سلام من هم ميخواهم روي صندلي بنشينم ببينم چه حالي ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من هم ميخواهم روي صندلي بنشينم ببينم چه حالي ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تكيه بر جاي بزگان نتوان زد به گزاف...مومن خدا شوخي كردم ها...انشا الله كه روزي شما بشيني رو صندلي... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط آقا مهدي
مومن خدا تا حالا شده كسي بدجوري بزنه تو ذوقت و كلي ناراحت بشي...اگه بهت بگن به زور بايد خربزه و عسل بخوري چيكار ميكني...خيلي مخلصيم... ;)
سلام رامبد جوون.....
1.نظرت ذاجع به سیاست
2.واسه ایران چه آرزویی داری؟؟؟
فعلا تا بعد
سلام ووكمن جان خسته نباشي
سلام عزيز ...
ميبينم كه تو اين چند وقتي كه من نبودم صندلي نشين شدي و حسابي تركوندي
من تركوندم ؟؟؟ نه بابا ... همش لطف بيكران بچه هاست ....
20 - 30 صفحه سوال و جواب خدا به داد سرور برسه
همين روزاست داون شه ...
گرچه ديره ولي من هم مي خواهم چند تا بپرسم
(البته اگر تكراري بود ببخشيد چون واقعا زياد بود حال نداشتم همش رو بخونم)
خواهش بفرما ...
چون خودم هم مثل خودت سربازم و باز هم مثل خودت 01 بودم اين ها رو مي پرسم البته من 5شنبه ميشم 12 ماه خدمت پس شما مافوق هستي به بزرگي خودت ببخش اگر جسارت شد
1- دوران آموزشي چطور بود؟ والا بد نبود خوش گذشت ...
2- كدوم يگان بودي؟ 713
3- از كدوم غذاي 01 خوشت ميومد؟ از كدوم متنفر بودي؟ رد پاي مرغ - ساچمه پلو
4- شبهايي كه پاسبخش بودي مي خوابيدي يا نه؟ راستش رو بگو آره ولي كم
5- سر گشت تو هم مثل من خوابيدي يا نه؟ نه به جان خودم ...
6- موقع فرمان بند فنگ چند بار اسلحه رو انداختي؟ دو - سه باري شد ... :laughing:
7- از اينكه تو آموزشي اين بچه گروهبان ها بهتون دستور مي دادن چه حسي داشتي؟ اين طوري :angry:
8- تلو نگهباني دادي؟ اگر آره كجا؟ آره دم پشتيباني ...
9- تا حالا دژبان گرفتست؟ نه ...
10- از كدوم فرمان نظامي بيشتر خوشت ميومد؟ خودت دستور بده و انجام بده ببين يادت نرفته؟ (به همراه شمارش يكهفش ....) عققققققب گرد ...... يكهفش دو هفش سه هفش چهار هفش پنج هفش شش هفش
11- تو كدوم اداره يا ارگان امريه گرفتي؟ ببخشيد سكرت بيد ... ;)
12- خودت رو معرفي كن. (نظامي) بسم الله الرحمن الرحيم .. مممممممممممممممن ... رامبد راد ... گروهبايكم وظيفه يگان 713 گردان 2 هسسسسسسستم جناااااااب ....
13- سلسله مراتب رو نام ببر اين رو قاطي كردم ... :happy:
14- تو ميدون تير پوكه گم كردي؟ نه جيييگر
15- وظيفه سازماني تو آموزشي؟ نارنجك انداز
16- نظرت راجع به اينها
سرتيپ پياده ستاد امير حسين صادقي جعفري (البته الان ديگه اونجا نيست) آدم خوبي بود ...
ملاقات به راست پيش فنگ ضد حال ...
شيپور استراحت صداي سخن عشق ...
مراسم صبحگاه حال بهم زن ...
مراسم شامگاه با حال بيد ...
زير پوش سفيد ژ3 به دست دور ميدون خنده دار بود ... :laughing:
ايست قسمت هميشه اشتب ميكردم ...
از نو فرمودند بخاطرش تنبيه شدم ...
نظر به رااااااااااااست بعضي وقتا بر عكس انجام ميدادم ...
بشمار سه دور ميله پرچم باحال بيد ... هيجان
جشن سردوشي جشن باي باي ....
ديگه سوالهاي معمولي
17- اگر گفتي چي شد كه اينجوري شد؟ همين جوري شد ديگه ... :biggrin:
18- معدل كلاس اولت چند بود؟ 20
19- كدوم ميوه رو خيلي دوست داري؟ گوجه سبز يا همون آلوچه :rolleye:
20- از چه رنگ لباس بيشتر خوشت مياد؟ توي مايه هاي تيره
21- بهترين جمله براي اينكه آدم براي هميشه بن بشه چيه؟ بگم بن ميشم ... :laughing:
22- من چه جور آدمي هستم با اين سوال آخري كه پرسيدم؟ جالللب
كي ؟ من ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
همين سه شنبه بياد مخفيانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از پي سي جيم ميزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دستتون بهم نرسه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كله پاچه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
كلوچه يا پفك...اگه اسمت يه چيزه ديگه بود دوست داشتي چي باشه...بهترين كتابي كه خوندي...فكر ميكني كدوم تايپك توانجمن متفرقه از همه بهتره به جز همين تايپك...نظرت در مورد بوش ملعون چيه...
1- چند سال ديگه زن مي گيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا معلوم كه نيست اما خدا بخواد دو سه سال ديگه مزدوج ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- دوست داري زنت سيبيل داشته باشه اون هم از نوع كلفتش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جون خودت نگگگگگو ... البته صورت برام همه اما سيرت مهم تره ... ;)
3- بلدي اين طوري برقصي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
نه عزيز بلد نيستم ....
4- تا حالا از اين غذا ها خوردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم غذاها من كه نميبينم ... :blink:
5- از شكلك هايي كه مي گم كدوم رو دوست داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين باحال تر و مفهومي تره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- بچه دوست داري؟ دختر يا پسر ؟ چند تا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ... دو تا ... دختر
7- اون سوال رياضي رو جواب ندادي حالا يه سوال رياضي براي خودت طرح كن و جواب بده ( دو دو تا چهار تا نباشه لطفا)
خب باشه ... 3×3 تا 9 تا .... :biggrin:
دوستان براي سلامتي ووكمن خان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما ... لطف داريد ...
سعي ميكنم جدا كنم .... MSI platinum 865 ... گنجشكنقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand