مادربورد:GA-G1975X-Cسی پیو:3,2 فول كش...نقل قول:
نوشته شده توسط casper_cp
Printable View
مادربورد:GA-G1975X-Cسی پیو:3,2 فول كش...نقل قول:
نوشته شده توسط casper_cp
دوست من در عجبم که شما مادربورد ای ام دی را برای اینتل معرفی کرده اید. :blink: :blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
دوست من چرا می خوای مینت رو گیگا برداری؟؟؟تا وقتی که مادربورد های بسیار عالی ایسوز تو بازار هست کسی طرق گیگا نمی ره.من برات هم گیگا می نویسیم هم ایسوزنقل قول:
نوشته شده توسط casper_cp
------------------------------------------------------------------
CPU:Intel Core2Duo E6400 250T
Main Board:Asus P5B Dluxe 220T
VGA:GeForce 7600GT ,With Board PNY 220T
RAM:2X512 MB Towinmos 667 MHz 120T
HDD:Western Digital 250 Gb Sata 97T
Optical:DVD-Writer Asus
Power:350 W Acbel 35T
Case:Green ~35T
---------------------------------------------
فقط مادربوردت رو بکن GA-965P-DQ6 بقه رو همین بگیر
نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
فقط قیمت هارد 75 تومنه... ;)
من یه مشورتی بکنم . کدوم یکی از این سیستمها الان بهتره من بیشتر برای گیم میخوام
AMD Athlon64 3500 AM2
MotherBoard Asus M2N-E 570Ultra
یا
Intel Pentium D 805
MotherBoard Asrock ConroeXFire-eSATA2
حتما اگر میدونید قیمت Pentium D 915 هم بدید میگن ارزون شده . مرسی
دوست عزيز بنده هم بعدا به اشتباه خودم پي بردم...از همه دوستان معذرت ميخوام...نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
سلام دوستان
من تازه اینجا عضو شدم و میخوام از شما برای سیستمی که میخوام بخرم راهنمایی بگیرم.
قبل از هر چیز بگم من دنبال cpu و مادربرد و رم و کارت گرافیک هستم. چون بقیه چیزها رو از روی سیستم قبلیم بر میدارم.
کار اصلی که میخوام از این کامپیوتر بکشم کار گرافیکی 3d هست برای همین شدیدا به cpu سریع و رم زیاد و سریع احتیاج دارم.
بعد از اون میخوام با این کامپیوتر بازی هم بکنم برای و دنبال یه کارت گرافیک مناسب زیر 100 تومن هستم.
=============================================
در مورد cpu شما چی پیشنهاد میکنین ، با توجه به اینکه سی پی یو های جدید دو هسته ای اینتل یعنی core قیمتشون گرون هست و منم عجله دارم باید بین pentium d دو هسته ای و amd x2 دوهسته ای یکی رو انتخاب کنم.
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+
P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.6 GHz
میخواهم نظر شما رو بدونم که در زمینه سرعت محاسبه کدوم یکی از اینا بهتر هستن ؟
در مورد مادر برد من اطلاعاتی ندارم . یه مادر برد خوب زیر 120 تومن هم معرفی کنین.
برای رم من 3 گیگ و البته با سرعت باس بالا احتیاج دارم. چه مارکی رو پیشنهاد میکنین؟
در ضمن یه سوال هم داشتم : رم های dual channel چی هستن و چه فرقی با رم های معمولی دارن.؟ اگر من سه تا رم 1 'گیگ دوال بگیرم بهتره یا 3 تا رم معمولی ؟
کارت گرافیک هم فکر کنم سری 6600 با برد msi و یا گیگابایت هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کارایی مناسب باشن . شما چی میگین ؟ ( ترجیها nvidia میخوام )
در انتها هم فکر میکنین فیمت این مجموعه چقدر بشه ؟ به نظر خودم باید یه مقدار بالاتر از 700 تومن بشه . درست میگم ؟
با تشکر
دوست من اگه بودجت می کشه که این سیستم رو بخر:نقل قول:
نوشته شده توسط morbidtale82
CPU:Intel Core2Duo E6400 240T
Main Board: Asus P5B 170T
RAM:4X1 GB OCZ Bus 800MHz 460T
Graphic:GeForce 7300GT With Board LeadTek 95T
دور پنتیوم دی و ایکس دو ای ام دی رو خط بکش(البته اگه می تونی سیستم بالا رو بخری) بايد بهت بگم كه 950 پنتيوم دي با اي 6400 تو يه قيمتن و حتي ممكنه كه 950 گرون تر باشه.
بچه ها ممنون از کمکتون . :happy:
amin_metal1370 :
لطف میکنی قیمت این مجموعه رو هم بگی. والا این چند روزه انقدر از مزایای core 2 duo شندیم که شاید بخرمش.
در ضمن من هنوز یه سوال دارم : رم dual channel چه فرقی با رم معمولی داره و توی عملکرد بهتره با بدتر ؟
ممنون میشم این مشکلم هم بر طرف کنید.
حواسم نبود امین جان ، قیمتها رو در کنار قطعه ها نوشته بودی . مرسی.
ولی اون قضیه dual channel رو به من تفهیم کنین تا من بدونم باید چه کار کنم .