرکت کلاش و حقه باز مخابرات هست و هر طور دلش بخواهد رفتار می کنه با اپراتورها . آن سازمان تنظیم و مقررات هم یک چیز فرمالیته مسخره بیشتر نیست و یکی از مسوولان ارتباطات سیار مدیر عامل آن هست . اپراتور سوم هم بیاد به سرنوشت ایرانسل دچار بشه . شا مطمین باشید Mci هیچگاه اجازه نمی ده اپراتوری بهتر از آن در ایران شروع به کار کنه .
خوب دارم از نسل 2.7 استفاده می کنم. فرقش چیه اینکه امکاناتش بیشتره !نقل قول:
امکاناتم که بیشتر باشه من هرچه قدر از امکاناتش استفاده میکنم هزینه اونم دارم پرداخت میکنم.
یعنی طوری نیست که هزینه تماس زیاد باشه به جاش امکانات رایگان باشه . اگه همچین بود حرف تو کاملا منطقی بود.:46:
ای ول اینو خوب اومدینقل قول:
من که اگه ایرانسل تعرفشو 1000 تومنم بکنه بازم میگم ایرانسل بهترین
حالم از هر چیزی که پشتش دولت و فقط منافع خودش مهم بهم میخوره
پس از هدایای نوروزی، ایرانسل یک هدیه ویژه بهاری برای شما مشترکین گرامی سیم کارت اعتباری در نظر گرفته است.
این هدیه، بسته های ویژه سیم کارت ایرانسل است که هر یک شامل دو سیم کارت اعتباری 64 کیلو بایتی ایرانسل و مجموعاً 10 هزار تومان شارژ اولیه است؛ بعبارت دیگر، هر یک از سیم کارت ها (بدون درنظرگیری مالیات فروش و عوارض) 5 هزار تومان شارژ اولیه دارد.
برای تهیه این بسته ها کافی است در فاصله 12 اردیبهشت تا 11 خرداد 86 به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کرده و با پرداخت تنها 50 هزار تومان دو سیم کارت اعتباری ایرانسل دریافت کنید!
به یاد داشته باشید که سیم کارتهای اعتباری ایرانسل مانند سیم کارتهای دائمی، هیچ گونه محدودیت زمانی نداشته و دارای اعتبار همیشگی هستند. این سیم کارت ها به لحاظ خدماتی (بجز سرویس رومینگ بین المللی) از کلیه امکانات موجود برای سیم کارتهای دائمی از جمله سرویس های Mms و Gprs برخوردارند.
1. توجه فرمایید هر یک از بسته های ویژه، شامل دو سیم کارت اعتباری بوده و این بسته ها نمی بایست به هیچ وجه باز شده باشند. از خریداری بسته هایی که به هر دلیل باز شده اند، جداً خودداری نمایید.
2. ارائه مدرک شناسایی و کپی از آن برای ثبت نام الزامیست.
3. هر یک از سیم کارتهای بسته های ویژه، دارای 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه می باشد.
4. درصورتیکه مایل به خریداری سیم کارتهای اعتباری معمولی ایرانسل (یک بسته راه اندازی شامل یک عدد سیم کارت اعتباری) هستید، بهای این سیم کارتها همانند قبل، معادل 290 هزار ريال برای هر بسته راه اندازی است. در هر یک از این سیم کارتها 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه رایگان موجود است.
تو سایت ایرانسل نوشته تعرفه ی تمام مکالمات 499 ریال تاریخ به روز رسانی هم 11/2/86 هست یعنی امروز. اینم دروغه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من این پست شما رو ندیدم دوباره فرستادم !!!:31:نقل قول:
این حرفتونو 100% قبول دارم. چون امروز رفیقم به من گفت بهت تسلیت میگم!!!!! گفتم چرا؟ گفت چون تعرفه ی ایرانسل شده 98 تومن!!!!!!!!!:18: همون جا شاخ درآوردم تا اومدم خونه و سایت خود ایرانسل رو دیدم که نوشته بود 499 ریال!!!!! :27:نقل قول: