خوب عزیز دل برادر؛ حداقل ReadMe رو میزاشتی.:27::27:نقل قول:
بقیه فایلها لازم نیست و فقط ReadMe ولی آخر Readme خودت اسم همه فایلهای مود رو بنویس. منظورم تکسچر ها و اسکلتها و یا چیزهای دیگه... اسماشونو بنویس...
خوب عزیز دل برادر؛ حداقل ReadMe رو میزاشتی.:27::27:نقل قول:
بقیه فایلها لازم نیست و فقط ReadMe ولی آخر Readme خودت اسم همه فایلهای مود رو بنویس. منظورم تکسچر ها و اسکلتها و یا چیزهای دیگه... اسماشونو بنویس...
ببخشيد يادم رفت بگم فايل ريدمي اين مود روي عكسش نوشته شده . منم عكسشو ميزارم + لينك دانلود . :31:
صفحه مربوط به اون :
[html]http://www.gtamods.de/gtasa_player_models.php[/html] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي صفحش برين توضيحات داره . راستش من از اين كارل اصلا خوشم نمياد . ميخوام عوضش كنم كه اينجا رو موندم .
دانلود :
توي فولدرش دو تا فايل هست به اسم هاي payne.dff و payne.txdکد:http://www.gtamods.de/filen_Max_Payne.php
این عکس که نوشته هاش خونده نمیشه...:13:نقل قول:
بعد این مکس پاین میشه یکی از گانگسترهای محله...
اگر میخوای جای کسی دیگه بزاریش کافیه اسمش رو به نام اون شخصیت تغییر بدی.
اگر مود برای تغییر قیافه خود CJ میخوای کلمه NM Girl رو تو گوگل سرچ کن.
دقت کن که تمام مودهای تغییر روی چهره Cj موقتی هستند. یعنی منظورم اینه که باهاشون آرایشگاه نمیشه رفت یا تاتو نمیشه کرد و حتی ساعت و چیزهای دیگه هم بعضی موقع ها نمیشه انتخاب کرد.
یعنی وقتی مثلا بری آرایشگاه چهره طبیعی میشه ولی باز میتونی بری از تو خونه انتخاب کنی.
ممنون ابي جان نصبش كردم بعد ميرم دنبالش توي بازي . ببخشيد يه سوال ديگه هم دارم . يه پاركينگ توي بازي هست كه عكسشو توي زير گذاشتم . نميدونم چرا وقتي بهش نزديك ميشم بازي هنگ مي كنه و اصلا نميشه به اين ناحيه نزديك شد . لطفا ميشه بگين مشكل از كجاست و چه جوري ميشه درستش كرد .
بعضي مواقع مثلا ميريم سرتوران اون كسي كه ميخواد غذا رو بده يه حالت نا مفهوم ديده ميشه يا بعضي مردم شهر يه دفعه نا مرئي ديده ميشن . دليل چيه ؟
ديدين وقتي ميريم توي سايت هاي جي تي اي مثلا ميخوايم يه ماشين دانلود كنيم يه عكس از زده كه خيلي طبيعيه يعني بازيشون كاملا طبيعي نشون ميده . من بايد چيكار كنم كه بازي توي كامپيوتر من كاملا تميز نشون بده ؟
با تشكر از شما ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال میکنم تا ببینم مشکل چیه.نقل قول:
1- تا حالا به پوشه MAP چیزی اضافه کردی یا تغییری تو اون دادی؟
2- تا به حال فایل GTA.DAT رو تغییر دادی؟
3- آیا این پارکینگ از اون مدلی هست که درش باز میشه و آیا توش ماشین داره؟
پوشه Map رو به حالت اصلی برگردون و دوباره امتحان کن.
فایل GTA.DAT رو اگر تغییر دادی به حالت اول بر گردون و امتحان کن.
ممکنه ماشینی که تو اون پارکینگ پارک شده مشکلی داشته باشه و دلیل این باشه.
اگر هیچ کدوم از موارد بالا نیست حتما یک فایل رو تو GTA3.IMG تغییر دادی و خراب شده.
شاید هم مشکل از مودهای تغییر محیط هست.
از فایل GTA3.IMG اصلی استفاده کن (بدون اینکه فایلهای دیگه رو عوض کنی یعنی بقیه به جز GTA3.IMG جدید و دستکاری شده باشن) اگر درست شد مورد آخر احتمال داره شده باشه.
Frame Limiter رو خاموش کنید.
MipMaping روشن باشه.
Wide خاموش باشه.
Visual FX روی Very High باشه.
Anty Aliasing رو اونقدر بالا ببرید که بازی گیر نکنه. چون گرافیکهای پایین این رو ساپورت نمیکنه و این گزینه بسیار رو تصویرهای طبیعی تاثیر داره و هرچی بالاتر باشه تصویر بهتره.
Resulation رو حداقلا 1024x768 16 بزارین. این گزینه رو طوری تنظیم کنید که تصویر قسمت خالی و سیاه نداشته باشه. 16 رنگ و کیفیت کمتری داره و 32 رنگ و کیفیت بیشتری داره.
دوست عزیز باید نام فایل رو به پلیر تغیر بدی و در فایل پلیر بزاری نه gta 3نقل قول:
البه فکر کنم
ابی جان یه مودی به ما بده که به بازی مرحله اضافه کنه بابا مردیم از بس تو شهر ول گشتیم
دوست عزیز در فایل Player.IMG فایلی با نام Player وجود ندارد.نقل قول:
همونطور که گفتم Skinهای خود Carl باید فایلهای بیشتری داشته باشن از جمله پا، کفش، چهره و بدن که هر کدوم تو یک فایل جدا باید باشه.
بهتره با Take Two مذاکره کنی و مشکلت رو به اونها بگی تا موتور پایه ی بازیرو در اختیارت بزارن:31::27::21:نقل قول:
ابی جان یه مودی به ما بده که به بازی مرحله اضافه کنه بابا مردیم از بس تو شهر ول گشتیم
مودی که ماموریت جدید اضافه کنه خیلی کمیاب و پر از باگه.
یک بار گفتم دوباره میگم:
اضافه کردن ماموریت جدید به GTA = ساختن یک کامپوتر به تنه ی درخت:18::31::31::13:
البته مثال ایندفعه با دفعه ی قبل فرق میکرد.
ولی کار نشد نداره... شما هر وقت کامپیوتر رو ساختی، منهم با کمک دوستان چند تا ماموریت جدید درست میکنیم.:46:
_____
ببخشید به خاطر شوخی ها...:20:
2008 Honda:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1197492098_civic_2008.rar