سلام بچه ها بازم وقتی که میخوای روی Play کلیک کنی نارنجی نمیشه فک کنم میخواد امشب اپدیت بیاد:sq_12:
Printable View
سلام بچه ها بازم وقتی که میخوای روی Play کلیک کنی نارنجی نمیشه فک کنم میخواد امشب اپدیت بیاد:sq_12:
امشب بره آپدیت بهتره شب میزاریم آپ میشه فردا بازی میکنیم:دینقل قول:
اره ولی اینکارو نمیکنن میزارن ساعت کاری خودشون ساعت 7 صبح اونا که میشه 9/10 ما:sq_9:نقل قول:
شاید امروز هم نیاد اپدیت . ولی از خدامه توی این اپدیت کول داون اسپل ها رو زیاد کنن مخصوصا ignite . اخه همه هیروهایی که من میرم همه heal میکنن خودشون رو بعد این ignite میشه دشمن جون من .
هیروهایی که میرم AP Yi ، موندو ، الیستر ، تاریک و ... همه هیل دارن که با ignite دهنم سرویس میشه . مخصوصا موندو و Ap yi .
بچه ها راستی هیرویی هست که از Ap yi بیشتر هیل کنه خودشو ؟ اگه 500 تا ap داشته باشی تقریبا 2500 تا پر میکنه .
اینطور که به نظر میاد کلا یه تغیراتی اساسی تر باشه چون اینجا خبر از New Gameplay زده ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت پیش اگه یادتون باشه یه نظر سنجی بود که اگر به بازی vote میدادی 10 روز ای پی فعال میکردن (البته خبری نشد)
ولی چیزی که عحیب بود نظر سنجی برای بهترین MMO بود !!!!!!!!
به نظر میاد میخوان یک حرکت جدیدی شروع کنن ........................
اره منم گفتم تغییرات اساسیه . در ضمن اون ip هم 10 روز نبود و 10 win بود فقط که به من دادن . شما رو نمیدونم .نقل قول:
این صفحه که گذاشتی راجع به ایتمهاست که طبق این گفته ها :
1.قراره خیلی از ایتمها که تا الان جزو کم استفاده ترین ایتمها بودن (مثل ایتمهایی که 20 تا استک دارن یا ایتمهای تیمو که فقط مخصوص خودشن) کلا یه تغییر اساسی بکنن تا محبوبیت داشته باشن و قابل استفاده بشن .
2.قراره یه سری ایتم خاص اضافه بشه که بیشتر بدرد یک چمپ بخوره و مخصوص اون چمپ بشه که به نظرم عالیه .
3.قیمت ایتمها هم بیشتر بالانس میشه در مقابله خاصیتی که دارن .
4.دیگه اونجور نیست که مثلا یه ایتم رو تا mid game میخریش منتهی فقط از اون ایتم یه بیلد بتونی بسازی . مثلا از یک warden mail میشه فقط randuins omen رو بسازی ولی حالا انتخاب های بیشتری خواهید داشت .
در کل ایتمها جوری تغییر میکنن که دیگه خیلی از چمپ ها بیلد یکسان نداشته باشن . مثل ashe و tryn
mundo حتما باید ingite بشه چون heal reduce countereshe وگرنه نمیمیره اصلا اخرای بازی.نقل قول:
nunu هم heal خوبی داره اگر ap باشه.
خوب همون دیگه . منم دلم نمیخواد بمیره . مخصوصا اخرای بازی . هنوز نتونستم بیلدش رو توی یه بازی کامل کنم اینقدر که بازی ها زود تموم میشه . کاش این surrend رو بردارن D:نقل قول:
بابا آدم تا چقدر میتونه نوب باشه ؟؟؟ :sq_6:
یه دست رفتم بات 2 تا کشتم ، از وسط مرده میگه من میخوام بات باشم :sq_6: رفتم وسط باز 2 تا کشتم مرده 2 بار مرده :| میگه نه من همون وسط می خوام باشم :sq_6: دست بعد دوباره اومدم بازی ، احمقا 3 نفر رفتن بالا وسط خالیه:sq_6: رفتم وسط 3 تا هیرو مقابلمن :sq_6: میگم بابا یکیتون بیاد پایین ! 9 بار مردم :| آخرش برگشتن سر فحش به من کشیدن که چرا وسط آزاد شد :| میگم آخه دیوانه ها من tryn جلوم 3 تا هیرو همه ranged چیکار کنم ؟:sq_10: شما 3 تا چرا رفتین بالا ؟ :sq_10:برگشته میگه ما دوستیم میخوایم باهم باشیم :sq_6:
یعنی ، یعنی :sq_6:
ما دوستیم میخوایم با هم باشیم ؟ :sq_6:نقل قول:
این جمله رو که کلا من تو بازی ببینم مرد نیستم اگه در جا لیو نکنم . شورشو دراوردن اینایی که با هم میان و میخوان تو کل بازی با هم باشن . کلا بقیه تیم باید برن اب نمک قرقره کنن . من به خاطر همین اوضاع بود که الان چندوقته بیشتر با بچه های همینجا میزنم .