نه اكبر جان . آزمون هاي جامع سنجش هنوز برگزار نشدن اصلا
Printable View
نه اكبر جان . آزمون هاي جامع سنجش هنوز برگزار نشدن اصلا
سلام بر همه ی دوستان
اینم کارنامه یکی از بروبچ تو آزمون 1 سنجش.
البته ازمونو گند زده ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جامعه آماریش کمه کلا 23000 تا!!!!!!!!!!!!:13:
به دلیل کم توجهی و ارزش ندادن به سوالای من ممنونم واقعا" یه روز نشستم فکرکردم چیکار کنم تا به سوالام بیشتر بچه ها جواب بدن حتی می خواستم کتابارو 4گزینه بنویسم تا زحمت نکشید تایپ کنید ولی اینجوری دیدم خیلی زیاد میشه پس گفتم اینجوری بنویسم کل کتابا و کتابایی که میخوام بخرم....... ادامه.....
خواهشا" نظرتون رو راجع بهش بدین!!! البته اختصاصیا
دیفرانسیل:اموزش رمزینه و برای تست هم قصد دارم 3 جلدی رمزینه رو بگیرم
حسابان : موندم چی بگیرم (همون تست رمزینه جواب میده اگه اموزش نگیرم؟)
گسسته :مبتکران فرزاد جوادی (فقط گراف واحتمال رو میخوام بخونم ) اموزشم ندارم
تحلیلی: قصد خرید مبتکران نونهال اذر رو دارم تو اینم اموزش ندارم
فیزیک پیش : ادیشه سازان قدیم + قصد خرید خیلی سبز مصلایی
فیزیک 3: خیلی سبز
همینا جواب بدید دیگه
دقیقا درسته البته من پیشنهاد میکنم برو کتابخونه بگیر یه چند روز کار کن ببین با روالش خوب پیش میتونی بری یا نهنقل قول:
اگه تاثیر داشت بخر :46:
البته این فقط نظر منه :46:
سلامنقل قول:
دیفرانسیل کتاباش عالین.فقط جلد 2 تستش نیومده هنوز.
به نظر من چیزی نگیر چون کلا یه فصل تابع است.بقیش تو رمزینه کامل هست.اونم درسنامه هاش تو کتاب تست عالین.
گسسته مبتکران رو ندیدم.تست من فار دارم.
تحلیلی نونهال خوبه.اگه آموزش خواستی رمزینه خوبه.
به نظر من تست فیزیک پیش گاج بگیر چون همه رو داره.پاسخنامه اش خوبه.
چون کتاب مصلایی جلد 2ش معلوم نیست کی بیاد.
فیزیک 3 سبز عالیه.
نقل قول:ممنوننقل قول:
رمزینه استفاده کردی ؟ واسه تحلیلیا .
فار قسمت گراف با احتمال رو خوب توضیح داده؟
فیزیک پیش رو چیکار کنم تا فردا جوابم رو بدید زنگ میزنم فامیلمون دیگه ازتهران بگیره .
گاج !! مصلایی به نظرت خوب نمیشه ؟
خوب بهتر از انديشه سازان كتابي نيستنقل قول:
فیزیک پیش رو چیکار کنم تا فردا جوابم رو بدید زنگ میزنم فامیلمون دیگه ازتهران بگیره
من اگه گيرم ميومد پيش انديشه سازانو ميخوندم اگرم كه پيدا نميكردم همين سبز
من خودم ميخوام سبز بگيرم چون فكر نكنم انديشه سازان گير بياد وگرنه از خدام بود انديشه سازانو بخونم.
سلام دوستان. من تو خلاصه نویسی مشکل دارم. نمیدونم تو دفتر بنویسم یا تو ورقه های جدا. تا حالا هم هیچی ننوشتم.حالم گرفته هست چون فکر میکنم بعدا خیلی بدرد میخوره. یه نفر یه توضیح کامل بده منو از این وضع نجات بده. به نظرتون از کتابای جمع بندی مثل کلک معلم به جای خلاصه نویسی استفاده کنم چطوره؟ یه سوال دیگه امتحانات ترم اول تو کنکور تاثیر داره یا نه؟
من جمع بندیای دیگه رو نمیدونم اما کلک فیزیک خوبه ... من دارم ... چون دبیرمون جزوه نمیده از همون استفاده میکنم ... چون کوچیکه همه جا میتونی همرات ببری ... حتی توی مسیر بخونی ... چون جا داره من نکته های کتابای مختلف رو مینویسم توش ... از این لحاظ هم خوبه ...:46:نقل قول: