تجربه سه تا کانال رو دارمنقل قول:
اگر میخوای کانال بگیره اول حوصله به خرج بده بعدا فقط خودت روی کانال کار نکن ادمین بگیر تا یه وقتی که نیستی کانال پستاش کم نشه باعث ریزش بشه
سوما با کانال های هم رده تبادل کن تا اعضا زیاد بشن
و......
Printable View
تجربه سه تا کانال رو دارمنقل قول:
اگر میخوای کانال بگیره اول حوصله به خرج بده بعدا فقط خودت روی کانال کار نکن ادمین بگیر تا یه وقتی که نیستی کانال پستاش کم نشه باعث ریزش بشه
سوما با کانال های هم رده تبادل کن تا اعضا زیاد بشن
و......
سلام به تازگی با پیجها و کانالهای برخورد کردم با عنوان فروش شماره های مجازی امریکا و کانادا مخصوص تلگرام !
لطفا فریب اینگونه افراد سودجو و کلاهبردار رو نخورید.
شما خودتون میتونید شماره مجازی بسازید
خیلی از بات ها گزینه ی استاپ ندارند. یا لا اقل اینایی که من عضوشون هستم گزینه ی استاپ ندارند.نقل قول:
فقط باید از طریق تنظیمات تلگرام عمل کنم که اون هم گزینه ی استاپ اند بلاک رو داره و گزینه استاپ به تنهایی که من میخوامش رو نداره.
منظورشون همین بود نه اینکه گزینه STOP خالی باشه !نقل قول:
شاید گزینه استاپ رو برای انتخاب قرار نداده باشن ولی دستور sotp\ رو تایپ کنید و بفرستید، فکر میکنم جواب میده...نقل قول:
این کار رو هم قبل از گفتن شما انجام داده بودم ولی متاسفانه جواب نداد :n27:نقل قول:
در اینصورت راهی جز همون بلاک کردن نمیمونه... یا اینکه اکانتتون رو یکبار delete کنید و دوباره بسازید که بات به شما دیگه نمیتونه پیام بده...نقل قول:
سلام
من اولین بارمه تلگرام نصب کردم . وقتی نرم افزار تلگرام رو باز میکنم با یک صفحه خالی مواجه میشم . در صورتی تمام مخاطبینم رو در بخش cantact تلگرام میبینم.
حالا چه کار باید بکنم تا وقتی نرم افزار تلگرام رو روی گوشی باز کردم مستقیما پروفایل تمامی مخاطبینم رو ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟ (جوری که برای همه مخاطبین گوشی من یک چت جداگانه باز شده باشه .)
- - - Updated - - -
سلام
من اولین بارمه تلگرام نصب کردم . وقتی نرم افزار تلگرام رو باز میکنم با یک صفحه خالی مواجه میشم . در صورتی تمام مخاطبینم رو در بخش cantact تلگرام میبینم.
حالا چه کار باید بکنم تا وقتی نرم افزار تلگرام رو روی گوشی باز کردم مستقیما پروفایل تمامی مخاطبینم رو ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟ (جوری که برای همه مخاطبین گوشی من یک چت جداگانه باز شده باشه .)
نمیشه دوست عزیز (مگر اینکه نسخه های غیررسمی و غیر امنِ ایرانی از این ایده ها بزنن که من استفاده نمیکنم از ویژگی هاشون خبر ندارم)نقل قول:
چیزی که شما میخواید مثل اینه که ماشینی بخواید که فرمون و دنده و پدالهاش تو صندلی عقب باشه! میشه ساخت ولی تا الان نساختن:n02:
به نکته خوبی اشاره کردی :n02:نقل قول:
ولی پیداش کردم . چند تا مخاطب رو با هم انتخاب میکنی از cantact و یک حالت چت ایجاد میشه در صفحه اصلی در نتیجه همهشون که انتخاب کردی از cantact میان صفحه اول و اصلی تلگرام .:n01: