نمی دونم ولی امتحان کردم تونستم سرور شم ولی خوب چون که آی پی به کسی نداده بودم کار نشد بکنیم فردا اگه خواستین امتحانی یک سرور بشم شما بم کانکت شین شاید خوب بود؟!؟
Printable View
نمی دونم ولی امتحان کردم تونستم سرور شم ولی خوب چون که آی پی به کسی نداده بودم کار نشد بکنیم فردا اگه خواستین امتحانی یک سرور بشم شما بم کانکت شین شاید خوب بود؟!؟
قربان سرور رو ران میکنی فقط با این اوصاف.هاست شدن مهمه عزیز.وگر نه اینجور هم میشه اما سیستم خودش یه هاست انتخاب میکنه.یا علینقل قول:
منظورت چیه ؟نقل قول:
ببینید شما سرور ران میکنید.اما نمیتونید مپ دلخواه خودتون رو بیارید.یا مسی رو کیک کنید.اینه فرق هاست و سرورنقل قول:
لطفا ي برنامه براي تنظيمات سرور
مثل تغيير تايم و مپ و مد و ... با لينك دانلود بزارين
ممنون
یکی از دوستان گفته بود بعد از مدتی احتمال داره تمام رنک و لول های به دست آورده صفر بشه.
چون سرور ها کرک هست.واقعا اینطوزه؟
راه حلی هم داره؟
و سک سوال دیگه چطور سرور با پینگ مناسب پیدا کنیم یا مثلا بازیکن های ایرانی ؟
می دونم... منم مثل اون دوست عزیزتون این مپارو ندارم.نقل قول:
الان دان کردم دیدم که password میخوان فایل ها...
میدونی پسشون چی هست؟
سلام دوستان
من یه مشکل با لن کردن این بازی دارم
من 6 تا سیستم دارم که تونستم با اونا MW2 را لن بازی کنم اونم تحت یک شرایط خاص که براتون توضیح میدم
هر سیستمی می تونه سرور بشه و همه سیستم ها وارد اون سرور بشن ولی در زمان سرچ بازیکنان هیچکدوم نمی تونن همیدگرو را پیدا کنند و همینجور در حالت سرچ باقی می مونن ولی به محض وارد شدن یک سیستم خاص که مثلا اسم اونو میذارم سیستم 5 یهو همه همدیگرو پیدا می کنند وفقط و فقط هم اگه سیستم 5 وارد سرچ بشه همه همدیگرو پیدا می کنند و تا زمانی که سیستم 5 نیاد کسی کسیو پیدا نمیکنه!!!!!!!!
یعنی مثله اینکه سیستم 5 فقط قابلیت هاست شدن را داراست
اینم بگم که من دستورات مربوط به هاست شدن را هم وارد نمی کنم چون اگه وارد کنم همین حالت نیز دیگه اتفاق نمیوفته و با وارد شدن سیستم 5 نیز کسی کسیو پیدا نمیکنه!!!!
اینجوری یعنی همیشه سیستم 5 باید یک پای بازی باشه و همچنین به محض خارج شدن سیستم 5 از بازی همه از بازی میپرن بیرون!!!!
کسی میتونه راهی به من نشون بده که این مشکل خاص را حل کنم؟
داداش من هم دانلود کردم به راحتی اکسترکت میشه و هیچ پسوردی از من نمی خوادنقل قول:
---------- Post added at 07:24 AM ---------- Previous post was at 07:19 AM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چند تا زمان مشخص رو در طول روز تعیین کنید تا هرکس خواست بازی کنه در همون ساعتها برای بازی بیاد . اینطوری که الان هست یکی سرور میزنه بعد افراد یکی یکی و با فاصله زیاد خبردار میشن و هرکی میاد میبینه سرور خالیه و میره بعدی هم که میاد همینطور و نمیشه بازی کرد یا اگر هم بشه تعداد کمه که جالب نیست.