ا20 خیلی زیاده ..
من ای دی اس الم 64 هست..
ولی اگه فشرده بشه و حداقل بشه 15 مگ می تونم واست بذارم..
حالا سعیمو می کنم...
Printable View
ا20 خیلی زیاده ..
من ای دی اس الم 64 هست..
ولی اگه فشرده بشه و حداقل بشه 15 مگ می تونم واست بذارم..
حالا سعیمو می کنم...
مرسي خيلي ممنون ولي كلا دوباره نصبش كردم
با اين حال ممنون
سلام
اقا ما SparkIV رو اجرا کردیم ولی دنبال GTAIV.exe میگرده
فایلهارو رینیم هم کردم ولی بازم هم فایده نداشت
اگر دوستان تونستند انجام بدن بیشتر راهنمایی کنند خیلی خوبه
شما ميخوايد چي رو تغيير بديد؟
من بدون مشكل هم با sparkIV و هم با OPEN IV فايل هاي EFLC رو تغيير دادم
فقط كافيه كه يك GTA IV داشته باشيد
هر دوي اين تغيير دهنده ها به GTA IV احتياج دارند حالا بعد اينكه شناسوندين ميتونيد خودتون دستي بريد فلدر هاي EFLC رو دستكاري كنيد
A.M.D جان یه مشکلی برا من پیش اومده! من به امید اینکه فریم بیشتری بگیرم ویندوزم رو از ویستا به XP sp3 تغییر دادم. در حالت عادی هم یه مقدار فریم بالا رفت منتها وقتی enb رو کپی کردم بازی نشست کرد! و تعداد فریم از 42 به 24 کاهش پیدا کرد! یعنی مد enb باعث شد بازی لحظه آهسته بشه! در ویستا بود و نبود enb تاثیر زیادی روی فریم نداشت ...میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟ شما هم همچین چیزی تجریه کردید؟
راستی EFLC رو که نصب کردی از لحاظ فریم گیری از IV بهتر نیست؟
روون تر نیست؟
آخه من نمیفهمم کامپیوتر من خیلی از XBOX قوی تر هست و همه بازی ها رو با گرافیک بالاتر از xbox بازی میکنم اما این GTA IV آه از نهاد ما بلند کرده!
ای لعنت به rockstar games
چرا بعضي وقت ها روون تره البته چون كه ENB روش كار نميكنه پس مثل معمول هست و روون تر هست
مد ENB رو ي ويستا بهتره چون ويستا directx10 رو هم پشتيباني ميكنه كه سريع تره اما xp فقط directx9 رو كه آروم هست پشتيباني ميكنه
مشكل از R*GAMES هست چون اين بازي هم مثل IV فقط يك تبديل هست و نسخه ي اصلي واسه xbox بود
روي نسخه ي PC مشكل داره
بچه ها ميتونيد كركتونو بديد به من؟مال من تو مرحله ي party's over از tbogt گير داره هر كار ميكنم توني ميميره حتي با ترينر هم كل دشمنارو يهو كشتم ولي خود به خود توني هم مرد
دانلود موسيقي عربي كه توي EFLC شنيده ميشه:
کد:http://crashingjets.nu/00/arabmoney/Busta%20Rhymes%20-%20Arab%20Money%20-%20Remix%20(Dirty).mp3
سلام دوست عزیز amddevil
دوست عزیز یه راه ساده برای جایگزینی ساده به جز apark iv
رو معرفی کن.
Spark iv روی gta eflc کار میکرد.بازیرو پاک کردم دوباره نصب کردم باز نمیشه.
یه نرم افزار دیگه معرفی کن
نه اگه بازي رو به محل اصلي منتقل كني باز ميشه
محلي كه اويلن باز اونجا نصبش كردي
AMD جان شرمنده
یعنی باید GTAIV رو هم نصب شده داشته باشم