نقل قول:
آقا تو سرو کله خودتون نزنین مشکل رو از طریق علمی و خود نمایندگی در آوردم اینقدر به سامسونگ گیر ندین به مایکروتل گیر بدین مشکل از اونجاست که گوشی های I8510 موجود توی ایران اولین سری ساخت بودن و همه نرم افزارشون ورژن 1 بوده و خود مایکروتل اونارو آپ کرده و وقتی آپ میکنن مثل من و شما که با نت آپ نمیکنن سامسونگ براشون برنامه میفرسته از شانس خوب ما ایرانی ها همچین برنامه رو برای ایران میفرستن متوجه مشکل باتری گوشی میشن و سریعا به تمام نمایندگی های اعلام میکنن نفروشین و اون تعدادی که فروختین پس بگیرین و صبرکنین تا من یک آپدیت جدید بدم آپدیت از لحاظ اسم با قبلی فرق نداشت فقط مشکل باتری توش درست شده بود و متاسفانه مایکروتل دیگه گوشی هارو بر نگردوند و مردم رو پیچوند یک کلام شما دقت کنین هیچ یک از بچه هایی که گوشی شونو از دبی گرفتن و آپ بوده مشکل نداشته من خودم و بابام رو مثال میزنم از دبی گرفتم هیچ مشکلی نداره اونو از یکی از نمایندها و رئیس فروش سامسونگ و نوکیا و... توی دبی که با بابام دوسته پرسیدم و اون این جریان رو برام گفت راست و دروغش پای خودش
احتمالاً هميني كه بهادر جان گفت درسته حالا يكي گوشيشو فلش كنه و آپديت كنه ببينيم چي ميشه.