اره سازگار بهتره. حالا با این تفاسیر بخاطر اس اس دی داره بهتره بگیرم یا نه یا بدون هیبریدی با صرفه تره؟نقل قول:
Printable View
اره سازگار بهتره. حالا با این تفاسیر بخاطر اس اس دی داره بهتره بگیرم یا نه یا بدون هیبریدی با صرفه تره؟نقل قول:
بچه هاسلام
شما مشکل stop workingرو تو اجرای بعضی نرم افزارا دارید؟
اگه حل کردید بگید واقعا گیر افتادم.
سازگار چی داره که بهتره؟مثلا اگه من توی یک کانفیگ، گارانتی اوات 100 تومن ارزونتر سازگار دراومد،کدامش بهتره؟نقل قول:
گارانتی سازگار خیلی بهتر از گارانتی های دیگه و گرونتر هست و من پیش نهاد می کنم حتما با هارد SSHD بگیری اگه پیدا کردی.نقل قول:
سلام
روی صفحه نمایش لپ تاپ ، لکه سفیدی حدودا یک هفته درست شده ، کسی میدونه دلیلش چیه و چیکار بایست کرد؟:n13:
لکه روی سطح صفحه نمایش با پارچه نمی ره. وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنم ، موقعی که زمینه اش سیاه هست زیاد مشخص نیست ولی وقتی زمینه رنگ روشن هست کاملا معلومه.
نقل قول:
معلومه با sshd بهتره که بخری اگه پیدا کنی
از کجا می تونیم بفهمیم هاردمون SSHD هست یا نه؟
روی جعبه لپ تاپ نوشته که هاردش معمولی است یا SSHD.نقل قول:
روی لیبل بغل جعبه که اطلاعات لپ تاپ هست را نگاه کنید، اگر نوشته بود 1TB+8GB SSD یعنی هاردش SSHD است.
از نظر خدمات، من تجربه گارانتی سازگار و آواژنگ را دارم و فکر میکنم از نظر گارانتی از بسیاری گارانتی ها بهتر هستند.نقل قول:
یک مورد هارد با گارانتی سازگار بود که ایراد داشت و چون طی 48 بعد از خرید بردم گارانتی، یک نمونه نو جایش دادند.
یک مورد تبلت هم با گارانتی آواژنگ بود که البته بعد از چند ماه خراب شد و بعد از چند هفته معطلی بالاخره پولش را پس دادند.
البته بگم که در مورد گارانتی اوات تجربه ای ندارم.
بنظرم با هزینه بیشتر اگر مدل SSHD دار را خریداری کنید، بهتر است.نقل قول: