تو فسمت کشور ها australia/singapor/new zealand هست که با هیچکدومشون کانال دیجیتال رو نمیگیره،من امروز عکس میگیریم و براتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی هاتون
Printable View
تو فسمت کشور ها australia/singapor/new zealand هست که با هیچکدومشون کانال دیجیتال رو نمیگیره،من امروز عکس میگیریم و براتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی هاتون
دوست عزیز اگر تلویزیونتون بدون گارانتی (بانه ای و نظیر آن) هست اینجا نهایتا به این نتیجه رسیدیم که این مدل تیونر دیجیتال نداره. زیاد هم تو منو مخفی ور نرو ممکنه کار دستت بده.نقل قول:
دوست عزیز ممنون ولی آیا با این تنظیمات دیگه تیک تیک بودن اذیت نخواهد کرد؟من تاحالا نشده ببینم فوتبالی رو تیک تیک پخش نکنه.اوایل سایه مینداخت که درستش کردم اما الان گاهی گیر میکنه تصویرنقل قول:
راستی با این لینک میتونم آفلاین آپدیت کنم تلویزیون رو؟
چه مزیتی داره؟
دوست عزیز یعنی اینکار رو انجام بدم حله؟ دیگه تیک تیک نمیزنه؟گاهی تصویر حتی گیر میکنه.من تو تصاویر فول اچ دی و فوتبال های فول اچ دی کوچکترین مشکلی ندارم ولی تو فوتبالهایی که اچ دی نیستن و تو اخبار ورزشی شبکه 3 مشکل دارم.
راستی با این لینکی که فرستادی میتونم از usb آپگرید کنم؟فایده ای هم داره؟
دوست عزیزنقل قول:
کارهای که گفتم را عمل کنید وبعد خودتان نتیجه راببیند در ضمن ممکن است با آبدیت کردن مشگلتان حل بشود پس اول اون کاره را انجام بده و بعد آگر اثر نکرد آن وقت آبدیت کن
آبدیت کردن آپشنی به سیستم اضافه نمی کند فقط در بعضی از آیتمها سرعت عملکرد سیستم را افزایش می دهد و از روش زیر می توانید آبدیت کنید.
آبدیت کردن فریمور
به سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.و تا آخر کار به هیچ چیز دست نزنید تا آبدیت تمام شود.
از این لینک میتونم آپدیت کنم؟فایل آپدیتشو میدی؟
دوست عزیزنقل قول:
همان طور که گفتم تلویزیون شما با آن مشخصات مدل دیجیتال داخلی دارد مطمن باشید این ترجمه آن قسمت
سیستم Система DTV تیونر داخلی دارد
Встроенный DTV-тюнер Да قابلیت دارد
Прием DTV ----T/C کلر / کلر + CI + Cl/Cl+نسخه MHP / MHEG MHP/MHEG (версия)
معمولا روی نیوزلند مدلهای ua جواب میدهد. ولی مدل شما ue یعنی اروپایی
فقط می ماند از اینکه ببینید در منطقه خودتان عملکرد گیرایی کانالهای دیجیتال چگونه است آیا از آنتن مناسب برخوردارید؟ یا اینکه کابل واتصالات تان خوب و صحیح است واینکه پشته تلویزیونتان ورودی ریسیور دارد چون ظاهرا ریسیور داخلی هم دارد.
دوست عزیزنقل قول:
آدرس سایت رو که دادم شما در آن سایت روی Firm Ware کلیک کن و زیر file روی آیکون آن بسته کلیک و دانلود کن و باقی مطالب را در بالا توضیح کامل دادم .
خ خ خ خ خ ممنون ولی تا 3 % میره و ریست میشه
دلیلشو میدونی؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید حتی اندازه اون مثل UA40D6600W
و اینکه آیا تمامی کارهای که گفتم بطور صحیح انجام دادی