انگار اینجا کسی جواب نمیده
بلوتوث و وای فای وسترو 3550 رو چطوری فعالش کنم
انگار اینجا کسی جواب نمیده
بلوتوث و وای فای وسترو 3550 رو چطوری فعالش کنم
سلام..نقل قول:
دوست من وارد سایت dell بشین و از پایین قسمت ساپورت و درایور رو انتخاب کنید بعد سروس تگ رو وارد کنید
بعد از این وارد بخش network بشین و درایور wi-fi رو دانلود کنید باهم هست. یعنی wi-fi و بولوتوث فکر کنم حجمش 130 mb باشه.. درایور گرافیکتم میتونی از هامونجا به روز کنی..
موفق باشید
سلام دوستان..نظرتون راجع به این مدل چیه؟DELL - Inspiron N5110 / i7
راسته که میگن زود خراب میشه؟!
کلا امار خرابی دل بالاست اما تو دو مدل 5010 و 5110 دل از خرابی سنگ تموم گذاشته.اگه میتونی مدلتو عوض کن اگه هم می خایی اینو بگیری حتما همه چیزشو تست کن چون بین دوستام که این مدلو داشتن اکثرا دچار مشکل شدن(وایرلس خراب - هارد خراب - دی وی دی رایتر خراب و ... )خلاصه اساسی همه موارد تست کن:10:نقل قول:
سلام..نقل قول:
اره کاملا موافق هستم..
5010 و 5110 دو مدل DELL هستند که علاوه بر فروش زیاد به خاطر کانفیگ بالا و قیمت پایین خرابیشون یکم زیاده....
البته خیلی ها هم دارند هیچ مشکلی هم ندارند .
در کل از DELL طرف 3تا مدل نرو... 5110 5010 چون خرابشون یکم بالاست و دومی 4050 که کیفیت ال سی دیش پایین هست..
مدل G6 فکر کنم از برنده ASUS باشه که میگن بازم اون خرابیش بالاست یکم...
من خودم 5040 دارم.. یکم قیمتش بالاست نسبت به سیستمش اما من در روز حدود 15 تا 18 ساعت روشن میزارمش و استفاده میکنم.. هیچ مشکلی هم باهاش ندارم تازه باهاش جدیدا بازی هم زیاد دارم میکنم:31::31::31:
اونم با گرافیک INTEL HD Graphics .....
یک تاپیک زدم.. اونجا برین ببینید.. جالبه.. بازی هایی که فکرشو نمیکنید اجرا کردم.
تا الان بزنم به تخته خدارا شکر نه صدا ها عجیب غریب میده نه مشکلی داره...
کیفیت ال سی دی عالیه. صداش فوق العاده هست....
میتونستم با همین مبلغ 5110 بگیرم با سی پی یو core i7 و گرافیک اختصاصی ولی به خاطر اینکه خرابیش زیاده.. دوستمم داره کیفیت ال سی دیش پایینتره. داغ میکنه. صرو صدا هم زیاده یکم..
به نظر من از سری ویسترو بخر همین مشخصات 5110 هست اما قیمتشون بیشتر هست حداقل از نظر کیفیت خیالت راحتره...
تایید میشه منم وسترو 3550 دارم
این لپ تاپ چطوره ؟ ( Dell Vostro 3550-D ) میخوام بخرم . . . نقاط ضعف و قدرتش چیه ؟
حسگر اثرانگشت چه کاربردی داره ؟
دوستان من امروز یه Dell 4110 با مشخصات i7, 8GB Ram, 640 HDD, Bluray خریدم 1220 بدون گارانتی.
این ویندوز اورجینال داره چجوری ازش DVD ریکاوری تهیه کنم؟
و اینکه چرادو تا کارت گرافیکی داره؟ یه AMD Radeon و یه اینتل
باید برنامه مخصوص برای بک آپ داشته باشه اگه نداره زیاد مهم نیست و میتونید از back up and restore توی کنترل پنل این کارو انجام بدید اگرم نتونستید بازم مهم نیست چون ویندوز روی درایو مخفی هستش
دو تا گرافیک تا در حالت idle بودن از اون ضعیفه استفاده بشه و باتری زیاد مصرف نشه
پر فروش ترین مدل دل 5110 شه/خیلی عالیه نسبت به قیمتش/هر چند الان گرون شده/ولی در کل هیچی اپل و ام اس آی نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!