خیلی جالب بود..انقدر تو ذهنم تو این چند روز این سه قسمت بازی رو درگیر کرده بودم و براشون مقایسه گذاشته بودم که اخر سر زد دیوانم کرد این نمودارهارو به طور کاملا یهویی ترتیب دادم هم جلوه زیبایی داشته باشه هم این که بتونم اون چیزی که تو ذهنم بوده رو مقداریشو به تصویر بکشم..
البته در حالت کلی مقایسه کردن این سه قسمت و انتخاب قسمت برنده کمی معلوم هستش ولی خب هر ذائقه ای برای خودش یک حس و حال دیگه ای داره و هر شخصی ممکنه که از قستمی نسبت به قسمت های دیگش بیشتر لذت ببره
در کل همه ایده های ذهنی من در دنیای Mass Effect با این شیوه به پایان میرسه...موضوع مهم اینه که برای بار دوم شروع کردم تا ME3 رو تموم کنم و بعدش برم سراغ Me 2 تا یا گذشته های خوبی رو بکنم که اولین بار گاروس رو دیدم ، اولین بار با Thene ملاغات کردم و باهاشون با دنیاشون ادغام شدم...امیدوارم مورد توجه قرار بگیره...(البته اینا نظر شخصی خودمه )
کلی هم خستم کرد کلا از هنر طراحی هیچ بویی به مشام من نرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم من این مقایسه ها رو فقط بین این سه قسمت انجام دادم و فقط در حاشیه بین این سه بازی بررسی شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]