اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!نقل قول:
Printable View
اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!نقل قول:
منم نوشتم تو پرانتز که ه ک شده ولی روشش رو هنوز روو نکردن !نقل قول:
البته بوت لودر ه ک شده...تا جایی که یه عکس دیدم از بنچمارک این گوشی، با رام 2.2، از گلکسی اینا خیلی سر تر بودش....عکس رو پیدا کرده و براتون میذارم....
به ظنر من سونی بزرگترین ظلم رو به این گوشی کرد...ولی با اوردن مولتی تاچ،و قرار گرفتن امکان رام ها،این گوشی دست نیافتنی خواهد بود!!!
کلآ با کلمه نظر مشکل داریا :دی 3 بار غلط نوشتیش :دی
عکست نمیاد !نقل قول:
بنچمارک Quadrant منتشر شده توسط دولوپر zdzihu از Custom Rom های Xperia X10
اره هر کاری میکنم این ظنر درست در نمیاد!!نقل قول:
کلآ با کلمه نظر مشکل داریا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 بار غلط نوشتیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی میکنم یه مطلب دربارهی فرهنگ لغت کلماتم بنویسم!!
مشکل از خودته!!! وگرنه عکس از اندو ایرانیه و مشکلی نداره....شایدم باید قند شکن نصب کنی؟!!
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
قبول ندارم...اگه برا اولین بار ببینیش،کف میکنی و همه چی یادت میره....من که اینجوری بودم....بار اولی که دیدمش و فروشنده دادش دستم!!!!!!!!!! فقط نیگاش میکردم و دادمش تحویل!!!نقل قول:
اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!
سه روز بعد دوباره دست گرفتمش تونستم خودمو جمع و جور کنم و تو 5 مینی که واسه تست داشتم،15 دقیقهبا تایم اسکیپ کار کنم!!
با قند شکنم باز نشده !
نکنه لینک اونجارو آوردی اینجا ؟؟ خوب نمیاد دیگه :دی
ببر -----. com آپلود کنش !
سلام به همه عزیزان.
امیدوارم من مرحوم رو یادتون نرفته باشه..
اول از همه برای شادی روحم یه صلو ا ا ا ا ا ا ا ت ت ت ت.......
حالا یه خبر: X10 من که خراب شده بود رو یادتونه؟ الان 2.5 ماهه فرستادم تهران برای گارانتی اما هر روز یه بهونه میارن، یه روز میگن نوبتت نشده فرداش میگن قطعه برامون نمیفرستن فرداش میگه در حال تعمیره باز فرداش میگه کی گفته در حال تعمیره اصلا اولویت شما هنوز نرسیده تو نوبت بمون... خلاصه میپیچونن دیگه.. گارانتیش هم پارس تلون بود که به رحمت ایزدی رفت من فرستادم برای کامتل. خودم فکر میکنم که به علت تیره شدن روابط و بده بستون های بین کامتل و تلون این میجرا اینجوری شده.
به هر حال به همتون تبریک میگم که X10تون رو دارید. لطفا نازش کنید و ازش خوب مراقبت کنید مخصوصا اونایی که سفیدشو دارن. آپدیت هم مبارکتون باشه.
فقط یه سوال، قضیه زبان فارسی روی این گوشی چی شد؟؟؟ منتظر گوشیم بمونم یا برم یه 1200 منو فارسی بخرم حالشو ببرم؟؟؟
عکس که میادش داداش!نقل قول:
قیمت برای اینویزیبل شیلد این گوشی (با اینویزیبل بدون اینکه گوشیتون رو ضمخت! و بزرگ نشون بدین از هر گونه لکه و خش روی اسکرین گوشی و خود گوشیتون جلوگیری کنین)
1-Screen Protect ...26toman
2- Full Protection...36toman
اگه خواستین PM بدین...عکس هم که گذاشتم....ممنون
نقل قول:
1- اينو بايد بچه هايي كه دارن جواب بدن ولي من كه باش كار كردم اين مشكلو نداشت....همه چيز مرتب بود
2- مال خود كشور نام آشناي چاينا باقيشم سعيد بارسلون بهت ميگه
خب پس Made in China هست.نقل قول:
اصولا وقتی X10 رو دستت می گیری همه چی یادت می ره !!!
دوستاني که گوشي رو دارن ممنون ميشم بگن آيا کيفيت صداي مکالمه کم يا ضعيفه يا نه.
بسيار متشکرم. (و همچنين از دوستاني که پاسخمو دادن)
[QUOTE] دوستاني که گوشي رو دارن ممنون ميشم بگن آيا کيفيت صداي مکالمه کم يا ضعيفه يا نه. [/QUOTE
خوبه و از این بابت جای نگرانی نیست!!
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
کیهان جان،نمیدونستم جدیدا واسه سعید بازاریابی میکنی!!! چند درصد میگیری؟!!نقل قول:
قیمت برای اینویزیبل شیلد این گوشی (با اینویزیبل بدون اینکه گوشیتون رو ضمخت! و بزرگ نشون بدین از هر گونه لکه و خش روی اسکرین گوشی و خود گوشیتون جلوگیری کنین)
1-Screen Protect ...26toman
2- Full Protection...36toman
اگه خواستین PM بدین...عکس هم که گذاشتم....ممنون
اين قضيه مولتى تاچش چى شد؟
صداى تو هندزفريش هم بده؟
من به صداى هدفون حساسم!
هميشه از سرى واکمن داشتم!
عالیه!!!در حقیقت به هدفونی که استفاده میکین و کیفیتش و اهنگ هات و کیفیتش بستگی داره...ولی در کل،عالیه!!نقل قول:
من به صداى هدفون حساسم!