این community mode ( درست کردن لیگ به تعداد تیمهای دلخواه ) که توی نسخه 2013 حذف شده بود توی این نسخه هست یا نه ؟؟
منظورم آفلاینش هست .
چون قول داده بودن این قسمت را برگردونن به بازی ...
Printable View
این community mode ( درست کردن لیگ به تعداد تیمهای دلخواه ) که توی نسخه 2013 حذف شده بود توی این نسخه هست یا نه ؟؟
منظورم آفلاینش هست .
چون قول داده بودن این قسمت را برگردونن به بازی ...
منم بازی رو انجام دادم.
نقات قوت بازی:
- گیم پلی بازی واقعاً طبیعی و خوب هست فقط یه خورده هوش مصنوعی در حمله کم هست مثلاً از گوشه که حمله میکنی، بازیکنای دیگه خوب اضافه نمیشن که سر بزنند.
- کنترل توپ کاملاً طبیعی هست اینطور نیست توپ رو بگیری و فوراً ادامه بدی! باید به صورت طبیعی بازیکن بتواند توپ رو کنترل کند، بعد حرکت کند.
- من با گرافیک GEFORCE 610M و رم 4 گیگ و پردازنده i3، هیچ گیری در بازی ندیدم! (آخرین تنظیمات گرافیکی) مگر در صحنه های آهسته و شادی بعد از گل که یه خورده افت فریم داره ولی بازی هیچ گیری نداره.
- حرکات انفرادی مثل فوتبال واقعی، زیاد معنی نداره در بازی.
- دروازه بان خیلی بهتر شده ولی جای کار داره.
- چمن کاملاً طبیعی و سه بعدی هست.
- تکل ها فوق العاده طبیعی هستند.
- افتادن بازیکن ها به زمین واقعاً طبیعی هست.
- عکس العمل تماشاگرها خوبه.
- درکل من از بازی خوشم اومد.
نقات ضعف بازی:
- گزارشگر
- سخت شدن پاس های عمقی
- گزارشگر
- تأخیر نسبتاً زیادی که بعد از زدن کلیدی مثلاً شوت تا زمان شوت زدن وجود داره
- گزارشگر
- هوش مصنوعی یه مقدار در خط حمله ضعف داره
- گزارشگر
نکات:
- در بازی مقابل تیم های عربی، از اون بلندگوهای صدای تبل و اون تشویقای معروفشون با بلندگو میاد!
- تماشاگرهای استقلال طبق اسکرین شات های قبلی، در استادیوم لباس عربی نمی پوشند یا اینکه من ندیدم!
Greedy جان !
بچه ی مردم رو هوایی کردی بیا پاسخگو باش : :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی این Dlc رو نصب و تست کرده؟
آقا منم بازی به دستم رسید و در حال اکسترکت کردن هستم
برم بازی کنم ببینم چطوریاس
لامصب دستام داره میلرزه اینارو مینویسم :دی
:دی من استارت جوابگویی رو زدم گفتم تو ادامش میدی مشکلش حل میکنی :n09:نقل قول:
این dlc ها هم نصب کردنی نیست باید جایگزین فایل کنی
عالی هست بازی ولی من فقط یه کم بازی کردم فیس های که ضعیفه چون کار نشده که درست میشه و تیم ملی اسم ها رو اشتباه نوشته بجاش توی استقلال نکونام رو درست نوشته ولی با ایران یه لحظه همچین حال المان رو گرفتم خودم کف کردم
خبر خوش :دی
PESEdit.com 2014 Patch 0.1 is the first version of the famous PESEdit.com Patch for the new PES 2014 game. The new PESEdit.com 2014 Patch 0.1 adds correct logos and names for Premier League teams, corrects many transfers and lineups and adds the latest PES 2014 Data Pack 1.0.
More screens of PESEdit.com 2014 Patch 0.1 will be published shortly.
Features PESEdit.com 2014 Patch 0.1
- Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Fixed kits for some Premier League and National teams
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Added missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
- Fixed lineups for several teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc
- .)
لینک دانلود: بزودی
بازی واقعا عالی شده . من از صبح 2-3 ساعتی بازی کردم نسبت به pes2013 خیلی بهتر و پیشرفت زیادی داشته هر دست که بازی میکنم بیشتر جا میفته برام در کل کونامی معلومه خیلی کار کرده رو pes2014
من فکر می کردم ترکیب تیم های ایران اپدیت شده فصل جدید هستش ولی دیدم برا فصل قبله!
اما با تراختور حال چند تا تیم اروپایی رو گرفتم به صورت خیلی فوق العاده ای چسبید :دی
یه سوال از ادیتورها: برای بازیکنی که در بازی فیسش ساخته نشده، میشه فیس جداگانه ساخت و قرارداد؟! یا اینکه فقط میشه فیس بازیکن هایی که ساخته شده رو تغییر داد یا جایگزین کرد؟