امان از انگولك
امان از انگولك
بالاخره یکی پیدا شد دال لی کنهنقل قول:
ممنون میشه راه حل بدید . اگه موضوع مشابه هم توی تایپیک های دیگه دیدید یه اشاره
با سلام خدمت دوستان مثل اینکه از دوستان کسی دنبال فیلم 3d نیست اشکال نداره لااقل از دوستان بپرسید چه جوری میشه فیلمهای 3d ایمیج گرفته شده روی هارد با پسوند iso را تو تلویزیون c7000 یا بلوری سامسونگ دید ممنون .
نقل قول:
باید یه پلیر جدا بخری در حد 150 تومان
ميتوني ايميج رو تبديل به يه فرمت ويديويي مناسب كرد و اونو بريزي رو هارد اكسترنال بعد وصل كني به TVنقل قول:
1111111111111111
1111111111
سلام دوست عزیز. برا من یه سوال خیلی مهم وجود داره که دوست دارم دوستانی که رس یورهای اچ دی دارند جواب بدند . آیا کانالهای سه بعدی که از رسی ور می گیرید و دو تصویر کنار همه در تلویزیونهای سری 8 و 7 به شکل سه بعدی واقعی در میان یا نه ( با عینک اکتیو ) . اگه آره مدل رسی ور شما چیه و آیا اطلاعی از مدل رسی ورهای اچ دی که این قابلیت رو داشته باشند دارید . من خودم یه فیلم سه بعدی دو تصویر کنار هم رو با یه پلیر جداگانه به وروی AV تلویزیون وصل کردم ولی تلویزیون نتونست اون رو سه بعدی کنه در حالیکه همین فیلم رو با وصل به USB خود تلویزیون می تونه سه بعدی پخش کنه . ترس من اینه که کلی هزینه کنم برا یه رسی ور اچ دی و آخر سر تلویزیون نتونه خروجی رسی ور رو سه بعدی کنه . ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه عملی دارند با ذکر مدل دستگاه هاشون راهنمایی کنند .نقل قول:
سلام دوست عزيز . خيلي از دوستان نتونستند شبكه هاي سه بعدي رو كه از طريق رسي ور مي گيرن تو تلويزيونهاي سه بعدي به صورت سه بعدي واقعي ببينند . مشكل از چيه ؟ نوع رسي ور يا كابل . اينطور كه شما نوشتي براحتي تونستي شبكه sky sinema 3d را بصورت سه بعدي واقعي ببيني . مدل رسي ورت چيه ؟نقل قول:
برنامه های اسمارت تی وی رو حتما باید با خوده تی وی دانلود کنیم یا با کامپیوتر هم میشه