من کمر کوچیکی دارم. یعنی کمر باریکم. چطوری می تونم بهش حجم بدم؟ واقعا از خودم خجالت می کشم. :n27:
من 19 سالمه و 167 سانتی متر قد با وزن 55 کیلو :n28:
Printable View
من کمر کوچیکی دارم. یعنی کمر باریکم. چطوری می تونم بهش حجم بدم؟ واقعا از خودم خجالت می کشم. :n27:
من 19 سالمه و 167 سانتی متر قد با وزن 55 کیلو :n28:
چه خجالتی دوست عزیزنقل قول:
کمر باریک بهترین چیزه
شما پهلو کار کن حجم کناره های شکمت زیاد میشه و شکم هم کار کن حجم شکمت زیاد میشه و کمرت بزرگتر میشه
میتونی از انواع حرکات شکم و پهلو استفاده کنی :n16:
اتفاقا کمر باریک یکی از مصادیق زیبایی اندام هستش. منتها عرض شونه هرچی پهن تر باشه بهتره. مهم عرض شونه س
با سلام مربی یه حرکتی داده پس از 20 روز هنوز متمین نیستم درست میزنم یا نه
نام حرکت : زیر بغل کششی دوبل
میشه همراه با تصویر نحوه درست این حرکت را اموزش بدین مرسی
سلام :n18:
یه جایی شنیدم تخم مرغ رو اب پز کنیم پروتئینش بیشتر میشه .. فکر کنم یچیزی تو این مایه ها بود درست یادم نیست
اخرش خام بخوریم سفیدشو یا سرخ کنیم یا اب پز؟
شنیدم برای هر کیلوگرم از وزن بدن روزی 1 گرم پروتئین باید مصرف بشه درسته؟
کلا رو چه حسابی برنامه ی تغذیه رو تنظیم میکنن؟ اصولش چیه؟
60% کربوهیدرات - 30 درصد پروتئین - 10 درصد چربی ؟؟؟ :n13:
نقل قول:
از این شنیده ها زیاده توجه نکنید!!!
تخم مرغ بهترین حالتش آب پز هستش.
برای افراد عادی به ازای هر کیلو گرم از وزن ، یک گرم پروتئین روزانه و برای بدنسازان دو گرم پروتئین باید مصرف بشه (در پنج یا شش وعده تقسیم کنید)
این پروتئین وی هایی که داروخونه ها میفروشن چطورن؟
خب بستگی داره مارکش چی باشه مال کدوم شرکت باشه محتویاتش از کدوم نوع پروتئین باشهنقل قول:
چند تا قاعده به شما میگم اولا محصولی که داروخونه ایه توی اصل بودنش شکی نیست (این از حسنش)
ولی نمیدونم اطلاع دارید از تحقیقی که روی مکمل های وارداتی انجام میشه یا نه. اکثر مکملهایی که به سمت ایران میاد حاوی موادی عقیم کننده هست (جدای از هورمونهای خوراکی که توی مکملها میریزن برای اینکه ورزشکار احساس کنه بهتر نتیجه گرفته)
من خودم به شخصه دیگه حاضر نیستم از غذا یا مکمل غیر ایرانی استفاده کنم مخصوصا پروتیئن.
ممنون،نقل قول:
من تا حالا از داروخونه چیزی نگرفتم و زیاد اطلاعی ندارم. دو سه سال پیش هم از باشگاه گرفتم که مارکش یادم نیست چی بود ولی تاثیر خاصی احساس نکردم.
از نظر شما سوپر وی های pnc چطورن؟
بچه های انجمن اگه مکملی میخوان بنده فرد مورد اطمینان سراغ دارم..از داروخانه هیچ وقت مکمل تهیه نکنید .
در موراد بسیار زیادی مکمل تاریخ گذشته رو دستکاری میکنن و به فروش میرسونن.