آخه ماشین های TIRE 4 آپگرید نمیشننقل قول:
ماشین های تایر قبلی هم که W داشتن تست کردم نشد
بعد فکر کنم TIRE 4 اصلا W نداره
Printable View
آخه ماشین های TIRE 4 آپگرید نمیشننقل قول:
ماشین های تایر قبلی هم که W داشتن تست کردم نشد
بعد فکر کنم TIRE 4 اصلا W نداره
سلام
دوستان این قضیه need for speed world چی
کسی تایپیکی براش زده
تاپیک که داره...................................چون آنلاینه زیاد سرو صدا نکرد..........نقل قول:
سلام
دوستان این قضیه need for speed world چی
کسی تایپیکی براش زده
نه با با پس آنلاین یعنی اصلا نمیشه تو آق بازی کرد چه بد
سلام
من خیلی گشتم
اما پچ های این بازی رو پیدا نکردم
یکی لطف میکنه آدرس پچ های بازی رو بده و بگه هرکدوم چی کار میکنن ؟
ضمنا نحوه نصب پچ رو هم بگین
ممنون
:10:
سلام دوستان
من اين بازي رو به تازگي دانلود كردم و راحتم نصب شد ولي وقتي ميرم تو بازي و start career رو انتخاب ميكنم از بازي مياد بيرون!!
ممكنه قبلا اينو جواب داده باشيد ولي ممنون ميشم الآن كمكم كنيد
كسي ميدونه اين مشكل چجوري حل ميشه؟
با تشكر
نقل قول:نقل قول:
پچ رسمی و اکسپنشن پک بازی که تعدادی ماشین و چند مورد دیگه اضافه می کنه
محتوای مخفی: توضیحات پچ
دانلود با حجم 134 مگ
بعد دانلود و نصب این پچ رسمی تعداد زیادی از مشکلات حل میشه چرا؟ چون باید از کرک جدید استفاده کنید کرک قبلی چون مناسب کرک نشده بود مشکلاتی رو به همراه داشت.کد:http://cdn.needforspeed.com/data/downloads/shift/SHIFTPCPATCHV1.02_OTHER.exe
کرک رو هم از این جا دانلود کنید دنبال این پست بگردید:
Need for Speed: Shift v1.02 (v1.0.2.0) [MULTI10] No-DVD/Fixed EXE
2.6 مگ هست حجمش.کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_shift.shtml
راستی نمی دونم می دونستید یا نه اگه تمام ستاره های World Tour رو کسب کنید یه BMW GT2 بهتون جایزه می ده عجب فرمونی داره لامسگ.
مشکل کرش کردن هم به دلیل گرافیک هست البته تا حدود زیادی این پچ بهینه کرده ولی شما باید گرافیک رو تا حد امکان تعدیل کنید. نیازی نیست همه چیز رو روی Low یا Medium بذارید از چیز های غیر ضروری بپرهیزید و آنتی آلیاسینگ ها رو خاموش کنید یا رو 2X بذارید. مشکل کرش هم برطرف میشه
دوست عزيز من پچ رو نصب كردم و اين كركي هم كه گفتيد رو كپي كردم ولي بازم همون مشكل رو دارم،چرا؟!!!
سیوت رو پاک کن یه جای دیگه نگه دار تنظیمات گرافیکی را توی مینیمم بذار امتحان کن ببین چی میشه؟نقل قول:
سیستمت چیه؟ منظورم RAM و CPU و VGA هست. به تعداد هسته های CPU اشاره کن. و Bitrate گرافیکت رو بگو نه رمش رو
ببین این سیستم منه با این سیستم وقتی از تنظیمات تقریبا نرمال بالاتر می ذارم اولا افت فریم دارم در ضمن امکان کرش هست
Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor, MMX, 3DNow (4 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 2048MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT - 128 bit
Display Memory: 1024.0 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) 75Hz
می بینی که فقط توی گرافیک کم دارم CPU قوی هست یه کارت گرافیک 256 بیتی می تونه باعث خروجی بهتری بشه. کلا بازی به لحاظ گرافیکی زیاد بهینه نشده. و سخت افزار رو خیلی به کار می گیره
واقعا ممنون كه جوابمو ميديدنقل قول:
من همه تنظيمات رو تو حالت low هم گذاشتم ولي بازم همين مشكل رو داشتم.فكر نميكنم مشكل از سخت افزار باشه
Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3
Processor: intel E5300 dual core 2.60
Memory: 3 gig RAM
Card name: ATI 5570
Display Memory: 1024.0 MB
Current Mode: 1280 x 800 (32 bit)
نميدونم كارت گرافيكم چند بيتي محسوب ميشه
راستي با اين كارت گرافيك و مانيتور LCD چرا refresh screen rate رو نميتونم بالاي 60 هرتز تنظيم كنم؟!!!