سلام .
یه نفر عکس این ان 8 های چینی رو نداره بذاره ما ببینیم چجورین.
من همیشه این سوال تو ذهنم بود که این شرکت هایی که این گوشی ها رو تولید می کنن رسمیا یا متخلفا .یعنی نوکیا نسبت به تولید این گوشی ها اعتراض نمی کنه؟
Printable View
سلام .
یه نفر عکس این ان 8 های چینی رو نداره بذاره ما ببینیم چجورین.
من همیشه این سوال تو ذهنم بود که این شرکت هایی که این گوشی ها رو تولید می کنن رسمیا یا متخلفا .یعنی نوکیا نسبت به تولید این گوشی ها اعتراض نمی کنه؟
چینی اصل و چینی غیر اصل:31:نقل قول:
یه هندی در کامنتهای gsmarena گفته که با یکی از مراکز نوکیا تماس گرفته و بهش گفتن که 28 سپتامبر n8 در هند در همه رنگها موچود خواهد بود
امیوارم زودتر برسه ایران که دیگه خسته شدم از این همه صبر
قیمت به پول ما 590 تومن
Today i called my nearest Nokia Priority. He told me, in 28sep morning we can get Nokia N8 100% sure.
Place: India,Chennai.
Price range is 23K to 25K. All colors available.
044-42071178
نقل قول:
ممنون علی جون از خبر خوبت
تو انگلستان هم ان8 توسط اپراتور وادافون تا 5 روزه دیگه عرضه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Pictured above is a 25GBP/month contract over 24months with a free N8
این طور که من شنیدم خبر عقب افتادن عرضه ی N8 باعث افت سهام نوکیا شده و نوکیا هم عقب افتادن عرضه ی این گوشی رو تکذیب کرده ولی احتمالاً به خاطر افت سهامش بوده که تکذیبش کرده
حالا تویه همین تاپیک مقایسه صفحه نمایش 97 و X6 و N8 خودم گذاشته بودم.......N8 ار همشون روشن تر بود!......نمیدونم چرا حرف راست تحویل ملت نمیدن!
مشخصه برایتس رو گذاشته رو کمترین حالت
بچه ها یه قابلتی بود که بهش اشاره کردین واسه صفحه نمایش که تو ای 7 بکار رفته و باعث نمی دونم وضوح بیشتر صفحه و خوانایی بیشتر زیر آفتاب میشه .. بلاخره چی شد این قابلیت رو ان 8 پیاده سازی شد؟
منظورت cbd هست ؟ ... خیــــر :sنقل قول:
بچه ها یه قابلتی بود که بهش اشاره کردین واسه صفحه نمایش که تو ای 7 بکار رفته و باعث نمی دونم وضوح بیشتر صفحه و خوانایی بیشتر زیر آفتاب میشه .. بلاخره چی شد این قابلیت رو ان 8 پیاده سازی شد؟