ربط این قسمت به این تاپیک و بحث رو متوجه نشدم راستش هنوز سمت ادمینی پیدا نکردم که نسبت به موضوعاتی که تو سایتم بهش می پردازن بخوام اظهار نظری کنم این تاپیک هم مثل اثبات روح تو یه انجمن تخصصی کامپیوتر مطرح شده ...با استدلال شما باید همه انجمن هاو زیر مجموعه ها و تاپیک های غیر مرتبط به کامپیوتر از جمله این تاپیک remove بشن.
فرعیات نیست این اصل موضوع هست که شما تا زمانی که تو یه دانشگاه با تفکیک جنسیتی درس نخونید متوجه تفاوت و منظور صحبت من نخواهید شد. الان من و سایر دوستان 100 ها دلیل منطقی برای شما بیاریم شما باز هم با روش خودتون بر اساس شنیده هایی که بعضا به قول خودتون جک هم هستن رای میدین به تفکیک جنسیتی( که رای من و شما هم اثر رو تصمیم گیری نداره )
پس قبول دارین که برای تبادل نظر علمی نیاز به وجود جنس مخالف هست این استثنایی که قائل شدین و راه حل راحتی رو ارائه دادین برای 1 نفر استثناست ولی ما تو دانشگاه با موارد زیادی روبرو هستیم اگر بخوایم تمام این استثنا ها رو جمع کنیم تو تمام رشته ها تو تمام زمینه ها همه داتشگاه دخترونه و پسرونه باید برای تبادل نظر علمی به دانشگاههای هم مراجعه کنن خب به نظرتون با این اوصاف تفکیک جنسیتی چه معنایی داره؟!
درباره دانشگاه علم صنعت/ فردوسی مشهد/ علامه طباطبایی تهران که گفتم کنترل شدید برای روابط دختر و پسر قبل از تفکیک وجود داشت دلیل تفکیک جنسیتی تو این دانشگاهها چی می تونه باشه ؟ اگر به نظر شما برای تست هست دقیقا چه چیزی که اصلا اتفاق نیفتاده و با کنترل دانشجوها اصلا اجازه اتفاق افتادن رو نداشته باعث تفکیک جنسیتی شده ؟
برای دانشجوی یه رشته ای مثل پزشکی با این حجم درسی که داره و تعداد واحد های درسی و وقت کمی که برای برگزاری کلاس هاو آزمایشگاهها وجود داره و اهمیتی که رشته داره صحبت درباره تفکیک جنسیتی یه کار دور از عقله. اصل محیط علمی فقط با وجود طرز فکر و ایده و اطلاعات مختلف برای تبادل علمی قابل قبوله وگرنه تو محیطی که هیچ تنوع فکری نباشه علمی هم تولید نمیشه .
وابستگی به همیاری و کمک از فکر هر دانشجویی چه دختر و چه پسر تو هر رشته ای وجود داره هدف دانشگاه پیشرفت علمیه و تنوع فکری لازمه پیشرفت علمیه . دانشگاهی که تنوع فکری رو کم یا حذف کنه هیچ نقشی رو تو پیشرفت علمی ایفا نمی کنه..
بهترین دانشگاههای دنیا برای پیشرفت علمیشون دانشجو با ملیت و نژاد مختلف از سراسر دنیا میگیرن تا تنوع فکری تو دانشگاه باشه ولی تو ایران تصمیم گیرنده های برای حل مشکلاتی که مسببش خودشون هستن تنوع فکری تو پایین ترین سطح ممکن(جنسیت ها) رو تو دانشگاه حذف میکنن!