من این مشکل رو داشتم تو فایل rar پیداش نکردم اما یه بار دیگه که از همون لینک دانلودش کردم{بدون idm البته تاثیرش ذو نمیدونم و فکر نکنم دقیقا به اون ربط داشته باشه} کلا یه فایل با فرمت scs بود که فایل مورد نظر بود و کار کرد.نقل قول:
Printable View
من این مشکل رو داشتم تو فایل rar پیداش نکردم اما یه بار دیگه که از همون لینک دانلودش کردم{بدون idm البته تاثیرش ذو نمیدونم و فکر نکنم دقیقا به اون ربط داشته باشه} کلا یه فایل با فرمت scs بود که فایل مورد نظر بود و کار کرد.نقل قول:
دیشب یک بار چپ کردم دو سه بار هم تصادف کردم (دست فرمونم خوبه ، هنوز عادت نکرده بودم) بعد از تصادف وسط جاده چراغای ماشین خاموش روشن میشد یا بعضی وقتها تو حرکت خاموش میکرد:31: امروز هم یه تانکر بردم توی یه کارخونه صنعتی که جادش خاکی و به شدت پیچ در پیچ بود وقتی میخواستم برم سرازیری بود و راحت رفتم اما واسه برگشت یه بار دیگه زده بودم ماشین با سرعت 3 کیلومتر در ساعت سربالایی رو میرفت وسط راه هم خاموش شد فکر کنم موتورش داغ کرد :31: روشن میشد دوباره خاموش میشد خلاصه یکم با دنده عقب برگشتم پایین بعد دوباره با یه مکافاتی رفتم بالا البته واقعأ سربالایی تندی بود
دانلود ورژن 1.2 ویزیک واقع کرایانه .
خودم امتحان نکردم ولی فکر کنم حالت ژله ای مسخره ماشین و حرکت و ... خوب شده باشه دارم میرم امتحان کنم شما هم امتحان کنید.
این mod محدود بودن سرعت رو هم برمیداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امداد خودروش منو کشته.کنترل ماشین با همان تنظیم اولیه فرمان بهتر است.وقنی ماشین آسیب می بینه درسته در ظاهر تغییر نمی کنه ولی تغییرات باطنی محسوس بوده و به طور مثال صدای موتور تغییر می کند و یا همان طور که دوستمان در بالا گفته در جاده ماشین خاموش میشه.
اوه چه صحنه سازی باحالی یه لحظه سرمای دم صبح رو حس کردم از پشت میز:39:نقل قول:
بچه ها رفتم امتحان کردم خیلی عالی شده. حرکتش سریعه. حالت ژله ایش درست شده . و اینکه دیگه چپ نمیکنه . و از همه مهم از دنده 2 شروع مینکه برای حرکت و خیلی زود شتاب میگیره.
اینجا آپلود کردم .حتما دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش تست کردی چه جوره ؟؟!! خوبه یا نه؟نقل قول:
من که دیدم سرعتم دیگه از 90 تا بالاتر نرفتنقل قول:
:sq_14:وای چه ترمزی میگیره.:sq_14:
داش از 90 بالاتر نمیره محدود کننده سرعت داره کههههههه؟؟؟!!!!!:sq_10:نقل قول:
حالت ژله ایش درست شده ولی سرعت نه