كاري كه شما داريد انجام ميديد بسيار عاليه اما بحث و پروژه اينجا مربوط به سورس سرور واركرفتنقل قول:
اگه ميتونيد روي اين كار كنيم خيلي عالي ميشه
Printable View
كاري كه شما داريد انجام ميديد بسيار عاليه اما بحث و پروژه اينجا مربوط به سورس سرور واركرفتنقل قول:
اگه ميتونيد روي اين كار كنيم خيلي عالي ميشه
غیر از منگوس نرم افزار دیگه ای هم واسه این کار هست؟
اين سرور هم از همون سرور هاي رايگان كه ميشه از تو سايت هاي خارجي دانلود كرد:41:نقل قول:
اگه كسي از اين سرور ها ميخواد من ميتونم رايگان با تمام امكانات و هر چند رالم كه دوست داره از هارد تا فان واسش راه اندازي كنم با بهترين سايت واسه ساخت اكانت:10: اما چه فايده؟:41: كه نميشه رو سرور كار كرد.
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
واسه چه كار؟نقل قول:
اگه منظورت سرور كه اره هست TRINITY CORE
سلام به همگي
اگه خواستيد رو پروژه سرور كار كنيد منم هستم
اقایون کسی میتونه منو تو ساخت سرور wow کمک کنه
مثلا چه هاستی نیاز دارم ...vps یا ...
لطفا راهنمایی کنید
شما نياز به يك سيستم با cpu i7 و harde با ظرفيت بالا مثلا 1T و 6G ram و يك مادربورد كه بتونه مثلا DDR3 به بالا رو ساپورت كنهنقل قول:
سلام
دوستان من وارکرافت ورژن 3.3.5a رو دانلود کردم به صورت کامل و بدون مشکل و arcemu ریپک مخصوص این ورژن رو هم گرفت
سرور رو راه انداختم ولی یک مشکل مسخره داره که واقعا سر در نمی یارم
من لاگین می کنم و لاگین success می زنه و بعد یک صفحه می یاد که می گه realm رو انتخاب کن وقتی که انتخاب می کنم می زنه که می خواد لاگین کنه ولی دوباره بر می گرده روی همون صفحه realm
عکس ها رو به ترتیب می زارم
لطفا کمک کنید شاید باورتون نشته ولا تا الان بیش تر از 4 بار ورژن های مختلف رو دانلود کردم به صورت کامل و همه همین مشکل رو دارن
لاگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه Realm Selection
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحفه ای که بعد از انتخاب Realm می یاد و دوباره بر میگرده رو صفحه لاگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پوشه cache و WTF رو پاک می کنه که بازی صفر بشه بعضی وقت ها این صفحه ساخت شخصیت اگر اشتباه نکنم می یاد ولی خوب هیچ گزینه فعالی نداره
دوست عزیز Sub-Zero70 خیلی سخته 170 صفحه رو بخونم
سرچ کردم والا ولی چیزی پیدا نکردم
لطفا یک لینک یا سرچ استرینگ به من بدین متشکر می شم
چرا وقتی وارکرافت رو اجرا می کنم تصویر پشت زمینش و یا تصاویر اصلیش نیست مثلا اولش که این اژده ها هست تو قسمت لاگین نمی یاد وفقط دکمه ها و لاگین هستش