دختره ی دزد به شما نوعی پرش بلند یاد میدهنقل قول:
وقتی جایی رو گرفتی با Space بپر به سمت بالا و بعد Shift رو نگهدار تا لبه بلند بالایی رو بگیری
Printable View
دختره ی دزد به شما نوعی پرش بلند یاد میدهنقل قول:
وقتی جایی رو گرفتی با Space بپر به سمت بالا و بعد Shift رو نگهدار تا لبه بلند بالایی رو بگیری
باید اول بری تو اون بالکن . بعدش یک چوب بالای سرش است باید اون رو بگیری . نمی دونم چرا خیلی سخت ازش آویزون می شه . منم چند بار امتحان کردم تا تونستم .:20:نقل قول:
موسیقی متن این بازی یکی از نقاط قوتش محسوب می شه که در حد یک فیلم مطرح براش موسیقی ساختن به نظر من هیچ بازی تا حالا همچین موسیقی عمیقی نداشته . و با تم بازی که در خیلی مواقعش با غم و اندوه اتزیو ناشی از کشتن به نا حق خانواده اش همراه بود ، کاملا همخوانی و هماهنگی داره .نقل قول:
چنین عنوان هایی از بازی ، دید آدم رو به بازی های کامپیوتری تغییر میده و تاریخ رو جور دیگری به زیبایی ترسیم می کنه و مکاتبی رو به انسان معرفی می کنه . هر چند که خیالی باشن .(البته اسسین ها یا حشاشین زیادی در تاریخ بودن . نمونه اش پیروان حسن صباح در ایران. چند تا از شخصیت های اصلی بازی هم واقعی ترسیم شدن مثل رودریگو بورجیا پاپ بد نام خاندان بورجیا )
بله،بسیاری از ساختمان های بازی هم همین الان وجود داره،بسیاری از شخصیت ها هم وجود داشتند،بازیش شاید به قول شما کمی خیالی باشه،ولی صحت هم داره 60%.نقل قول:
اما دوست من،پیروان حسن صباح کجا،این اسسین ها کجا؟: د ی)
چطور مگه ؟ حسن صباح هم داستان های بسیار عجیب و خواندنی داره . برحه ی جالبی از تاریخ هستش . طبق گفته ها پیدایش اسسین و حشاشین از این دوره بوده و اولین اسسین ها پیروان حسن صباح بودن .نقل قول:
شاید بشه گفت اسسین ها اصلا در این بازی درست و واقعا به تصویر کشیده نشدن . چون ما چیزی از اصالت اسسین بودنشون نمی بینیم .
به نظر من دو مساله وجود داره . یا برای این بازی نام درستی انتخاب نشده (اسسین) یا رو قسمتی از تاریخ دست گذاشتن که این وقایع درش وجود نداشته .البته در اون دوران اسسین وجود داشته ولی اصلا هدفشون با چیزی که در این بازی می بینیم فرق داشته و اسسین های پاپ بودن که برای حفاظت از پاپ هر کاری می کردن .
اطلاعات من خیلی کمه .من چیزی از تقابل بین اسسین ها و تمپلار ها به جز در این بازی نشنیدم .
اگه کسی تاریخ می دونه کمک کنه .
اونجایی که توی رویا با الطیر میخوای بری دنبال دختره وقتی نصف برج رو بالا میری و به اون چوبه میرسی باید بری زیر چوبه درسته قرار بگیری و کلیک راست موس رو همراه با اسپیس برای چند ثانیه نگهداری و بعد اسپیس رو ول کنی تا پرش بلند بزنه همونجایی که وایساده
یکش که خیلی عالی بود . ببینیم دومیش چطوره
دوست من تنها چیزی که در این بازی می تونه واقعیت داشته باشه اسامی و مکانها هستننقل قول:
داستان کاملا تخیلیه
عزیز جوابت دسته منه. منم یادم هست اینجا خیلی گیر کردم. بسار راحته. یه کم از دیواره کنار چوب برو بالا و بعد کلید سمت راست و پرش رو بزن.( به همون طرفی که چوبه هست بپر)نقل قول:
تموم.:31:
کلا تو این بازی برای رفتن به مر حله بعد باید چیکار کنیم :31: نقشه که خیلی مزخرفه