وقتی آهنگ پخش می کنی . یه گزینه هست روی خودش که نوشته Normal اگه روش بزنی عوض میشه و اکولایزر رو تغییر می دهنقل قول:
Printable View
وقتی آهنگ پخش می کنی . یه گزینه هست روی خودش که نوشته Normal اگه روش بزنی عوض میشه و اکولایزر رو تغییر می دهنقل قول:
البته منطورم گوشیهای توی بورس بود و در مورد گوشیهایی مثل HTC , I-Mate , O2 , HP و ... حق با شماست . چون زیاد مثل گوشیهای دیگه خرید فروش نمی شن و هر مغازه ای هم ازشون نمیاره.نقل قول:
برا همین هیچ وقت به قیمت واقعی نمی فروشن .
البته قیمت HTC همیشه غیر معقول بوده...
حرف ایشون درسته , من خیلی خوشحالم که سامسونگ , سونی اریکسون و ال جی هم وارد بازار ppc ها شدن تا حداقل این htc از رو بره !!!نقل قول:
دوستان يه سوالي در مورد اين گوشي داشتم اينه كه اين گوشي تاچ قلمي هست يا تاچش با انگشت دست مثل آيفون هست؟
امنیا طراحی انگشتی داشته و تغریبا 98 درصد کارها رو بدون قلم و بدون مشکل میشه باهاش انجام داد . البته در انگشتی بودن هیچ گوشیی به آیفون نمیرسه ولی امنیا از این لحاظ بین ppc ها رده ی بالایی داره !!! خیالت راحت !نقل قول:
قلمي ولي با انگشت دست هم ميشه باهاش كار كردنقل قول:
سلام بجز garmin نر افزار بهتری برای gps هست ؟
GPS Tuner هم نرم افزار خیلی خوب و کاملیه و میتونی هر نقشه ای هم بخوای براش کالیبره کنی.نقل قول:
کلاً به نظر من GPSTuner بهتر از گارمینه ، برای من که مفیدتره....
ایشون اگر ساکن تهران باشه، گارمین براش خیلی بهتره. گارمین در تهران قابل مقایسه با Tuner نیست!نقل قول:
ویندوز موبایل 6.5 کی میاد ؟و چند رنگ رو ساپورت میکنه؟