من ديشب يكي از بي منطق ترين عصبيت هاي عمرم را گذروندم و به زمين و زمان فحش دادم ولي وقتي به خودم اومدم چند فاكتور مهم را ليست كردم كه اگه بتونيم توش در اين 4 سال پيشرفت كنيم قطعاً براي جام بعدي موفق ميشيم
و اما فاكتورها عبارتند از:
1- حفظ توپ و پاسكاري تحت فشار هنري است كه با يكي دوماه كاركردن بدست نمياد. شايد اين مقدار تمرين مقابل تيم هاي آسيايي جواب بده ولي در مقابل برترينهاي دنيا نميشه كاري از پيش برد. و نيازه خيلي بيشتر روش كار بشه. تمامي تيم هاي آسيايي غير از ايران در اين فاكتور از ما سرتر بودن.
2- يكي از دلايلي كه كي روش را ناچار به استفاده از تاكتيك دفاعي كرد توپ لو دادن هاي فاجعه بار مدافعان اصلي ما بود. مثل گل دوم بوسني كه با اشتباه حسيني اتفاق افتاد يا پاس هاي اشتباه نكونام در مناطق حساس. به همين دليل بود كه كي روش دستور دور كردن توپ از دفاع را صادر ميكرد و ما هم ميگفتيم زير توپ زدن.
3- در درون دروازه دروازه باني با رفلكس بدني بالا نياز داريم تا بتونه شوتهايي مثل بازي با بوسني و آرژانتين را بگيره يا حداقل روشون اثر بذاره. حقيقي در حد خودش دروازه بان خوبي نشون داد ولي معتقدم روي شوت مسي و دو گل بوسني ميتونست بهتر عمل كنه البته ايراد به دفاع هم وارده كه اجازه قرار گرفتن مهاجم حريف در موقعيت شوت را بهش داد ولي به هر حال دروازه بان هم هميشه بعنوان ناجي دفاعي شناخته ميشه و موقعي كه دفاع ناجور عمل ميكنه خيلي جاها اونه كه ميتونه سرنوشت بازي را عوض كنه.
4- در چند مورد تحليل تصويري از بازي ايران كه انصافاً عالي با تكنولوژي جديد به تصوير كشيده شد يك مشكل بزرگ ما در حمله را آشكار كرد. در دو مورد كه بطور نمونه بهش اشاره شد يكي دژاگه در سمت چپ و ديگري خسرو حيدري در سمت راست هر كدومشون سه گزينه خيلي خوب براي پاس دادن به مهاجمهامون داشتن كه اتفاقاً بدترين گزينه را انتخاب كردن و فرصت گل زني را خلق نكردن در حاليكه اگر همين فضا براي تيمهاي ديگر گروهمون بوجود ميومد مطمئناً خيلي بهتر استفاده ميكردن. به همين دليله كه كارشناسان معتقدن ايران پتانسيل بسيار بالايي براي پيشرفت داره ولي بايد پذيرفت كه ما فرصت كافي براي جبران نقص هايي كه ذكر شد نداشتيم.
5- ما تا پيش از جام جهاني بازي تداركاتي مشابه بازيهاي جام جهاني نداشتيم و در بازي اول بي جهت سه امتياز بازي با نيجريه را از دست داديم.
6- تمام موارد بالا با قدرت بدني ذاتي ايراني ها ميتونه ما رو در دنيا هم رديف كشورهاي بزرگ قرار بده.
البته دليل اصلي نا اميدي من ضعف فدراسيوني ها براي سازماندهي مطلوبه كه اگر كي روش را براي 4 سال ديگه بذارن بمونه و كاملاً طبق برنامه اش پيش برن ايمان دارم ميتونيم موفق بشيم. با همين دو ماه كار كردن تيمو به جايي رسوند كه اگر قادر بود بوسني را با اختلاف 2 گل ببره ميتونست از گروه بالا بياد و البته بازي درخشاني مقابل آرژانتين انجام داد.