خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه:n23:نقل قول:
Printable View
خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه:n23:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز ... میگم این کد *140*11# مشکلی پیدا کرده ؟! دو روزه هرچی میزنم جواب نمیده نمیذاره بفهمم چقدر مونده... کس دیگه این مشکلو پیدا کرده ؟:n27:
منم چنین مشکلی دارمنقل قول:
دوست عزیز فقط وب نمیتونی باز کنی نرم افزار هایی مثل وایبر و واتس آپ کار میکنن یا وقتی وصلی نه از وب میتونی استفاده کنی نه از نرم افزار ها؟نقل قول:
ممکنه در تنظیمات دیتا سیمکارت پراکسی تعریف شده باشه پاکش کنید درست میشه
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
توی وبسیایتها نمیتونم برم و با برنامه speed test ookla هم که میخواهم تست بگیرم اصلا سروری رو پیدا نمیکنه که بتونه تست بگیره.با اینکه آنتن دارم و علامت 3g یا h هم بالای صفحه موبایلم هست.نقل قول:
زمانی که سیم کارت ایرانسل تو گوشیه بالای گوشی میزنه G 3.75
ولی زمانی که همراه اول تو گوشی هست میزنه : 3G
فکر کنم بخاطر همین هست که سرعت حداکثری همراه اول از ایرانسل کمتره
به نظر من هم همینه .... مثالهای دیگه ای هم هست ... مثلا سایت بازار رو باز میکنه ، سرعتش هم خوبه اما یه برنامه 300 کیلوبایتی رو نمیتونه دانلود کنه ... برنامه هواشناسی که دیگه چیزی نداره با ایرانسل توی 3 ثانیه آپدیت میشد اما با همراه اول 6 روزه که نتونستم آپدیتش کنم ....نقل قول:
برای من که تقریبا همراه اول فقط بدرد اینستاگرام میخوره همین
..
اینم تنظیمات ... چیزی که خود همراه اول فرستاده
..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز speed testرو بیخیال وایبر و واتس آپ یا اینستاگرام کار میکنه یا نه؟نقل قول:
از تنظیمات apn گوشیت ی اسکریت شات بگیر بذار
یه سوال:
من هم اعتباری دارم هم دایمی
دایمی تو مشهد رجیستر میشه روی 3جی
ولی اعتباری فقط روی 2 جی البته مناطق دیگر تست نکردم