چرا دو مدل کارت گرافیک روی اینها نصب کردن که یکیش فقط ویدوز 8 باید روش نصب کرد ؟؟
Printable View
چرا دو مدل کارت گرافیک روی اینها نصب کردن که یکیش فقط ویدوز 8 باید روش نصب کرد ؟؟
نه همچین اجباری نیست.. لپتاپ Z500 با دو گرافیک 635 و 740 اومده ک هردوشون هم ویندوز8، هم وینوز7، وهم ویندوز xp، روش نصب میشه، اما! اگه بخوای 7 یا xp روش بندازی باید از تو سایت لنوو درایورهارو دانلود کنی.. اما ازطرف دیگه لپتاپ زد 500 بهینه شده واسه ویندوز 8! و همچنین بصورت پیشفرض ب همراه لپتاپ سی دی درایورهای ویندوز 8 ارائه میشه و برخی شرکتا لپتاپ با ویندوز 8 میدن.. و مهم ترین چیز: تا 8 هست ویندوز های دیگه چرا؟!! ی چیزی هست ک بش میگن ویندوز محبوب 8!!نقل قول:
دیجی کالا با رم 6 و گرافیک 740 اورده.2750 برای خرید شک دارم.دو ساله سازگار گارانتی
از یک طرف می گم سال دیگه ارزونتر میشه لپ تاپ ها و کانفیک های پر قدرت تری تولید خواهند شد.
از ی طرف هم می گم آدم ی روز باید بخره دیگه.هر وقت هم خرید بازم مدل های جدید میان.
مشاوره ای چیزی بدین. لطفا
درضمن چرا توی این کانفیگ از6 گیگ رم استفاده شده؟
سلام بچه ها چرا درایور ELAN واسه من نصب نمیشه؟؟؟ یعنی نصب شده ولی وقتی میخوام uninstall کنم و درایور جدید بریزم از توی کنترل پنل حذف نمیشه؟؟
مشکل من با تاچ 4 انگشتی و 3 انگشتی هست. اونطوری که تو دمو ها دیدم نمیتونم باهاش کار کنم. مشکل از کجاست؟
من اگه باشم میگردم دنبال اخرین مدل حتی بیشتر از بودجم اینطوری بعداً کمتر احساس پشیمونی میکنم البته نیازهامو هم در نظر میگیرمنقل قول:
دیجی کالا امروز مدل جدید اورده ؟همونو بگیرید اگه اطلاعاتتون کافی نیست از چند نفر که دارن هم پرسو جو کنید اگه به نظر شما از خوبی هایی که میگن بیشتر از بدی هاشه (اگه براتون مهم نیست) کار تمومه همونو بگیرین
یه راه دیگه هم دارین بگردین دنبال جنس هایی که بیشتر فروش داشتن و همه ازش راضی هستن خب اینجوری جدید ترین نیست اما مطمئن می شید جنس درستی خریدین
در کل:
اول به جیبتون نگاه کنید
دوم نوع کاربری (هدف از خرید)
سوم دیزاین
چهارم سخت افزار
پنجم ضمانت دستگاه (خواهشاً این مورد رو جدی بگیرید کار ندارم وضعیتش تو ایران چطوریه)
در مورد این چیزا خیلی میشه بحث کرد اما همینارو در نظر داشته باشید تا خرید خوبی داشته باشید
موفق باشید
سلام؛نقل قول:
من با گارانتی سازگار خریدم 2370. دلیل این همه تفاوت چیه؟!
البته من CORE I5 گرفتم.
یه سوال دیگه؛ با اینکه کار زیادی ازش نمیکشم، زیرش سمت چپ داغ میشه!
باید کول پد بخرم؟ چه مارکی؟ چه نوعی؟
دوست عزیز دلیل تفاوت قیمت اگه منظورتونه که باید بگم من 6 ماه پیشنقل قول:
تو اوج گرونی گرفتم.
اون داغ کردن هم عادی هست(تقریبا:n13:)
کولپد هم من Cooler Master رو پیشنهاد میکنم.
نوعش هم مخصوص سایز 15 بگیرین
دوست عزیز من این دو فایل رو که فرمودین پیدا نکردم اگه میشه بازم راهنماییم کنین.نقل قول:
که اینطور . ممنون. یه مورد دیگه اینکه این کیبوردش عربیه و من حرف p بیدا نمیکنم. لب تاب شما هم همینطوره ؟نقل قول:
مال منم کیبوردش عربی اما انگلیسیش هم کامل هست.نقل قول: