من که از قرعه مون راضیم!:n02: به خصوص اینکه تو برگشتم میزبانیم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفت بارسا فک کنم 13 یا 14 فروردینه و بازی برگشتم 19 یا 20 فروردین...
Printable View
من که از قرعه مون راضیم!:n02: به خصوص اینکه تو برگشتم میزبانیم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفت بارسا فک کنم 13 یا 14 فروردینه و بازی برگشتم 19 یا 20 فروردین...
داشتم فکر میکردم اگر بارسا به گالا میخورد انتی بارسایی ها چی میگفتن؟
از قرعه راضیم...حداقل اگر بازی مساوی بشه کسی نیست که بیاد ادعا کنه 7 8 ساله طرفدار psg هستش:n02:دور بعد دوستدارین به بایرن بخوریم یا یوونتوس؟هردوشون تیم های خوبین..!
This is the most difficult draw. We will be playing against the best team, it's unquestionable. This is the worst draw possible for us because we will play the first leg at home
Barcelona is the absolute favourite for the European title, not only today but from the beginning of the season
PSG Sporting Director Leonardo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This is Madness, this is Blasphemy
This is BARCA
:n02:
!Buenos días! Nos espera un apasionante cruce con el PSG! Un abrazo a todos
!Good day! We expect an exciting crossing with the PSG! A hug to everyone
او گفته بارسا یکی از بهترین تیمهای تاریخ است و تیمش بداقبال بوده که باید با آنها بازی کند.
سایت گل – لئوناردو، مدیر ورزشی پاری سن ژرمن پس از آن که مشخص شد تیمش باید در لیگ قهرمانان با بارسلونا بازی کند گفت: «این دشوارترین قرعه ممکن بود. ما باید مقابل بهترین تیم بازی کنیم.
این بدترین اتفاقی بود که میتوانست برای ما بیفتد چون تازه بازی رفت را هم میزبان هستیم!
اما پاریس شایسته آن است که جشن بزرگی در فوتبال داشته باشد. امسال این که به یکچهارم نهایی رسیدهایم خودش دستاورد بزرگی است. اما ما باید این مسابقه را هم برگزار کنیم و این فرصتی برای ماست تا با یکی از بهترین تیمهای تاریخ فوتبال روبرو شویم.
بارسلونا بی هیچ تردیدی بخت اول قهرمانی است. نهتنها امروز، که از اول فصل هم همین بود. آنها تمام آنچه که یک تیم فوتبال میتواند داشته باشد را دارند. اما ما هر کاری انجام میدهیم تا خوب رفتار کنیم. چرا ما نتوانیم این بازی را ببریم؟» (پ.ن: چون نمی تونید!:n02::n09:)
یعنی دور بعد به برنده بایرن یوونتوس. میخوریم؟نقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
نه نیمه نهایی قرعه کشی میشه و معلوم نیست با کی بیفتیم!نقل قول:
فکر میکنم با یووه بازی جذاب تری بشه.کمتری بازی این دو تیم رو دیدیم :n02:
قرعه خوبیه و مطمئنا هم رئال و هم بارسا میرن نیمه نهایی...!
احساس میکنم این نیمه نهایی رو خو اهیم داشت:
بارسا-دورتموند
رئال-بایرن
///////////////////
طرفداری - اندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی بارسلونا، اعتقاد دارد که پاریسنژرمن حریف سادهای برای بارسلونا نیست، ولی از برگزاری بازی برگشت در نیوکمپ ابراز خوشحالی کرد.
بارسلونا در مرحله 1/4 نهایی لیگ قهرمانان باید به مصاف پاریسنژرمن برود. زوبیزارتا در این مورد گفت: ”پاریسنژرمن تیمی است که به دنبال جایگاهی در بین بزرگان اروپا میگرد، این تیم بازیکنان با استعداد و باتجربه زیادی دارد. آنها حریف سرسختی در مرحله حذفی خواهند بود.
“ در حساسترین بازی این مرحله بایرن باید با یوونتوس دیدار کند. زوبی در مورد آن بازی گفت: ”این دو تیم، دو تیم بزرگ با تاریخ قوی هستند و در شرایط خوبی به سر میبرند. این بازی زیبایی خواهد بود.“
زوبی در پایان اضافه کرد که بارسلونا روز یکشنبه با رایو دیدار دارد و بازیکنان در حال حاضر روی آن بازی تمرکز کردهاند.