ببین جواب منو کامل نمیدی شما :n09: حالا عب نداره من جواب همین مواردی که مطرح شده رو میدم:
در رومینگ ملی در صورتیکه هزینه قرارداد رومینگ ملی در بخش اینترنت همراه توسط رایتل به اپراتورهای میزبان پرداخت شود مشترکان رایتل می توانند مثلا در شبکه ایرانسل از GPRS و یا 3G در صورت وجود پوشش استفاده کنند.
سیاست اصلی رایتل ایجاد پوشش مناسب در مراکز شهرها و مناطق پر ترافیک هست، چون هزینه رومینگ نسبتا بالا هست و بر مبنای ترافیک استفاده شده از شبکه میزبان باید پرداخت شود.
حال اینکه رومینگ ملی چه زمانی و در چه ابعادی توسط دو اپراتور قالب ایرانسل و همراه اول ارائه شود بعد از مذاکراتی که در جریان هست اعلام خواهد شد.
یکی از اصلی ترین دلایل عدم تمایل اپراتورها به دادن سرویس رومینگ ملی، هزینه بسیار بالایی هست که صرف گسترش شبکه شده. همراه اول و ایرانسل در طول این سالها برای ایجاد زیرساخت و پوشش مطلوب هزینه و سرمایه گذاری زیادی کردند. حال اینکه یک اپراتور تازه تاسیس به دلیل سو مدیریت خود برای جبران ضعف فعالیتش از حاصل دست رنج دیگر اپراتورها استفاده کند اخلاقی نیست.
خوب با ایرانسل که مقایسه نکنیم با خارج هم که مقایسه نکنیم با اینترنت پرسرعت هم که اصلاً مقایسه نکنیم! چون رایتل از مریخ اومده ! می دونی!
چطور این قانون به قول شما مسخره فقط و فقط برای رایتل هست و شرکتهای PAP دارن تا 10مگ هم ارایه میدن به مشترک؟!
گفتی بسته دکا:n19:شما الان چندنفر از مخاطبین گوشیتون رایتل دارند که بسته دکا بزنی و 10000دقیقه باهاشون مالمه کنی در ماه؟! مخاطبین گوشی من که حدود 400تا500نفر هستند کلا 3نفر رایتل خریدند که 2نفرشون هم خاموش کردند به دلیل خدمات بالای رایتل و قیمتهای مناسبش
حتماً هم می دونی که بسته دکا فقط برای داخل شبکه قابل استفاده هست دیگه؟! پس نتیجه میگیریم رایتل هیچ بسته تخفیفی برای مکالمه نداره عملاً چون افرادی هم که رایتل داشتند الان یا خاموش کردند یا سیمشون اتوماتیک سوخته دیگه نرفتن دنبالش دوباره 7تومن بدن پول سیم کارت خودشون! مثل من!
رایتل خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزی که انتظار میرفت عمل کرده چه در زمینه قیمت گذاری چه در زمینه خدمات ارزش افزوده و واقعیت افزوده که الان شبکه ایرانسل که نسل2هست خیلی بیشتر خدمات ارزش افزوده داره نسبت به رایتل نسل سومی و همچنین با گذشت این همه سال نتونسته شهرها رو بطور کامل پوشش بده و حتی از تعهد قرارداد پوشش جاده ای خودش هم عقب تره!