آقا مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه؟
Printable View
آقا مشکل ما رو کسی نتونست حل کنه؟
در نسخه کامل از لیگ انگلیس چه تیمهایی لیسانس شدن ؟
منچستر و لیورپولنقل قول:
نقل قول:
......................
میگم نره میگه بدوش...........!
انگار فارسیت هم ضعیفه پسرم ............
پسر خوبم اصلا نباید در این تاپیک اسم فیفارو بیارین بعد تو شما میگی فیفا خیلی بهتره و ...............
اینو من از خودم نمیگم ...قانون تاپیک میگه ..............هر بازی یه تاپیک مخصوصش رو داره و فک کنم فیفا هم تاپیک داره .................
در جواب شما اینو میگم که شما هم خیلی شورشو در آودی ...:5:
من نمیگم اسم فیفا رو باید اورد.میگم وقتی کسی از pes ایراد میگیره شما میگی داری طرفداری میکنی.
با سلام خدمت شما دوستان!!!!
------------------------------------
باید بگم Pes 2008 به نظر من کاملترین PES بود که میشد داد بیرون ولی بهترین نبود!!!بعضیها میان واقعا حرفهای عجیبی از بازی میزنند که جای تعجب کردند داره!!!!خیلی ها هم از واقعی نبودن بازی گلایه داشتن و نتیاجشان 11 به 3 و این حرفها بود!!!
شما دوربین بازی را بگذارید روی Wide بعد سعی کنید بازی بکنید که به واقعیت نزدیک هست و تمام هدفتان گل زدن نباشد!!!مطمئنا لذت بیشتری میبرید
-------------------
جناب کراوزر عزیز با برخی جملات جواب دوست عزیز دیگری که داده بود واقعا برای من تعجب کننده بودش!!!
برادر شما اصلا با فلسفه دمو اشنا هستید!!!ایا به نظر شما چنین ترفندهایی را در نسخه دمو جایز هست که قرار بدند!!!البته فکر نمیکنم این حالت در بازی اصلی وجود داشته باشه به احتمال 80 درصد ولی اون تریلرهای که من دیدم صدای تماشاگران بسیار بسیار عالی بودش!!!کاملا از تیم خودشون حمایت میکردند!!!و کلا فرق میزبان و مهمان نمایان میشدش!!!نقل قول:
آیا زمانی که یک تیم با اختلاف یک گل جلو هست و همچنین میزبان نیز هست زمانی که از دقیقه 85 بازی رد میشیم تماشاگران بازی شروع به سوت زدن می کنند عین بازی واقعی تا جو رو خراب کنند و داور رو مجبور به این کنند که سوت پایان بازی رو زودتر بزنه؟؟؟
این جواب هم بر میگرده به همون دمو!!!این قضیه برای من در PES 5 و 6 و 2008 می افتاد و کاملا هم بسیار زیبا طراحی شد دوستانی که دقت کرده باشن کاملا متوجه میشن!!!و به شما قول میدم در 2009 باشهنقل قول:
آیا زمانی که به اواخر بازی نزدیک میشیم تیمی که با اختلاف یک گل جلو هست شروع به وقت تلفی میکنه ؟ مثلا توپ رو ببره یک گوشه و نگه داره
------------------------------
چقدر جالب!!!بله کونامی هنوز تو تکنولوژی عقبه!!!بله میدونم!!!و فیفا یک بازی اسمانی هستش و از تکنولوژی خیلی بیشتر!!!وقتی Ea تونست یک بازی در حد MGS بده بیرون اونوقت حرف از تکنولوژی بزنید!!!چر دارید الکی گول میزنید خودتونو فیفا نسل قبل در حد Pes ورژن Ps2 هستش!!نه ساکر نسل بعد!!!اصلا شما فرق نسل بعد و قبل را میدونید وجدانا یعنی چی که بی خودی از فیفا Pc دفاع میکنید!!!Pes از انجین نسل بعد استفاده میکنه یعنی هوش مصنوعی نسل بعد!!!و N تا چیز که فیفا هنوز نتونسته عملی کنه!!!Pes 2009 نسل بعد فیفا نسل بعد را گرفته چطور شما میگی ورژن Pc سره!!!نقل قول:
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) PES 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
دیگه کوچیکترین افرد صنعت بازیهای کامپیوتری حداقل(حداقل)میدونه که Pes 2009 نسل بعد هست و همه چیزش از Fifa نسل قبل خیلی خیلی جلوتره رقیب سرسخت فیفا 09 نسل بعد هست!!!دیگه خواهشا با حرفهای عجیب در مورد فیفا باعث نشین تا کار به جاهای باریک بکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها این بازی بالاخره اومد یا نه؟
اتفاقا کونامی با این دموی که داده واقعا شاهکار کردهنقل قول:
توي تاپ پلير بازي كردني بيشتر حال ميده من الان داشتم توي تاپ پلير بازي ميكردم اصلا بازيكناي خودمم بهتر كار مي كنن. خيلي جالبه. فقط از يه مسئله تعجب مي كنم كونامي كه اينقدر با تكل مشكل داره ميتونست اصلا تكل رو برداره حتي تكل هاي صحيح رو هم خطا اعلام ميكنه بدتر از اون كارتزرد ميده داور من گفتم هيچ اسمارتي نداره داور و يه باگ هست براي بازي هر تكلي باعث ميشه كارت زرد بگيري استثنايي هم وجود نداره فوق العاده ضد حال هست واقعا اميدوارم خيلي زود اين مسئله به كونامي ابلاغ بشه و توي فول ورژن تصحيح بشه چون اينجوري تكل رو بايد فراموش كرد يه كلام ختم كلام تكل زدي بعدش كارت زردت رو ميگيري آخه و اما و چرا هم نداره دكمه دايره = دريافت كارت زرد = باگ
شما که میگی داور با هر تکلی کارت زرد میده هیچ پیش خودتون فکر کردین چرا اینقدر تکل میرین
شما برو موقعی که داور به بازیکنت کارت زرد میده دوباره نگاه کن و ببین ایا همین تکل تو واقعیت هم زده میشد داور کارت نمیداد؟
من خودم با کمی تمرین راحت دارم با تکل کردن توپ را میگیرم
شما انتظار داری وقتی بازیکنتون از پشت تکل میره روی حریف داور بیاید صورت بازیکنتون را ببوسه و بگه ای ول دمت گرم زدی لت و پارش کردی
این هم از اون حرف های تاریخی بود هااااااانقل قول:
در كل سوالات شما اينه كه بازي طراحي هوشمند داشته باشه ولي در جواب بايد بگم فيفا اينطوريه و كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده. توي فيفا وقتي عقبي حريف وقت كشي ميكنه.(07 و 08 هم بود اين مسئله) و داور كاملا از كارتها هوشمندانه استفاده ميكنه. اگه تكل از پشت بكني وشديد باشه مستقيم قرمز ميده اگه بازيكن بخواد تك به تك بشه هر مدلي خطا كني روش قرمز ميگيري مثل واقعيت.(اين نشون ميده داور اسمارت هست و روي يه برنامه نويسي خاص نميره) Pes 2009 اگه به بازيكن حريف كه داره ميره تك به تك بشه از پشت هم تكل بزني طبق معمول كارت زرد ميگيري در صورتي كه بايد اخراج بشي. و جالبتر از اون اگه بدون تكل روش خطا مي كني اصلا كارت نميگيري در حاليكه اين جا هم بايد اخراج بشي. اينا همگي تو فيفا رعايت شده. واسه همين ميگم كونامي هنوز به اين تكنولوژي دست پيدا نكرده
وقتی یک گل از کامپیوتر عقب هستید و اون وقت میدیدید کامپیوتر چه طوری میرفت روی اعصابتون
بازیکن توپ را گرفته و میره به سمت کرنری و پششتشو میکنه به شما تا نتونی توپ را بگیری
در ضمن اگه داوری فیفا هوشمندانه است پس چرا مثل منگولها داور تو فیفا راه میره
تو بعضی مواقع توپ به داور میخوره
تا حالا به راه رفتن کمک داور در فیفا دقت کردید
سلام بر همه طرفداران Pes لطفا عکس جرارد و مسی رو بزارید...........................
ببخشید دوستان این بازی برای پی اس 2 اومده یا هنوزم خبری نیس؟!
الان توو بازاره یا باید بازم منتظرش موند؟!؟!؟!