آقا تورو خدا یکی جواب بده زود...
آنتی ویروس من قاطی کرده!!
توی قسمت اسکنش چیزی نمیاد...فایلی هم که اسکن میکنم صفحه ای باز میشه اما چیزی نشون نمیده!
آپدیت هم که میزنم کار نمیکنه!
(با چیز شکن)
Printable View
آقا تورو خدا یکی جواب بده زود...
آنتی ویروس من قاطی کرده!!
توی قسمت اسکنش چیزی نمیاد...فایلی هم که اسکن میکنم صفحه ای باز میشه اما چیزی نشون نمیده!
آپدیت هم که میزنم کار نمیکنه!
(با چیز شکن)
سیستم شما ویروسی نیست ؟ با نرم افزار آپدیت شده زیر اسکن کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بار اوست رو کاملا پاک کنید و دوباره نصب کنید
درود
میخواستم بدونم این برنامه رو نمیشه بصورت آفلاین و دریافت فایل های آپدیت از سایت های دیگه , آپدیت کرد؟!
سلامنقل قول:
سایت سافتگذر هر2 هفته 1 بار اپدیت افلاین این انتی ویروس رو تو سایتش میزاره
ممنون .
این آپدیت ها که خود نرم افزار رو ارتقا نمیده ؟! چون نمیخوام فایروال این برنامه دوباره فعال بشه .
فقط میخوام Engine این برنامه آپدیت بشه .
میشه دلیلش رو بگید من چند سال هستش که دارم ازش استفاده میکنم از نسخه 4.8 تا الان...نقل قول:
تو رو خدا نگید که تحریم :sq_3:
والا خود اوست که میگه ما تحریم نکردیم به نظر میرسه از طرف مخابرات مسدود شده حالا چرا نمیدونم ! شاید هم تحریم باشه مهم اینه که فعلا مسدودهنقل قول:
خیر ارتقا نمیده و فقط Engine آپدیت میشهنقل قول:
سلام دوستان من تازه آواست رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا چیز پی ان رو اصلا کانکت نمیکنه من نسخه 7 اینترنت سکیوریتی رو ریختم وقتی آواست رو دیزیبل میکنم چیز پی ان وصل میشه ولی وقتی فعاله اصلا وصل نمیکنه
سلام لطفا یکی تمام امکانات اوست رایگان رو بگه مرسی.تمامشو میخوام بدونم
سلام دوستان من یه مشکلی برای نصب این آنتی ویروس دارم الان این ورژن رو گرفتم Avast Antivirus Professional 7.0.1473.755 Final اما همین که میام نصب کنم تا صفحه اول میاد و میخواد صحفه های بعدی نصب بشه یه دفعه کل صفحه نصب ناپدید میشه نمیدونم شاید خود pc ویروسی باشه یا چیز دیگه ای نمیدونم البته در مورد آنتی ویروس های دیگه هم همین مشکل هستش
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون