xperia Lنقل قول:
.....
Printable View
xperia Lنقل قول:
.....
احتمال داره اسلات حافظه گوشی دچار مشکل باشه... مثلا ولتاژ بیشتر از مجاز به مموری بده که باعث سوختنش بشه
سلام
من یک رم 32 گیگابایتی خریدم و روی گوشی Sony Xperia M قرار دادم و فرمتش FAT32 بود که بعلت اینکه میخواستم یک فایل 8 گیگابایتی توش کپی کنم مجبور شدم فرمت رو NTFS کنم ولی وقتی که کار کپی تموم میشه و کابل USB رو از کامپیوتر جدا میکنم میزنه SD CARD IS DAMAGED و پیغامی میاد که میگه باید فرمت کنی و وقتی فرمت میکنی FAT32 میشه باز درصورتی که من اتصال موبایل رو با کامپیوتر بصورت ایمن قطع کردم که مشکلی برای SD CARD پیش نیاد
میخوام بدونم آیا گوشی بافرمت NTFS مشکل داره یا مشکل از جای دیگست ؟
ممنون
سلام.نقل قول:
فرمتتون باید fat32 باشه. فرمت NTFS رو نمیخونه. :11:
Sent From My SM-G900H
درود
می خواستم بدونم که معمولا برنامه ها و بازی ها چقدر از رم گوشی اندرویدی رو اشغال می کنند؟ برای مثال یک رم 512 رو در نظر بگیرید. می خوام بدونم که تا چه اندازه می کشه.
لطفا یه سری بازی هم مثال بزنید و بنویسید که چقدر از رم می کشه. مثل بازی های HD و بازی های دیتا دار.
با تشکر:11:
بعد از فاکتوری ریست هم هنوز مشکل گاهی پیش میادنقل قول:
دوستان آپدیت برای گوشی huawei g600 کی میاد؟
سلام
من نوت 3 دارم
از مصرف باتری گوشی خیلی راضی نیستم فقط هم همین مورد داره من رو اذیت میکنه البته این رو بگم که خیلی بازی میکنم و هر وقت کنم میرم سراغ گوشی ولی با این حال بیشتر از 18 ساعت شارژ رو نگه نمی داره
میخوام بدونم برای نوت 3 با این مقدار مصرف عادی هست چون میدونم که صفحه نمایش بزرگ و جدیدی داره که باتری زیاد میخوره ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم مرسی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام دوستان من مشکلی دارم تازگی گوشیمو factory reset کردم و می تونستم بازی ها و نرم افزر هامو نصب کنم ولی امروز بعد از دانلود و نصب go luncher دیگه نمی تونم هیچ بازی یا نرم افزاری نصب کنم!!! یعنی وقتی فایل ایپک رو انتخاب می کنم از دو گزینه که یکی install وcancell هستش فقط می تونم وcancell رو انتخاب کنم و انگار گزینه ی install خاموشه !!! هرچقدر انتخابش می کنم ،انتخاب نمی شه!! حالا نمی دونم مشکل سخت افزاریه ،نرم افزاریه یا مربوط به go luche هستش البته بگم بعد نصب go luncher خیلی از تنظیماتشو دست کاری کردم
گوشیم هواوی y300 هستش
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟:n28::n28::n28::n28: