قيمتش خوبه ، جفتش رو با هم خريدي 95 ؟ از كجا؟نقل قول:
Printable View
قيمتش خوبه ، جفتش رو با هم خريدي 95 ؟ از كجا؟نقل قول:
نقل قول:
ببین حرف شما درسته ولی
من روی سیستم یه کارت تی وی دیجیتال دارم ( از این USB ها نیست :5: )
وقتی با Windows Media Center نگاه می کنم ، می تونم Pause کنم ، جلو عقب کنم ، و حتی می تونم بر گردونم سره جاش و هر وقت خواستم دوباره از اول بیارم یا از چند ثانیه قبل تر یا Pause اش کنم.
Time Shifting اینجوری کار می کنه که خودش ضبط می کنه ( به صورت Temp ) و شما مثلا می تونی کنی Pause ( بری دستشویی بیای :21:) و خودش بقیه رو به صورت موقت (Temp) ضبط می کنه.
فقط یه نکته :
اگر کانالو عوض کنی Time Shifting قبلی فرت میشه.
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
در هر حال 95 تومن برای T-7 و 79 برای X.Vision خیلی خیلی زیاده .
سره همین من حالا حالا ها نمی خرم :27:
جناب darachitan دستگاه پرویژن رو از کجا گرفتید؟ من که دو هفتس با نمایندگی اش در ارتباطم هنوز نیاورده .
سلامنقل قول:
من از طريق سايتش ثبت نام كردم
اينقدر امروز و فردا كردن، منم اينقدر گير دادم تا بالاخره شنبه با پيك بادپا گرفتن برام فرستادند (گير ندي نميفرستند).
قيمتشم من 95 از طريق سايت ثبت نام كردم بعدا جريمه ديركرد خودشون يه آنتن رايگان دادند.
آره قيمتا زياده موافقمنقل قول:
حرف شما هم همونه كه persian گ فت ديگه
شما pause ميزني ولي در اصل داره rec ميكنه
مي تونيد از نمايندگي زير تهيه كنيدنقل قول:
کد:www.--------
اقا من میخوام دستگاه tv digital بگیرم . کلا چن تا مدل داره... بهترین مارک چیه...قیمتش چنده و اگه میشه 1 جای مطمئن برای خریدش بگین.با تشکر.:11:
سلامنقل قول:
اگه یه زحمت کوچک به خودت بدی و از صفحه 1 تا 170 و خورده ای رو بخونی همه ی اینا دستت میاد :21:
اقا 1 مدل از این tv digital به من معرفی کنید که به درد lcd full hd بخوره و اینکه بتونم برنامه از روش ضبط کنم.
من شنیدم برا lcd سینام و پروویزن خوبه...!؟:13:
راستی قیمتش هم بگین ممنون میشم.:11:
سینام و پروویژن .نقل قول:
سینام 85 تومن
پروویژن 95 تومنی داره و 110 تومنی