[QUOTE=darkman.p;5151768]شما روی سرورتون پروتوکل icmp بستست حالا یا آنتی ویروسه نود هست یا چیزه دیگه کارش هم اینه که فقط پینگ نمی شه[/QUOTE
ویروس کشم نود هست
ولی قبلا بدون مشکل بوده
میدونید چطور میشه icmp vرو باز کرد؟ نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم
Printable View
[QUOTE=darkman.p;5151768]شما روی سرورتون پروتوکل icmp بستست حالا یا آنتی ویروسه نود هست یا چیزه دیگه کارش هم اینه که فقط پینگ نمی شه[/QUOTE
ویروس کشم نود هست
ولی قبلا بدون مشکل بوده
میدونید چطور میشه icmp vرو باز کرد؟ نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم
اقا این چه فرام است یکی نیست به ما یه جواب درست و حسابی بده
لطفا کسی ما را در راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم طریقه شبکه کردن وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
متشکرم
سلام دوستان
من همین امروز عضو شدم.امیدوارم بتونم از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم. تو شرکت ما یه workgroup داریم تو rang 192.168.20.1 تا 192.168.20.80 .می خواهیم حسابداری شرکت به خاطر ایمنی از این رنج خارج بشه.موردی که هست اینه که مدیر شرکت میخواد تو شبکه اصلی باشه و بعضی وقتها به شبکه حسابداری هم متصل بشه.
چطور میشه یه کامپیوتر که یه کارت شبکه داره و تو یه workgroup 192.168.20.1 هست بتونه یه workgroup 192.168.0.1 nd'دیگه رو هم ping کنه و از منابعش استفاده کنه؟ چون وقتی ip وworkgroup حسابداری رو به قسمت advance local area connection اضافه میکنم. موقع دسترسی به حسابداری path not found میده.میشه بگین چطور به یه کارت شبکه دو تا workgroup با رنج متفاوت قابل دسترسی میشه؟؟
لطفا اطلاعات لازم و کامل برای remote access و remote log in توضیح بدین. اگه کسی پی دی اف یا مطلبی داره لینک بذاره....احتیاج فوری برای پروژه
اقا يكي يه راه براي هك شبكه كافي نت پيدا كرده ؟
مي خرم از هر كي بلده
دوستان يه سئوالي اگر هم نميشه در اينجا پاسخ داد لطفا در PM برايم پاسخ بفرستيد ..
در شركت بنده از آي پي استاتيك براي تمامي دستگاه ها استفاده ميشه و اكثر پورتهاي مربوط به اينترنت مثلا چت و FTP, اكثر سايتها دانلود بسته است ...
آيا امكان دور زدن اين موارد با روشي كه شناسايي نشوم وجود دارد ؟؟؟
پيشاپيش از همكاريتون ممنون ...
سلام من یک سری اداپتور شبکه دیدم که میشه از طریق برق کامپیوتر ها رو با هم شبکه کرد در فاصله 2 کیلومتری با سرعت 200 مگابیت میخاستم ببینم کسی میدونه قیمت شون چنده و ایا جای هست که بشه از این اداپتورها خرید یانه.
سلام
میخوام بدونم شبکه وایرلس ارزون برا 4 تا سیستم با فاصله 2 طبقه چی سراغ دارین
چجوری میتونم بفهمم آنتن میده یا نه
ممنون
خدایش کلافه شدم هزار بار سوال کردم کسی منابع MCITP Server Administration رو داره کسی جوا نمیده
تو سایت مایکروسافت هستش ولی چپر در قیچی منابع رو گذاشته هزار تا میشه
سلام دوستان
من همیشه یه کافی نت میام که هیچ برنامه ای نمیشه رو سیستماش نصب کرد صاحب کافی نت جلوشو گرفته شما راهی بلد نیستین بشه کاری کرد؟رو هر فایل exe که کلیک می کنم این پیغامو میده
the operatin has been cancelled due to restriction in effect on this computer.please contact your system administitor